КГБ = Клуб на Готините Баби - 116

• 68 313
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
Ей! Браво, девойки! Такива чудни и остроумни Никулденски картички не бях виждала! Много им се кефя.  Joy hahaha Joy

# 661
  • София
Прибрах се и първо тук. Май се пристрастявам  Joy

Честит Никулден на всички!

Да се ви живи и здрави именниците и тези, които имат и рожден ден!

Отивам да гледам новите попълнения,че май само аз не съм стигнала до албума. Embarassed

И аз, и аз не съм. Все още.

# 662
             Разгледах малките куклички! Hug
             Рамона,малката принцеска синеочка е едно прекрасно момиченце и да го пазите от кавалерите дето вече го ухажват! Laughing
             Джили,Иринка расте с часове.Толкова е сладичка,че се чудя как се прибираш у дома. newsm78 То ти иде да я нагризкаш по бузките!
             Тичам да се оправям с рибата,че дедито се справи с неговата задачка,а аз ....пред компа. Embarassed
              PS.Малееее,забравих  ooooh! Като гледам скоро ще станем любимите жени на Дянков! Mr. Green Вицът е трепач! Peace

# 663
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona

Честито на всички именници!
Да са живи , здрави и щастливи!
Весел празник!

# 664

PS.Малееее,забравих  ooooh! Като гледам скоро ще станем любимите жени на Дянков! Mr. Green Вицът е трепач! Peace
Де го тоз виц, Дидиа?

# 665
  • София
Да е честит празника на всички Николаевци! Живи и здрави, да носят името си с гордо вдигната глава!
Мари, Рамона, Хули наздраве за близките ви!

Честит празник на моряците - на съпрузите на Доби, на Макавели, на зетя на Танита!

Честит празник на банкерите - Каролинче, специално за теб ще изпия една чаша сок тази вечер, от онзи нашия сок!   Wink Наздраве!

Здравче, ей, го вица, който Шпунц разказа:

- Какви жени харесва Симеон Дянков?
- Разбира се, 90 на 60 на 90.
На 90 години.
С 60 години трудов стаж.

И с 90 лева пенсия.

Последна редакция: вт, 06 дек 2011, 17:39 от marina_vladi

# 666
Маринче  hahahaе това със сока smile3521 го бях забравила.
Представяте ли си какво пък щеше да бъде ако си имах банка newsm53, но нищо и  професионален празник пак бива. Хаиде да ви почерпя тогава пък белким ни се лепне по нещо. Знае ли човек newsm78

Последна редакция: вт, 06 дек 2011, 18:44 от Caroline

# 667
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
Ехееее , Кари ще хапна и пийна с кеф ,
белким се залепи нещо.  Laughing

А ето нещо което ми хареса:

Колко хубаво би било ако живота протича наопаки. Първо трябва да
умреш, за да свършиш тая работа и да се отървеш.След това отиваш в
старчески дом.
Оттам те изхвърлят, защото си станал прекалено здрав, взимаш си
пенсията и отиваш на работа. Там те посрещат със златен часовник,
лимузина, къща с градина, всичкото това в първия работен ден.Работиш
40 години докато станеш достатъчно млад, за да се радваш на
почивката, която започва в университета. Пиеш яко, купонясваш и се
готвиш за гимназията.После отиваш в начално училище, ставаш дете,
играеш по цял ден, нямаш никакви отговорности, ставаш малко бебе,
влизаш обратно, прекарваш последните си
9 месеца плувайки в лукс с централно отопление, спа център, руум
сървис при почукване по стената, ... и накрая свършваш като оргазъм.

Joy Joy Joy

# 668
  • София
Добър вечер.
Честит Никулден на именниците, на моряците, на  банкерите!
Честит празник на Бургас/имаме ли някой от там?/
Няма да изреждам, да не пропусна някого.
Да е живо и здраво името, Св.Никола да ни пази.
Честито и на рожденника на Хули. Пожелавам сбъднати желания.
Честито и на мене, нали съм банкерка под прикритие.   Laughing
Вицовете ми харесаха, описват действителността.
У нас се пекат 3 пъстърви във фолио, има и варени картофи, салата от морски дарове.
Ще си хапнем за здраве.

# 669
  • София
Добра вечер, дами!

Хапвате ли рибка? Аз опекох в сол толстолоб и чакам деди да се прибере и ще го хапнем  удоволствие.  Grinning  Разбира се с винце.  Heart Eyes  Каролинка, мерси за почерпката. Дано нещо от тортата и онова, дето излиза от бутилката стигне до нас.  Peace Peace

Айша, наздраве и на теб. Забравихме те те теб,защо Peace под прикритие, нещо не схващам.  newsm78 Аз си мисля, че си съвсем явна счетоводка.  hahaha (Извинявай, ама така виках на бивши касиерки и счетоводителки, хареса ми)

Момичета, днес се откри Панаира на книгата. Посетих го - има доста големи отстъпки на много щандове. Някъде дори достигат и 50 %. Разбира се не можах всичко да видя наведнъж, та и предстои отново ходене, но не съм решила кога.

Лека вечер, слагам масата, че деди се завърна.

# 670
Добър вечер.

Хубава вечер и честит празник на всички празнуващи!
Не съм чела днес, само бегло последната страница,  около мен грижи много,  но са все хубави, ,,сладки грижи''.  Толкова бързо минава времето от сутрин до вечер, че все не смогвам да дойда в ,,изповедалнята'' Wink Simple Smile. Скоро ще е ...

Маринка, беше попитала преди  няколко страници кой иска да отидем на театър. Аз съм  ЗА  28 януари, ден събота е и е ОК,  другата дата е работен ден и не мога да съм сигурна дали ще мога да присъствам. Обадете се ако решите за да видя на кого,  как да давам паричките.

Жабка разсмя ме, с това, ако можеше да протича животът наопаки ..
,,Знаеш ли, преди няколко години гледах разкошен филм - ,,Странният случай с Бенджамин Бътън''  по разказ на Фицджералд. Нещо ми се върти в главата, че беше номиниран  и за Оскар, но не съм сигурна спечели ли нещо. Та  сюжетът на този филм е точно такъв, ако не си го гледала гледай го, струва си.   Може би, защото не е комерсиален и ,,лесно смилаем'', та затова толкова бързо го свалиха от прожекции тогава.

Оставям ви за сега.
Още веднъж - весел празник на празнуващите, а на останалите  спокойна и топла вечер с любими хора.
Прегръдки. Hug :love

П.п. -  http://gemicha.blogspot.com/2009/01/blog-post_05.html

http://filmreview.biz/viewmovie.php?id=573

http://framespotting.net/the-curious-case-of-benjamin-button-v2/

Дано не се увлякох, ако е така -моля за извинение  Embarassed Hug

Последна редакция: вт, 06 дек 2011, 20:44 от djily

# 671
Пък аз, клетата, от трън - та на глог: от един Никулден та на друг. Нека ми е зле!  smile3532

Всеки път ми се иска поименно да отговоря на всяка една от вас, приятелки - да я гушна, да се изкажа по въпросите й ...обаче си знам: почна ли веднъж - отиде та се не видя! Ферман отсекъде!
 smile3511

Е затуй гледам да си трая  smile3505

# 672
  • Кубрат/ Пишурка
 Най-после да се класирам и аз на компа! hahaha

ХА, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ !ДА ВИ Е ЖИВО ИМЕТО, ОТ ЗДРАВЕ ДА НЕ СЕ ОТТЪРВЕТЕ!

И ние го почетохме, но с пангасиус.Колкото и да бил фалшив - става вкусен и е без кости, та съм спокойна за Анжелка (изяде цели 3 парчета!).В Пацони бяха пуснали едни овакумени картофки, готови за консумиране.Взех един пакет, нарязах ги и ги направих на картофена салата с малко лук и кисели краставички.Стана мммммм!
Сега ще лягам, че утре пак на работа.Затова ЛЕКА НОЩ!

# 673
  • София
Янче, в този бизнес съм  от нам колко си време... Що душо си купила тез простотии ?
Еле пък картофките  #2gunfire

# 674
  • София
Янке, много обичам панасиус. Мога да изям сама цял пакет, нищо че уж бил отровен.
Ми то и въздуха е отровен, но дишаме.
Същите вакумирани картофки имаше доскоро и при нас. Позапичах ги с копър, чесън и малко олио и ставаха много вкусни. Сега разбрах, че собственик на ресторант изкупувал всичките пликове от магазина. Даже не разрешавал да ги  продават за да има повече клиенти.  #Crazy
Лека нощ на заспиващите.

Общи условия

Активация на акаунт