Януари 2007 - повече от 5 години заедно!

• 64 104
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
Мерси, девойки!  bouquet
Честито на патерици на астралната близначка Мая! Hug  bouquet

Леле, тия девойки козирози много напористи. Снощи аниматорите реанимираха дълго с червено вино.  Laughing

Честит рожден ден на Наско!  bigdance2

# 646
Честит рожден ден на Наско!   bouquet

Честит рожден ден на патерица и на София и Мая!   bouquet

Желая им да растат здрави и щастливи деца! Simple Smile

# 647
  • Варна
Честит рожден ден на Ванеса на мама Schmetterling! Да е здрава и щастлива!   bouquet

С известно закъснение искам да честитя рожденните дни на 5-годишните: Никола на мама Весни; Кристиан на мама dessichka; Наско на Нинище; Кристиан на Пижо; Мая на Лила и Софи на moppie!     happy bd
KayRenn, честито и на теб!   bouquet
Леле, колко рожденници съм пропуснала  Embarassed

# 648
# 649
  • София
Честит рожден ден и на Емили, Ивета, Анна и Давид, както и на всички останали астрални близнаци на Симона. Растете здрави, щастливи и безгрижни!   bouquet Heart Eyes Simple Smile

# 650
  • София
Честити да са днешните ни сладури, по-малко грижи, повече радости да носят на майките си!  
newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18

# 651
   Честити 5 годинки на Симона,Анна,Ивета,Емили и Давид!Нека растат здрави дечица на щастливи майки!

# 652
  • София, Лагера
Честит празник на Емили и Симонеска!
Ним, cheers  beer beer3 beer2 beer beer3 beer2 beer beer3 beer2 beer beer3 beer2

# 653
Честит рожден ден на днещните 5 годишни рожденници!
Растете здрави и щастливи деца!
Ним,  cheers и от мен!  Laughing

# 654
  • Пловдив
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДНЕШНИТЕ ЯНУАРЧЕТА-Симона,Ивета,Емили и Давид и разбира се и на моята Анна Simple Smile Растете много здрави и щастливи!
Днес празнуваме също и св.Татяна-ако има други честито и на тях!

Наздраве!

# 655
  • София
Честито на всички празнуващи днес!  bouquet
Здраве и Наздраве!  Hug

# 656
Честито на всички рожденици днес и на всички, които съм пропуснала!  Hug пожелавам на всички деца здраве, щастие и весели игри   Two Hearts

# 657
  • Варна
Манана, честит рожден ден на Веско! Да расте здраво и щастливо дете и много да те радва!   bouquet
И тук да честитя рожденните дни на празнуващите днес Ая и Любо!

Снимки на порастналите дечица ще покажете ли?  Wink

# 658
   Честит рожден ден на Ая,Любо и Веско!Много здраве и късмет!  newsm67  ura  newsm67

Вижте какво влакче направихме с Алекс снощи:

Малко ни липсваха нужни материали за да осъществим напълно замисъла,но и на този резултат се радваме.  Party Само че Алекс не ни дава да го ядем сега.  Crazy

# 659
  • Варна
Селма, браво на вас! Винаги съм се възхищавала на хора с въображение (аз нямам грам въображение)
Мисля да се възползвам от идеята.  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт