За помощите от БЧК

• 136 860
  • 744
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте мами, едно бързо питане ако има запознати.
Вчера получих писмо от БЧК за помощите, но е със старата ми фамилия. Миналата година смених лична карта с новата фамилия от съпруга ми... та въпроса е "Дали ще мога да получа помощите с новата лична карта или има допълнителни заявления които трябва да подам?"
Мерси предварително   bouquet

# 481
  • Бургас
Не би следвало да има проблеми. Ако не греша имат в списъка и ЕГН-то ти, а то си е същото.  Peace

# 482
Някой да знае работнот време на пункта на Сточна гара?

# 483
  • в края на града
Благодаря за отговорите   bouquet

# 484
  • Mediterraneo
Не би следвало да има проблеми. Ако не греша имат в списъка и ЕГН-то ти, а то си е същото.  Peace

Така е  Peace Като е същото ЕГН- то, няма проблем, че има сгрешено име.

# 485
.

Последна редакция: ср, 23 окт 2013, 10:08 от yasmina

# 486
Списъците ги дават социалните. Предполагам е по този критерий

# 487
Един бърз въпрос - по район на местоживеене (пр, за Варна , ако съм Одесос може ли от пункт на Приморски) ли трябва да се вземат или може от всеки пункт?
Не,може само по лична карта.Няма как да те има и в списъците на другия район.

# 488
Здравейте,
Четох-четох и пак не разбрах какво значи това:

Лица, получавали през предходната календарна година месечна добавка за отглеждане на дете с увреждания, по реда на чл. 8 д от Закона за семейните помощи за деца;

Моето дете е с ТЕЛК от миналата година юли. Тази минахме за преосвидетелстване. Дали имаме право на тези помощи? Има ли значение процента от ТЕЛК?

# 489
Здравейте,
Четох-четох и пак не разбрах какво значи това:

Лица, получавали през предходната календарна година месечна добавка за отглеждане на дете с увреждания, по реда на чл. 8 д от Закона за семейните помощи за деца;

Моето дете е с ТЕЛК от миналата година юли. Тази минахме за преосвидетелстване. Дали имаме право на тези помощи? Има ли значение процента от ТЕЛК?
Не, няма значение процента. Имаш право на тази помощ.

# 490
Някой знае ли какви продукти ще има на втория транш?

# 491
  • Mediterraneo
Някой знае ли какви продукти ще има на втория транш?

Вероятно същите, още няма разпределение.

# 492
  • Septemvri
тази година май ще са два транша

# 493
  • Mediterraneo
тази година май ще са два транша

Със сигурност ще са два транша  Peace Брашно няма да има втория транш  Confused Лещата остава 2 кг на човек, другото още не е ясно.

# 494
  • Fort Worth, TX
Аз още не съм взела първия транш.Трябваше да ида миналата седмица , но детето беше доста болно.Дали да чакам на един път или да ходя сега се чудя?Тарталета дали ще има проблем, че съм закъсняла?Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт