Фейсбук 2

• 1 299 774
  • 14 991
  •   1
Отговори
# 6 975
  • BG
От няколко дни забелязвам, че когато ми излизат известията, се появява само червената точка горе, но не и прозорчетата долу вляво, които не че са ми толкова важни, но си ги харесвах. Само при мен ли е така?  Thinking

# 6 976
От няколко дни забелязвам, че когато ми излизат известията, се появява само червената точка горе, но не и прозорчетата долу вляво, които не че са ми толкова важни, но си ги харесвах. Само при мен ли е така?  Thinking

Кои прозорчета?

# 6 977
  • BG

Кои прозорчета?

Когато получа известие (на компютъра, през телефона не), се появяват в долния ляв ъгъл на монитора - "едикойси хареса ваша снимка напр.", и след секунди изчезват. Ако преди да изчезне кликна върху прозорчето, ме отвежда направо в публикацията ми, която е харесана в момента. Дреболия, но ми липсва!  Laughing

# 6 978
Разбрах.
Ами аз си получавам такива.
Може да е нещо временно при теб.

# 6 979
  • София
С Гугъл хром съм. Защо като се опитам да спомена някого в коментар, докато пиша ми светва в синьо, но като дам ентер, не се отбелязва?! Слагам @ пред името и пак не става.

# 6 980
  • София
Преди малко, докладвах един господин, който псува и грубо обижда наред. Не ми е приятел. Коментарите са към пост в една страница. Следвах всички стъпки на системата, но в крайна сметка не ми даде възможност да посоча конкретната причина, заради която го докладвам (исках, да посоча поне един линк, в който си позволява да се държи така с хората.)
Какви са вероятните последствия за него?
Бясна съм от грубия му изказ. Едвам издържах, да не отвърна в неговия стил, честно!

# 6 981
  • София
Как се скрива листата с приятели, от приятелите? Спрял съм достъпа само за непознатите, но не виждам опция - "Само аз"

# 6 982
Как се скрива листата с приятели, от приятелите? Спрял съм достъпа само за непознатите, но не виждам опция - "Само аз"

Дневник>>приятели>>моливчето>>поверителност
http://prikachi.com/images/35/8004035J.png

# 6 983
  • София

Дневник>>приятели>>моливчето>>поверителност
http://prikachi.com/images/35/8004035J.png

Благодаря, имаш една бира   bouquet

# 6 984
Здравейте,имам проблем,който надявам се някой да може да ми обясни как да оправя.В ляво под снимката,името и "редактиране на профила" от тази сутрин всичко на долу е изчезнало-новини,съобщения,групи и т.н..Как,защо и как м*мка му да го оправя?Помощ!

# 6 985
Здравейте,имам проблем,който надявам се някой да може да ми обясни как да оправя.В ляво под снимката,името и "редактиране на профила" от тази сутрин всичко на долу е изчезнало-новини,съобщения,групи и т.н..Как,защо и как м*мка му да го оправя?Помощ!

Явно не е само при теб. И при мен е така, така че явно проблема не е от нас. (:

# 6 986
  • София
В Гугъл хрома е така, в Операта всичко се вижда. Това при мен е така.

# 6 987
рефреш и групите пак излизат.. съобщенията също и т.н.

# 6 988
и при мен го има ,с рефреш не става  Peace

# 6 989
  • София
Защо през браузера (Хром) на компютъра не се показва кога даден човек последно е бил активен, а на телефона - да?!

Общи условия

Активация на акаунт