За помощите от БЧК

• 136 891
  • 744
  •   1
Отговори
# 375
  • Mediterraneo
Само се уточнете, че под " тазгодишните" се има предвид кампания 2013! Понеже дори и да ви се е полагало нещо за 2012, всичко е минало! За минали години на никого нищо не се дава.

# 376
привет аз съм от варна и ми казаха че имам право на помощи от БЧК щом съм взимала социално майчинство.Искам да попитам някой запознат кога ще се дават за тази година и какво точно се иска.Последно взех майчински предният месец и вече нямам право.благодаря предварително

# 377
  • Mediterraneo
На този етап никой не знае кога ще се дават помощите.
От ваша страна нищо не се иска- ако ви има в списъците, които получават БЧК от социалните, в зависимост от групите бенефициенти, които подлежат на подпомагане през съответната година, ще ви дадат продукти. ако ви няма в списъците- няма да ви дадат.

# 378
  • Sofia
Момичета някой да е чул,че имало раздаване на помощи сега но били за отбрани хора??На моя приятелка и казали пак други родители на който детенцето било с Телк  newsm78
Странно нищо не знам пьк и на сайта им нищо не пише-дали не им е стара информацията....

# 379
  • Mediterraneo
Момичета някой да е чул,че имало раздаване на помощи сега но били за отбрани хора??На моя приятелка и казали пак други родители на който детенцето било с Телк  newsm78
Странно нищо не знам пьк и на сайта им нищо не пише-дали не им е стара информацията....

Категорично няма такова нещо!

# 380
  • Другата България
JoyАбсолютно няма такова нещо.
Поне не на такива продукти, за каквито говорим.

# 381
привет някой да знае задължително ли са само на два транша раздаването на хранителните продукти или има някаква опция за ежемесечно подпомагане?

# 382
  • Другата България
Няма опция за ежемесечно подпомагане, никога не е имало такава.
Траншовете обикновено са 3, само 2012 бяха 2 и програмата приключи януари 2013 Laughing, та сега отново по първоначално инфо ще са три траншовете.

# 383
  • Mediterraneo
Три ще са тази година, да. Първият е от 1 до 26 август по предварителни разчети.

# 384
привет.една майка ми каза че чула по новините че бчк пак давали храни сега.Въпросът ми е чувал ли е някой нещо подобно

# 385
  • Другата България
Предстои първи транш, но той ще е е началото на лятото.Сега не се раздават храни, поне не по тази програма за подпомагане от ЕС. Peace

# 386
# 387
loopy , от това което прочетох става ясно, че се отнася само за Бургас.Там фирмата ,която споменават е проявила самоинициатива да подпомогне социално слабите,но това не се отнася за цялата страна.

# 388
  • Бургас
Да, извинявам се,  Embarassed че не уточних, че е само за Бургас! А и че чак днес го открих в нета и едва ли много бургаски майки ще успеят да се възползват, но който има възможност, може все пак да опита. Peace

# 389
Де да можеше повече такива фирми да има ,но уви.

Общи условия

Активация на акаунт