Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да направя албум или снимка видими само за моите приятели?
Как мога да променя настройките за поверителност във Facebook?
Как мога да блокирам публикации, свързани с Facebook игри и приложения от конкретен потребител?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да направя албум или снимка видими само за моите приятели?
-
Как мога да променя настройките за поверителност във Facebook?
-
Как мога да блокирам публикации, свързани с Facebook игри и приложения от конкретен потребител?
-
Как мога да деактивирам или да затворя акаунта си във Facebook?
-
Има ли начин да не ме виждат, когато съм онлайн във Facebook?
Отскоро съм с новия изглед на ФБ-с по-големите снимки и в новините отдясно непрекъснато ми тече инфо кой какво харесал,коментирал и т.н.Въпросът ми е защо коментари на мои приятели,които ми излизат в новините,после като отида на профилите им,не ги виждам?Преди не беше така....Имаше едно зелено квадратче "последна дейност" и там пише "Еди кой си написа на вашата снимка..или на вашия статус... еди какво си " Сега това не го виждам в профилите на приятелите си....
Няма как да разбера кой как ме вижда..не мога и никого да попитам. Искам да си бъда онлайн в чата , но само близките приятели да могат да ми пишат..Днес сутринта промених настройките на "да имат достъп до мен" и сложих отметка на близки приятели.Дали ще се получи сега?