Фейсбук 2

• 1 308 241
  • 14 991
  •   1
Отговори
# 14 760
Здравейте бих искала да попитам дали някой от вас знаят ако си направя страница във фейсбук без цел за продажба дали ще се заплаща благодаря ви предварително

# 14 761
  • София
Новият светлосин изглед...работното поле е 40% само...което при лаптоп е крайно малко. Няма ли начин да се избегне (върне)?

# 14 762
Здравейте! Искам да попитам дали  някой друг има подобен проблем. Играта, която играя в фейсбук, cityville, е изчезнала. Не мога да я намеря и отворя никъде. Помощ?

# 14 763
Защо днес ми изчезнаха игрите? Оправи се на другия ден, явно нещо са експериментирали. Просто изчезнаха игрите от лявото поле(преките пътища) Днес всичко е нормално.

Последна редакция: пт, 05 юни 2020, 07:18 от pipilota65

# 14 764
Здравейте,
бих искала да попитам следното: мога ли да проверя паролата си във профила ми. В момента съм в профила си,но не я помня и искам да си я запиша.  В краен случай ще използвам забравена парола,ако се наложи по нататък.
Благодаря

# 14 765
Имам харесвания на препоръчани снимки, но едното не виждам на кого е?
Има ли начин да разбера?

# 14 766
Как да спра опцията да ми пращат покани за игри? Някакви непознати ми пращат и аз ги блокирам, но това не е решение на проблема.

# 14 767
Имам харесвания на препоръчани снимки, но едното не виждам на кого е?
Има ли начин да разбера?
Пробвай да видиш кои са харесалите снимката ти през профила на приятел. Аз си проверявам през профила на мм, щото сме си приятели във фейса Laughing

# 14 768
Здравейте,
бих искала да попитам следното: мога ли да проверя паролата си във профила ми. В момента съм в профила си,но не я помня и искам да си я запиша.  В краен случай ще използвам забравена парола,ако се наложи по нататък.
Благодаря
Не може.След като не я помните може да си създадете нова парола , с която вече ще можете да влизате и е хубаво да си я запишете някъде

# 14 769
За да създадеш нова парола нали първо ти иска да веведеш старата?

# 14 770

Дали е така наистина,не ми се е налагало до сега ...

# 14 771
В краен случай ще използвам забравена парола,ако се наложи по нататък.

# 14 772
Не се иска старата парола.Като цъкнеш на забравена парола ,на посочения имейл или телефонен номер ,с който сте се вписали във фейса ще можете да въведете новата парола

# 14 773
А не може ли да видите паролата, би трябвало да е запаметена на самото устройство, което ползвате?

# 14 774
Аз отговарях на това, тук не се споменава варианта с опция "забравена парола"
Цитат
След като не я помните може да си създадете нова парола , с която вече ще можете да влизате и е хубаво да си я запишете някъде

Докато си си в профила и поискаш да си смениш паролата от настройките, действително ти иска въвеждане на старата.

Общи условия

Активация на акаунт