Фейсбук 2

• 1 299 581
  • 14 991
  •   1
Отговори
# 7 290
Преди време се виждаха всички налични отстрани в лентата,сега само  една.Трябва да отворя с бутончето всички,за да се покажат наличните.
И при мен е така от няколко дни. И приятелските ми листи са така, както и групите по интереси.

# 7 291
  • в огледалото на живота
Я,не съм сама в новостите... Laughing
Кофти и неудобно е обаче... Crossing Arms
Благодаря,на споделилите  Hug

# 7 292
Здравейте! Не разбирам много от настройки, не мога да застопоря лентата на фейсбук, преди си стоеше най-горе независимо колко скролвах страницата, но ми преинсталираха компютъра и сега не е. Сигурно е много тъп въпроса ми, но се надявам да ми помогнете. Благодаря предварително!

# 7 293
Здравейте.
Играя една игра във фейсбук, но от скоро, след всяко отваряне на играта започнаха да се лепват на стената ми едни постове, колко балончета съм премахнала, кое ниво съм минала и т.н.  Blush , които трия постоянно, но е досадно. Как мога да спра тези публикации?

Предварително благодаря за отговорите!

# 7 294
Може ли да се зададе да не се вижда списъка с приятели само за определени хора? И ако приятел на мой приятел е с опция да не се виждат приятелите му, ще липсва ли той в списъка на моя приятел или просто само аз няма да виждам, че са приятели? оффф малко завъртяно стана обяснението, ама дано се разбира...  ooooh!

# 7 295
Може ли да се зададе да не се вижда списъка с приятели само за определени хора? И ако приятел на мой приятел е с опция да не се виждат приятелите му, ще липсва ли той в списъка на моя приятел или просто само аз няма да виждам, че са приятели? оффф малко завъртяно стана обяснението, ама дано се разбира...  ooooh!

Само за определени не може.
Но ако тези приятели са си скрили приятелите, няма да ги виждаш като общи приятели.
Ще ти излизат в цифрата, но няма да знаеш кои са.

# 7 296
Не разбрах точно въпроса, затова ще опитам с пример. Аз съм приятел с Иван и Петър, и те са приятели помежду си. Ако Иван си скрие приятелите, аз ще виждам САМО общият ни приятел - Петър. Общите приятели не се скриват, напротив, те са единствените, които се виждат.

# 7 297
Май неясно съм го обяснила....ще опитам пак Simple Smile Иван и Петър са приятели, а аз съм приятел само с Иван и в случая Петър не ни е общ приятел.  Ако Петър си скрие приятелите, аз ще продължавам ли да го виждам в списъка с приятели на Иван или не?

Последна редакция: чт, 25 юни 2015, 15:45 от huliganka

# 7 298
Май неясно съм го обяснила....ще опитам пак Simple Smile Иван и Петър са приятели, а аз съм приятел само с Иван и в случая Петър не ни е общ приятел.  Ако Петър си скрие приятелите, аз ще продължавам ли да го виждам в списъка с приятели на Иван или не?

Да, ще продължаваш. Човек скрива да не се виждат НЕГОВИТЕ приятели, но не скрива СЕБЕ СИ в чуждите списъци.

# 7 299
Май неясно съм го обяснила....ще опитам пак Simple Smile Иван и Петър са приятели, а аз съм приятел само с Иван и в случая Петър не ни е общ приятел.  Ако Петър си скрие приятелите, аз ще продължавам ли да го виждам в списъка с приятели на Иван или не?

Да, ще продължаваш. Човек скрива да не се виждат НЕГОВИТЕ приятели, но не скрива СЕБЕ СИ в чуждите списъци.

Бърдс флу, благодаря   bouquet И изобщо има ли друг  вариант, при който  Петър би липсвал в списъка с приятели на Иван, освен при разприятеляване, разбира се? Simple Smile

# 7 300

Бърдс флу, благодаря   bouquet И изобщо има ли друг  вариант, при който  Петър би липсвал в списъка с приятели на Иван, освен при разприятеляване, разбира се? Simple Smile

Ако те е блокирал, но тогава няма да го виждаш изобщо никъде из Фейсбук. Няма друг вариант.

# 7 301
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Здравейте,имам въпрос-как да променя настройките на фейса си,че да ме уведомява в известията,когато някой е влязъл в моя профил от друг браузър или от друго устройство?Благодаря.Това лично го видях във профила на една приятелка,значи е възможно.

# 7 302
Здравейте,имам въпрос-как да променя настройките на фейса си,че да ме уведомява в известията,когато някой е влязъл в моя профил от друг браузър или от друго устройство?Благодаря.Това лично го видях във профила на една приятелка,значи е възможно.

Като отидеш на Настройки > Сигурност > Get an alert when anyone logs into your account from a new device or browser - аз искам да ми изпраща известия на имейла, може и смс, ако предпочиташ.

# 7 303
  • BG

Настройки - Сигурност - разгледай опциите, особено първата Login Alerts

И аз съм си я активирала. Ако вляза в профила си от непознато устройство, ме известява и ме пита аз ли съм.

# 7 304
Писах си с един приятел. На последното ми съобщение пише само sent и балончето в месиджър стои празно. Не ми дава червен надпис да пратя пак съобщението. Вече няколко дни стои така. И двамата имаме интернет. Пробвах пак да му пиша, но пак така се получава. Днес с друг човек ми се получи същото. Дано да обясних добре. Имате ли идея какъв е проблема?

Общи условия

Активация на акаунт