КГБ = Клуб на Готините Баби - 116

• 68 314
  • 741
  •   1
Отговори
# 90
  • София
    Оххх! Всяка смърт е грозна и нежелана.Но умират и любими хора,и млади,дори деца,Мъката е голяма.Но всеки трябва да може да извърви своя път,колкото му е даден.Аз имах леля,която надживя две от децата си. На външен вид изглеждаше,че се е примирила с мъката.Но отслабна почти 50% и стана черна сянка.Стопи се и си замина.

# 91
Е още съм будна. Неволно облях кухнята със сиропа на една баклава и ... ТЪРКАААААЙ!
Да ви кажа - като ви примъчнее - пускайте си клипа на Каролинчето със 101-годишната баба с 81-годишния пакард.  ТИ ДА ВИДИШ!!!
 #Crazy newsm78 #Crazy
Ама направо ме разплака.  Grinning от кеф!
Айде бе, Яге, отивай да спиш! Таласъмиш се от събота сутрин  Shocked

# 92
  • София

Само при мен не се отваря клипчето на Каролин.
    Здравче,отивам да броя овни.
    Изпращам целувка на госта на клона,като се надявам да е Тути или Танита!
    Хайде,подкарвм стадото. Лека нощ!

# 93
Здравче  Peace ,
Свалям шапка na tая 101 годишната опасна мацка (чак не мога да напиша "баба") с 81 годишната и кола!!!

Бабет, с   bouquet
ПП Кафе не сервирам, че още не съм лягала. Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 28 ное 2011, 02:44 от Бабоч-ка

# 94

Добро утро момичета Simple Smile

Дано минорното настроение от изминалата седмица остане там. Ето че започва нова седмица - времето така бързо минава. Имам чувството че върви понеделник-петък, неусетно е...
Небето розовее - дано и днес да е тихо и спокойно и да ни се усмихне Слънчо Wink

На всички вас желая спорен понеделник и успешна седмица

# 95
Добро утро.

.

,,Постни'' ще са днес кафето и чая предложени от мен ...., без многословия у украси.
Дори и да искаме, ни е трудно да се самозаблуждаваме, че всичко ни е ,,розово''.
Бях обещала тази сутрин, когато си пия кафето да ви ,,пообръщам'' Simple Smile  внимание, отдавна не съм го правила персонално, но нещо и мен ме обхваща общата потиснатост и тъга. Достатъчно елегична е темата последните страници, няма нужда и аз да ,,наливам масло ....''.

Но и аз като Мая, имам нужда от виртуалната ви помощ. Нали не е нахално толкова често да моля за това?.
Моля ви, когато прочетете това, стиснете за момент палци и си помислете две добри думи за мен  и за семейството ми.
Когато има какво, ще пиша повече.

Да е хубав денят ви и спорна седмицата ви!
Прегръдки. Hug

Макавели, сладурка си ни ти!   bouquet
Добро утро и хубав ден! Hug

# 96
Добрутро момичета Hug
Нова седмица, нов късмет,хубави и радостни новини да ни очакват, болните вече да са по-добре,бебчетата да се появяват, а с тях и повече усмивки и по ведро настроение Hug

Макавели, хубав клип, по танца помислих че са ирландци, но се оказаха канадци Simple Smile

Хаиде и от мен тогава   Riverdance

# 97
Момичета, винаги когато съм малко "даун" един видеоклип ми поправя настроението, въпреки че колкото и пъти да гледам винаги се просълзявам.Истинската приказка за грозното пате, което се превръща в прекрасен лебед (чрез невероятния си глас)

И по късно

# 98

Чаааак сега успях да стигна до кафенцето  ooooh!
          Джили,стискам палци и .....всичко ще е на 6!
          Лека нова седмица и спокоен първи ден!

# 99
  • София

Нека новата седмица ни носи само радост и спокойствие. Мая , Джили  Praynig Praynig

# 100
Eхоо, денят се преполови, а тук сме влизали 3-4 човека от сутринта.
Липсата на време ли е причина, или ...

При нас нищо ново, евентуално утре.
Разчитам на палците ...  Simple Smile Praynig

# 101
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
Добър ден , момичета!  bouquet
Минавам да се обадя.  Peace
Джили , имаш стиснати палци и от мен.  Praynig
Чакам новината.  Hug
Хубава вечер , момичета! Heart Eyes

# 102
  • София
   Добър вечер!
   Влизам да видя дали Джили вече черпи.Но -уви! Бонбончето още не е решило да се появи.Джили,спокойно,миличка! Успокой си душичката! Всичко ще бъде наред,ще видиш!
   Тути и Танита също ги няма....Чакам ги.  bouquet  bouquet
    Приятна вечер!

Мъж, командирован в друга държава, пише писмо на жена си:
" Скъпа, този месец не мога да ти пратя пари. За сметка на това ти съчувствам и ти изпращам 100 целувки."
След няколко дена получава писмо:
" Благодаря ти, любими мой! Ето и отчета за разходите:
1. Млекарят се съгласи за 2 целувки да носи по бутилка мляко на ден.
... 2. Електротехникът се нави да оправи бушоните едва след седмата целувка.
3. Хазяинът идва всеки ден за своите 3 целувки.
4. Бакалинът каза, че не може да ми дава месо само срещу целувки. Наложи се и друго да давам.
5. Други разходи - 40 целувки.
Останаха още малко целувки, не се притеснявай, ще преживеем месеца!
П.П. Да им кажа ли да планират същото за другия месец?"

# 103
Момичета мили, явно понеделник е ден за всякакви големи външни заетости и галимации. Те не ни дават да си се видим тук по нашему. Ниската форумска активност си е направо понятна. Лелееее,, аз като погледна назад към този ден-понеделник #Crazy свят ми се завива Crazy Flutter Twisted Evil

# 104
  • Кубрат/ Пишурка

Ето съъъъм! Но комп все повече номера ми прави - прочитам ви и тъкмо да пиша и изключва.Сега (пу,пу,пу) малко задържа,че и с Мелчето се чухме (на 3 пъти Joy)
И на мен понеделникът ми е натоварен - прибрах се към 17,30.
Яжка, вицът е направо....... трепач! Много се смях.
Джили и аз стискам палци! е, в момента няма как да пиша със стиснати палци,но....!)
Дано и други се включат - вечерта е наша!

Общи условия

Активация на акаунт