ЮЛИ 2007 !!!

• 27 568
  • 728
  •   1
Отговори
# 645
  • sf
Весела Коледа! Много здраве и щастие!

Мойте още спят, че имахме гости до късно. Баща ми дойде с приятелката си , и брат ми също.
Свеки си стоя в стаята, защото не й било приятно и предпочетала да си празнува сама  ooooh!
Днес по обед продължаваме с яденето  Joy всяка година се каня да готвя по-малко и не става  Rolling Eyes
пълнената тиква стана превъзходна, само дето никой не обича тиква, и само аз ще я ям  hahaha
за днес никакво готвене.  Crossing Arms

Хайде весел ден!

# 646
Весела Коледа!
Ками, аз нещо съм изпуснала сестра ти роди ли? Стискам палци всичко да е наред Praynig
И аз готвих целия ден, а се наядохме за 30 мин. Дели не можа да заспи от превъзбуда заради дядо Коледа. Оставихме му  и бисквитки да си хапне като дойде. На сутринта и за двамата под елхата имаше колело. Дели яко пищя от щастие. Юли също си хареса подаръка. Днес сме на гости и при двете баби и ги чакат още подаръци.
Хубав ден на всички!

# 647
 Весела Коледа!!!!!
Ками стискам палци всичко дае наред  Praynig

# 648
Честито Рождество Христово! Бъдете здрави, усмихнати и много щастливи! Hug

Ние вчера оставихме Валери при свеки към 17 часа и отидохме до SLS за грейка на Никола. Купихме много хубав гащеризон космонавт на росиньол, на 50 процента намален, много съм доволна. Сутринта Никола като стана първо провери за подаръци под елхата в неговата стая и понеже там нямаше нищо се чу вик "тоя дядо Коледа е забравил, представяш ли си". Десо обаче го упъти към другата елха и вече радостта беше пълна  Laughing Днес ги сложих по рано да спят, Никола се наспа вече, сега чакам Валери и отиваме към сестра ми

# 649
  • София,
Честито Рождество Христово! Hug Живи и здрави, много щастие и берекет, любов и късмет в къщите Ни и милост в сърцата НИ!  Hug
И у дома щастието е пълно, децата получиха подаръците,  :bluhttp: Ицко  е станал в шест часа още да провери, хем знае вече, че даже и с него ходихме да си избира подаръка, и си го видя, но пак нямаше търпение!  Heart Eyes
Весел празник и честито на именниците на Хриситата и на всички малки  иголеми Христовици, живи и здрави, нашите са два броя в къщи Wink!

# 650
  • София
Честито на Именниците Heart Eyes Heart Eyes
Да ви казвам какво правим,вие знаете ядене и лежане Joy Joy Joy

# 651
Весела Коледа!  Hug
Честито на именниците!   bouquet

# 652
Весела Коледа  Hug
Бубе не е родила още,има време ,чак април месец е термина й.Има някакви гинекологични проблеми и както почти винаги става в БГ , лекарите правят диагнози и прогнози набързо и плашат до смърт пациента  Rolling EyesСамо се моля всичко да е наред  Praynig
Ние изкарахме супер празниците, децата са доволни ,голямите също  Mr. Green

# 653
Ох, изкарахме супер ден. Дели е щастлив, получи мечтаните подаръци.
Ками, мен в 5-ти месец яко ме подплашиха с въжможността от преждевременно раждане. Изживях го тежко. Оказа се съвсем не такова положението, но нервите и страха ми вече бяха факт. Желая и спокойна и лека бременност Praynig

# 654
  • София
Честито Рождество! Много здраве и разбирателство ви пожелавам!

Честит празник на именниците със закъснение, да са здрави и весели!

При нас беше голяма веселба раздаването на подаръците, Кая си получи всичко от писмото и освен това костюм на Червената шапчица и готварски костюм + готварски за мен и баща й, правихме си снимки тримата и много се смяхме Simple Smile

Ками, дано сестра ти успее да остане спокойна доколкото е възможно и всичко да мине безпроблемно!

Племенницата ни май е с шарка и не се знае дали ще можем да сме на Нова година заедно.

# 655
Момичета Весела Коледа на всички . Hug
Благодаря за пожеланията и да се връщат на останалите именници на патерица.

# 656
Честита Коледа момичета  Hug
Да почерпя, че Йосиф днес има имен ден

Ние също се местихме от масата на дивана и обратно.
Хубава вечер на всички. Тази седмица съм планувала да се видя с прители, а после пътувам за Варна  Mr. Green

# 657
Честито на всички празнували и празнуващи именници   bouquet  bouquet  bouquet
Ние днес е качихме до планината - голяма веселба падна, даже и аз се попързалях с шейната на Ина  Mr. Green Joy
 Hug

# 658
  • Бургас
Честита Коледа на всички  Hug
Честито и на всички минали именници, както и на днешните. Бъдете здрави и обичани.   bouquet
Ние от ходене на едното село, че на другото, пълнените с боб чушки още стоят. Whistling
Децата поне се нарадваха на снега.  Crazy А за да ми е още по-весело климатика отново се скапа, баткото си прецака компютъра, сега и това да мисля  Tired

# 659
  • София
ДУ
Шуше Hug
Кирова много постно,постчето ти.
Мая приятно изкарване.
Марти каква шейна взехте,колко пари?

Общи условия

Активация на акаунт