Grimm

• 27 191
  • 723
  •   1
Отговори
# 570
  • гр. София
Ето едно гифче за размисъл, пак от последния епизод, във връзка с това как е подействала оная отвара на капитана и на нещата, които той вижда (скривам го, за да не спойлирам някого).

Скрит текст:

Не спирам да се ядосвам колко важни неща са орязали  Twisted Evil

# 571
  • 221B Baker Street
Еееее,тея пък рязали,рязали,че се оляли.... ooooh!
Добре,поне,че ги пускат в нета...
Ама те,верно май ще залюбват Джулито с кептъна... Shocked
Горкият Ник... Tired
Да взема да намина да го поутеша ли малко... Flutter Heart Eyes

Последна редакция: вт, 09 окт 2012, 15:24 от Айрин Адлер

# 572
  • гр. София
Не, не, не, не, не..... никакво залюбване! Само странично действие на отварата, което ТРЯБВА (щото аз така казвам  Mr. Green) скоро да премине!!!!

# 573
  • 221B Baker Street
Не, не, не, не, не..... никакво залюбване! Само странично действие на отварата, което ТРЯБВА (щото аз така казвам  Mr. Green) скоро да премине!!!!

Да спретнем едно групово заклинание на сценаристите и да забравят за тази си идея... Sunglasses
Или не,нека направим подписка или петиция,а защо не и Фейсбук група - "Дръжте далеч Джулито от кептъна,че ще се разправяме индивидуално!!!"

# 574
  • гр. София
 Joy Joy Joy
Веднага! Аз мога да съм байрактар  Mr. Green

# 575
  • 221B Baker Street
Joy Joy Joy
Веднага! Аз мога да съм байрактар  Mr. Green

Аз ша бия тъпана!!! Mr. Green

# 576
  • гр. София
А такааааа! Или, ако се напише слято - атакааааа!  Laughing
Ми така де, ще ми събират капитана с Джулиет, айде да ги нямаме такива!  Naughty

# 577
  • 221B Baker Street
Ако направят кастинг за намиране на достойна партньорка за кептъна,колко от вас биха се явили?  Mr. Green

# 578
  • гр. София
Аз ще съм председател на журито, което ще одобри въпросната партньорка. Подкупи НЕ приемам!  Mr. Green

# 579
  • 221B Baker Street
Аз ще съм председател на журито, което ще одобри въпросната партньорка. Подкупи НЕ приемам!  Mr. Green

Еее,много си бързаааа!!! Mr. GreenЕ,добрееее,аз ще задавам въпросите на кандидаткитееее... Sunglasses
Та,има ли желаещиии? Heart Eyes

# 580
  • гр. София
Ми бърза съм, я!  Mr. Green
Все пак става дума за защита интересите на партийния ми лидер  Naughty

# 581
  • 221B Baker Street
Ми бърза съм, я!  Mr. Green
Все пак става дума за защита интересите на партийния ми лидер  Naughty
Ей,сичко даваш за партията тииии.... CrazyНа партията,на лидера ли..... Flutter
То и аз за моя мисля,да си седи Джулката при него,да не го лапне някоя лисичка... Sunglasses
Абе,да ви е хрумвало някога,Ник да се залюби с някоя животинка сладка... Grinning

# 582
  • гр. София
Такава съм си аз, всеотдайна  Flutter

Дефинирай "някоя животинка сладка"  Laughing Че не си представям в някой сюблимен момент как Ник поглежда любимата си в очите с обожание, а пред него, хоп, някакво космато и мустакато лице на мишка например  Laughing

# 583
  • 221B Baker Street
Е,всичко става,капитана как е станал мелез,нали човек е залюбил вещица... Wink
Ох,помислете над зададените от мен въпроси,а пък аз отивам да взема детето от деЦка,че много ми изби лиготията днеска... Crazy Hug

# 584
  • гр. София
Да де, ясно, че стават такива неща, но ми стана смешо като си го представих Ник в такава ситуация  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт