Януари 2007 - повече от 5 години заедно!

• 64 116
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Честито на Дара, Рая  и Йоан! На тримата весло детство и безметежни дни!
А на Сетакап,Барби и Елина  - само гордост да ви носят децата и...НАЗДРАВЕ
!

# 616
Честохте ли тази статия?За връзката на цветовете ,с които рисуват децата,и характера им.  Simple Smile

Аз я прегледах преди няколко дена. Алекс използва всички цветове, но в първият момент, когато се замислих за най-предпочитан цвят ми изплува червеният. Имал е периоди, когато хващаше първо черният цвят. Водиме го на курсове по рисуване, та там ги бяха учили на някаква техника или подобно - целият лист боядисват в черно и после рисуват рисунките си върху това. Интересно е.
Забелязала съм, че момиченцата рисуват предимно с розов цвят, поне от тези деца, които познавам.

Последна редакция: вт, 03 яну 2012, 13:03 от Ин@

# 617
Честита нова година на всички с пожелание за безброй хубави моменти през 2012година Hug
Честит рожден ден на Рая, Дара и Йоан, весел празник и на техните майки  bouquet

# 618
Честит рожден ден на Рая, Дара и Йоан! Пожелавам им безгрижни дни, здраве, много обич и късмет!

# 619
  • София
Честит рожден ден на Дара, Рая и Йоан!
Много да са весели, палави и най-много здрави!

# 620
  • София, Лагера
Селма, много интересна тази статия. Дали е вярна?  newsm78 излиза, че не познавам детето си  Blush

Това го очаквах:
Син – пълна противоположност на червения. Не случайно „червените” деца се успокояват чрез сини цветове, а „сините” деца се „коригират” с червени. „Синьото” дете е спокойно, уравновесено, обича да изпипва нещата без да бърза. С удоволствие се изляга на дивана с книга в ръка, обича да размишлява, да обсъжда с подробности. Предпочита близкото приятелство, свързано със самоотдаденост и саможертва, защото, за разлика от „червените” деца, обича да дава, а не да получава.

Това не ме изненадва:
Жълт – цветът на духовността, но в същото време и на опасностите. Това са хора свободни, оригинални, дисиденти, което ги прави опасни за хората на реда и на неограничената власт. Преди всичко това са творчески личности.

...но това:  newsm78
Оранжев – тези деца са също лесно възбудими, както „червените” и „жълтите”, но тяхната възбуда няма логичен завършек. Те се забавляват, скачат, крещят безпричинно. Затова оранжевият цвят се счита за опасен.

# 621
  • София
Благодаря ви момичета за прекрасните пожелания и да се връщат на всички деца.
Честито на Дара и Йоан,много здраве, щастие и късмет  bouquet
НАЗДРАВЕ!

# 622
Селма, много интересна тази статия. Дали е вярна?  newsm78

Това е въпрос!
   Нека Анджи се изкаже.  Simple Smile

# 623
  • София
ЧЕСТИТО НА ДАРА, РАЯ И ЙОАН! НЕКА РАСТАТ ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ ДЕЦА.

НА МАЙКИТЕ ИМ - НАЗДРАВЕ!

# 624
Честит рожден ден на Дара, Рая и Йоан.
Желая им щастливо детство, на Елина да пази, това което има, а на Сетакап и Барби да намерят, това което ги заслужава.
Наздраве   bouquet

# 625
  • София
Моите използват всички цветове. Но така е с майка художник, която им повтаря, че няма грешен и верен цвят, а всичко идва от сърцето.
Като бяха много малки им забранявах черния цвят, защото той може да бъде постигнат с всички останали. Но това отпадна, вече го знаят и не го търсят. Сега обясняваме, че може само с черен - графика.
Изобщо, потретвам се - това с цветовете може да важи за необременени души. Ако има в семейството творец, или  децата ходят на допълнително рисуване - няма начин да се отрази.

# 626
  • Русе
Благодаря ви и тук момичета за прекрасните пожелания  Hug

manana - стремя се да го запазя   Praynig

За статията и аз вчера попаднах на нея, но не ми остана време да се задълбоча в четенето. Ще разгледам творенията на Йоан тези дни и тогва ще видя, кои цветове преобладават.

# 627
Честит рожден ден на Дара, Йоан и Рая на патерици и от мен! Нека растат здрави и много щастливи!   bouquet

# 628
  • Варна
Честит рожден ден на Мими!
Мама Саша, да ти е здрава и щастлива, умна и талантлива!   bouquet

Честит 5-ти рожден ден и на Ния (на мама cvetomir@) и на Алек (на мама monny_77)!  bouquet

# 629
  • София
Честит рожден ден на Мими, Алек и Ния! Да сте живи и здрави, прекрасни малки деца! Много весели игри и безгрижно детство!

Саше, весел празник! Да нацелуваш малката пораснала Мими и да сте много щастливи всички заедно днес (и не само днес!)

Мони, Цвети, весел празник и на вас момичета! Наминавайте по-често оттук, ФБ си е ФБ, ама и форумът си е форум  Wink

На здраве!

Общи условия

Активация на акаунт