NYX /грим/ - вече и в България!

• 83 899
  • 407
  •   1
Отговори
# 90
Аз съм без код, като някак ми е трудно да повярвам, че до 11 вечерта (след като сайтът е бил пуснат късно следобед, мисля) вече е имало над 1000 регистрирали се.

Иначе цените ми се виждат високи като за бюджетна марка, някои неща са над два пъти над цените в американския сайт (примерно единичните сенки). И като се има предвид, че няма как да ги видиш на живо, а трябва да ровиш в нета за суочове, смисълът съвсем ми се губи.

# 91
Сайта все пак беше промотиран доста преди самото отваряне, така че най-вероятно регистрациите са набрани доста преди това. Марката има не малко фенове.

Меко казано учудена съм, че някой е очаквал цени като на американския пазар, предвид че марката идва импортна за страната тук и проектираните продажби са снежинка на фона на тамошния.

# 92
  • Бургас
Съгласна с MissNellie, беше ясно че няма да са еднакви цените. Моята регистрация я направих по- рано от самото откриване.

# 93
Мейбълин например успяват да държат приблизително еднакви цени, както и доста от по-високобюджетните марки като ту фейсд, мейкъп форевър и т.н. И да има разлики, не са в пъти.

Интересно ми е - как направи регистрация преди самото откриване, като нямаше сайт, в който да се регистрираш?

# 94
  • Бургас
Съгласна с MissNellie, беше ясно че няма да са еднакви цените. Моята регистрация я направих по- рано от самото откриване.

И аз.
Като цяло мисля, че цените са прилични при положение, че качеството е добро. Доколкото успях да разгледам, цените са като на Мейбълин, Буржоа, Лореал. Нищо фрапантно.

Мейбълин например успяват да държат приблизително еднакви цени, както и доста от по-високобюджетните марки като ту фейсд, мейкъп форевър и т.н. И да има разлики, не са в пъти.

Интересно ми е - как направи регистрация преди самото откриване, като нямаше сайт, в който да се регистрираш?

Фейсбук  Peace

# 95
Аз имам код, но не си харесах нищо и засега няма да поръчвам. Всъщност само към HD базата за очи проявявам интерес, но нея я няма. И някакъв продукт за контуриране бих поръчала, но и такъв няма.  Tired

Кодовете не са "свършили", просто си ги пестят.  Пишете и ще ви пратят. Изпробвано. Wink

# 96
А, о, поредната фирма, която те принуждава да имаш фейсбук профил, за да си им пълноправен клиент. Понеже Фейсбук не е грозен, с непрактичен дизайн за магазини и пълен с рекламни спамове. Благодаря.

Цитат
Кодовете не са "свършили", просто си ги пестят.  Пишете и ще ви пратят. Изпробвано. Wink
Тоест не са първите 1000 регистрирали се, а първите колкото се съберат, които помолят?

Последна редакция: пн, 09 дек 2013, 16:34 от *Coraline*

# 97
Coraline днес явно не ти е ден, дишай дълбоко, върни се утре и прочети пак какво е писано.  Laughing Има сайт не обвързан с фейсбук, от който можеш да си пазаруваш пре спокойно. Това, че не си видяла рекламата във Фейсбук и не си хванала код навреме е като да се оплакваш, че не си видяла билборд на булевард еди кой си защото не минаваш по този булевард.

Доколкото разбрах, хората от Златна рибка държат магазина, нали? Значи със сигурност са сложили най-ниската възможна за тях цена, и ще заредят всичко, което могат от нещата, които са споменавани в темата (защото четат форума на 1000% и не са тъпи ).

# 98
Златна рибка/NYX си направиха Фейсбук профил доста преди да пуснат сайта в действие.
Всъщност този бонус за първите регистрирани тръгна от Фейсбук.
Аз не виждам нищо странно или грешно в това да се пусне намаление или оферта през определен посредник, или ексклузивно за потребителите на определена верига/мрежа... било то физически или онлайн.

Както някой път има намаления на всички спирали на Мейбълин САМО в DM... Ако я искаш евтина - отиваш в DM. Ако ти е все тая - отиваш където и да е.

Та по тая логика не виждам проблем, че са решили да се изрекламират най-първо във Фейсбук... Все пак Фейсбук е машина за пари Peace
А те не си продават продуктите за удоволствие Rolling Eyes

П.П. Сега да не излезе, че ги защитавам - естествено, че всичко е завъртяно и че е ограничаващо да се изисква Фейсбук профил, но... това е бизнес и няма защо да се учудвате или ядосвате Peace

# 99
Това, че не си видяла рекламата във Фейсбук и не си хванала код навреме е като да се оплакваш, че не си видяла билборд на булевард еди кой си защото не минаваш по този булевард.

Laughing Хаха, много точно казано   202uu

# 100
Разбира се, че Никс/златна рибка имат право да продават и правят промоции където и чрез който си искат.  Аз имам право да съм недоволна по същия начин, както ако правят промоции само ако имаш и членска карта за "Строежа" в Студентски град или ако си руса.  

Тяхно право е да създават правилата, мое - да твърдя, че не струват. Специално това с фейсбук е някаква епидемия - има фирми, които дори нямат друг сайт освен профила във фейсбук. А на мен първо фейсбук ми е филтриран служебно, второ не се кефя на идеята с това да имам активен профил там по принцип.

# 101
Аз пък одобрявам това с филтрирането в офисите... Иначе всеки си виси във Фейсбук и не си върши работата, а аз чакам на опашка или чакам отговор по мейла А то, братче, еди-кой си си поливал фермата във Фейсбук.

Малко извън темата, де Embarassed

По темата да питам - някой случайно да има информация кога (и дали) ще можем да закупим HD базата?
Знам, че в момента са с ограничена наличност заради съвпадането на внасянето на марката тук с преместването на американската (?) им централа, или нещо от сорта, но все пак да попитам Blush

# 102
Записвам се и аз да следя темата.  Peace Регистрирах се във фейсбук преди да пуснат сайта и на 7.12 ми пратиха код за отстъпка.Харесах си няколко неща,но мисля да изчакам да пуснат базата за сенки и така популярния руж,който се използва за контуриране "taupe".Много съм доволна,че вече ги има тук и на приемливи цени. newsm44

# 103
  • Пловдив
Записвам се с покупка от магазин "Златна рибка" в Пловдив. Кодът за отстъпка важи и на място.
Много съм доволна, защото отдавна си мечтаех за белия джъмбо молив и матовите им течни червила.
Взех също и тъмнокафява гел очна линия.

# 104
Записвам се с покупка от магазин "Златна рибка" в Пловдив. Кодът за отстъпка важи и на място.
Много съм доволна, защото отдавна си мечтаех за белия джъмбо молив и матовите им течни червила.
Взех също и тъмнокафява гел очна линия.

Къде им магазина в Пловдив?

Общи условия

Активация на акаунт