Grimm

• 27 190
  • 723
  •   1
Отговори
# 555
  • гр. София
Ооо, Плами, така значи?! Ще се прецакваме, а? Crossing Arms
Аз не искам аз да съм добре, искам на Вуте да му е зле. Лошо Плами такова!

# 556
  • 221B Baker Street
Е,аз пък я харесвам Джулката,и мисля,че с Ник са страхотна двойка... Embarassed
А за капитана,наистина нещо по-яко,обаче в никакъв случай онази малка вещичка - тя не може да се контролира спрямо него,а а з искам да го видя как той си изгубва ума по някоя,това е готиното - да видиш силен и властен мъж като него на колене пред някоя жена... Mr. Green
А относно страничните действия на отварата - още отдавна го подозирах това,но мисля,че неговите чувства са по-от рано... Flutter
А за клипа - що за безобразие,да нио спестят такава съществено важна сцена!!! Crossing Arms
Нали епизода беше в събота,защо го гледате сега  Crazy Joy Joy Joy
Е,защо да не го гледаме сега? newsm78

# 557
[ #Shocked Е хубава работа! Нелче, защо така с лошо към клетия капитан? С какво е заслужил Джулиет? На него му подхожда нещо по-страстно - минимум Адалинд. Или... това от горното клипче  Flutter Джулиет е прекалено, как да кажа, пасивна за него. По-темпераментна жена му трябва, че да му подхожда. А той да е нейният принц... дори буквално  Party
[/quote]

Подкрепям мнението ти!

# 558
  • гр. София
А за капитана,наистина нещо по-яко,обаче в никакъв случай онази малка вещичка - тя не може да се контролира спрямо него,а а з искам да го видя как той си изгубва ума по някоя,това е готиното - да видиш силен и властен мъж като него на колене пред някоя жена... Mr. Green

А за клипа - що за безобразие,да нио спестят такава съществено важна сцена!!! Crossing Arms

Е как да се контролира, като е така завладяна от него? Той доминира над нея и по отношение на социално положение, и като въздействие като мъж над жена - силен, властен, уверен, магнетичен. Но биха били сто пъти по-добра двойка отколкото той и Джулиет  Naughty

Ами да, пълни безобразници! Да орежат точно тази част! Която е хем естетически издържана  Heart Eyes, хем разкрива важна информация по отношение на самата история.
Някой чува ли добре какво казва капитанът на 1:01? Нещо за Виена, но началото нещо ми заглъхва и не го разбирам.  Thinking

# 559
  • 221B Baker Street
Нещо от сорта,да не изчезнела така,както последния път във Виена,после я пита кога трябва да тръгва... Peace

Ами,точно това е,аз не искам да гледам жена,дет е завладяна от него,те всички са така... Sunglasses
Искам него да го видя,завладян от жена и влюбен до уши,готов да се откаже от всичко,дори и от живота си.... Heart EyesИначе влюбени и тичащи след него жени - бол... Whistling

# 560
  • София

Ами,точно това е,аз не искам да гледам жена,дет е завладяна от него,те всички са така... Sunglasses
Искам него да го видя,завладян от жена и влюбен до уши,готов да се откаже от всичко,дори и от живота си.... Heart EyesИначе влюбени и тичащи след него жени - бол... Whistling

Да де - Джулито е точно за него Whistling

# 561
  • гр. София
Айрин, благодаря  Hug Точно първите няколко думи ми се губеха. Ако капитанът се влюби до уши, както казваш, това си го представям само с много силна и секси жена. Такава, която знае какво иска и как да го постигне. Жена от неговата категория. А не някоя нежна треперлива девойчица.

Нелка, как пък си го представи Ренар влюбен до уши баш в Джулиет?  Mr. Green Че и да се откаже от всичко за нея, даже от живота си  Joy Един до друг ще са като мишка и лъв  Laughing

# 562
  • 221B Baker Street
Не,че не е възможно да се влюби в Джулиет - понякога силните и темпераметни,властни мъже се влюбват в спокойни,тихи и уравновесени жени,които с едно погалване могат да ги накарат да мъркат като котенца... WinkНо просто не искам да е тя,защото я харесвам,с Ник са хубава двойка,и той ще бъде съкрушен,ако се разделят... PeaceОсвен това,казвам ви,започвам да си фантазирам,и да си мисля,че Джулката е издънка на някоя кралска фамилия и с капитана са свързани по някакъв начин... Rolling EyesКакто си мисля,че тя има и отношение към онзи прословут ключ... ThinkingАма,ще видим... Laughing

# 563
  • София
Да ви кажа все си мисля, че не е толкова тиха и безполезна тази, но да видим

# 564
  • гр. София
Да ви кажа все си мисля, че не е толкова тиха и безполезна тази, но да видим

Нелчееее, ще ме попилееш от смях  Joy Joy Joy
Ма как ще е безполезна женицата, я как сготви на Ник  Mr. Green
Каквато щат да я изкарат, само по-далеч от капитан Ренар да стои  Naughty
Не е жена за него. Казах!  Naughty
 Mr. Green

Една статия (малко спойлерска).
Но пък какво пише най-накраяяяяя....  Sunglasses

Последна редакция: вт, 09 окт 2012, 14:40 от Зимна роза

# 565
  • На погрешната планета
Ако не намерят мацка за Ханк аз ще го взема веднага Mr. Green!

Леле, представям си, ако залюбят Жулиет с Капитана колко такива емотиконки #2gunfire #2gunfire #2gunfire ще се изсипят в темата Joy!

п.п. много ми стана мъчно за Вълчо, как виеше сам в гората Cry

# 566
А  , тая едра руса кобила ,каква се явява на капитана? Относно клипа, може би е изрязан защото не им се пуска ново инфо за Ренар....цял сезон витае една загадачност при него , та и сега бавно ще ни мъчат ......Анджелина не беше ли сестра на Вълчо , че взех да забравям?

# 567
  • гр. София
По-горе се редактирах и дадох линк за статия. В нея пише, че са орязали сцената, защото щял да стане много дълъг епизодът.
Гайди такива! Да бяха изрязали нещо друго, а те - най-хубавото!  Crossing Arms
А и колко дълъг е щял да стане епизодът - сцената е точно минута и 33 секунди  Tired

Леле, представям си, ако залюбят Жулиет с Капитана колко такива емотиконки #2gunfire #2gunfire #2gunfire ще се изсипят в темата Joy!

Правилно си представяш. И най-много аз ще стрелям  Twisted Evil

Последна редакция: вт, 09 окт 2012, 15:03 от Зимна роза

# 568
  • 221B Baker Street
А  , тая едра руса кобила ,каква се явява на капитана? Относно клипа, може би е изрязан защото не им се пуска ново инфо за Ренар....цял сезон витае една загадачност при него , та и сега бавно ще ни мъчат ......Анджелина не беше ли сестра на Вълчо , че взех да забравям?
Бившо гадже е на капитана,а клипа са го изрязали,защото епизода станал твърде дълъг... Wink
Анджелина също беше бивша на Вълчо... Peace

# 569
Верно бивше гадже е Анджито  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт