Grimm

• 27 197
  • 723
  •   1
Отговори
# 465
  • На погрешната планета
Абе и на мен ми е чудно защо така се дразните от Джулиет Thinking, на мен героинята ми харесва и мисля че могат да развият образа й и да я направят и нея "помощничка" на Ник. Нещо конкретно ли не ви харесва в нея?

# 466
  • гр. София
Плами да си каже защо й се дразни Laughing
Вместо да се радва на щастието на мъжа, когото харесва, тя иска да разкара любимата му жена. И не се интересува, че той ще е нещастен. Лошо, лошо Плами такова!  Naughty

Пламка, питам те от името на моя мъж - защо още не си остригала на Ник досадния перчем?  Laughing

# 467
  • София
На мен Джулиет ми е симпатяга...но нещо...не знам ще остане ли дълго...последният епизод ми хареса, а по промото личи, че ни очаква още по-интересен следващ....
Вълчо + много сладка двойка Simple Smile а какво разкошно местенце беше това за пикника...точно като на филм, чак се зачудих дали е декор или реално, така приказно беше Simple Smile

# 468
  • КиТ
Ееее, Пламка, защо така те дразни женицата? Не ти ли е жал за Ник? Я го виж как страда ли, страда.

Щото като дойде при мен,нама да е нещастен  Whistling Mr. Green Joy Joy Joy
Ся сериозно,абе има нещо съмнително в нея и това е newsm78

Пламка, питам те от името на моя мъж - защо още не си остригала на Ник досадния перчем?  Laughing

Пак ли се почна с тоя перчем  Crossing Arms Аман,така си го харесвам,няма да го пипам Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Мъжът ти да гледа друго,кво толкова му пречи  Thinking Joy Joy Joy

# 469
  • гр. София
Ми ние обичаме заедно да гледаме и като почна първи епизод от новия сезон и той изпъшка : "Ей, не се острига за новия сезон тоя!"  Mr. Green
Ти нали беше казала да му предам, че не разбира от мъже, при което той отвърна "И слава богу!"  Joy Joy Joy

# 470
  • София
Розе, ти така и не ме запозна с тоя твоя мъж, пък много готин звучи. Следващият път, като дойда в София, задължително!  Laughing

А нов епизод има ли, че аз съм малко заплес тия дни?

# 471
  • гр. София
Другия път ще ви запозная  Grinning
Има нов епизод, гледай го.  Peace

# 472
  • КиТ
Значи аз ако дойда до София,първата ми работа е да се запозная с него и да му обясня някой работи  Mr. Green Joy Joy Joy Joy

# 473
  • гр. София
Плами, заповядай. Аз ще седя до вас и тихо ще водя протокол от срещата ви  Mr. Green

# 474
# 475
  • гр. София
Някой да знае кога ще има нов епизод?  Rolling Eyes

# 476
  • София
Пише на 28-ми, после на 5-ти и след това някаква почивка щяло да има Shocked

# 477
  • гр. София
Тия па се ненапочиваха, значи!  Crossing Arms

Нелче, благодаря за информацията  Hug

# 478
  • КиТ
Да бе Crossing Arms

# 479
  • София
  Успях да изгледам всички серии дотук и определено много ми допадна. Толкова нарядко ли излизат сериите или просто в момента сериала е в такъв период?

Общи условия

Активация на акаунт