Екозтични дестинации

• 20 559
  • 216
  •   1
Отговори
# 150
Isa, коя авиокомпания мислиш да ползвате? А хотели?

# 151
Сега Ви попрочетох и разгледах част от снимките. Така Ви завидях за някой места  Blush И се размечтах  Mr. Green

# 152
Isa, ако ходиш до Сокотра непременно после сподели впечатления. Миналата година сериозно се бях замислила за там, но точно тогава започнаха проблемите и се отказах.  Thinking

# 153
От днес Катарските Авиолинии имат по-ниски цени  за някои дестинации....

# 154
  • София
kotkovo, смятам с Феликс през Аджман. Изобщо не смятам да спим в хотели - само на палатка  Mr. Green

AvrorA, естесвено ще разкажа ако (надявам се) отидем. Аз заради размириците избрах да летим през Аджман, за да не кацаме в Сана.

Това, което притеснява и мен и мъжът ми е, че няма да можем да си ползваме мобилните телефони... ще кажеш цял живот сме били с мобилни.

На мен много ми се прави нещо необичайно и за това избрахме Сокотра... предложих и Иран, Ирак, Афганистан, Северна Корея, но бяха отхвърлени.  Tired

# 155
сиси за къде например? Ние ще летим с тях, но цените са си все същите  Sick

# 156
Ти пък, Северна Корея, там още е всемирна скъб, виж Ирак щеше да ви качи адреналина.  Laughing

# 157
http://www.qatarairways.com/bg/en/homepage-offers.page
Катарски Авиолинии от София

# 158
Да, отново са пуснали добри цени за някои дестинации.
Примерно Малдиви - има варианти за около 640 Евро, Сингапур, Банкок, Йоханесбург също са много изгодни в момента, а Хонг Конг и Пекин са просто......без пари - по 400 и нещо Евро Peace

# 159
Цените верно са изгодни, но за хора, които могат да реагират бързо. При нас всичко се планира месеци по-рано.

# 160
Погледнах, но както и да въртя датите, ако на отиване е евтино, на връщане ми е скъпо #Cussing out #Cussing out Запазих си нови билети, които ми се пазят до 20-ти другия месец, а дано пак да премислят и да намалят повечко дати, та и мен да огреее. Praynig

# 161
Ох, и аз гледах цените и ако офертата беше валидна до края на юни направо щях да взема билети до Пекин или Сеул. Полетите са дълги, ама се преживяват. Проблемът е, че няма кой да гледа децата.  Tired

# 162
Някой скоро да е ходил в Мароко?
Попаднах на една кратка, но много приятна тема, но тя е от преди една година, та се чудя има ли някой с по-пресни впечатления?

# 163
  • София
Катарците дават още по-добра оферта сега:

http://www.qatarairways.com/bg/en/special-offers.page?country_id … 02667000000000000

# 164
Цените верно са изгодни, но за хора, които могат да реагират бързо. При нас всичко се планира месеци по-рано.
нужно е само да се вземе решение до 13 Февруари и да се купи билет, а самото пътуване е възможно чак до края на Май, което всъщност е точно няколко месеца по-рано Simple Smile
Лелееее - наистина са още по-добри - сега Малдиви излизат за 590 Евро Shocked

Последна редакция: ср, 25 яну 2012, 12:38 от Asinka

Общи условия

Активация на акаунт