Grimm

• 27 188
  • 723
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Кат' търсите, търсете и на Ник поне. Джулиетка трябва да намерим на кой да я пробутаме Thinking. Ханк дали ще я иска, ама пък какво лошо е направил човека, та да му се натресе тази newsm78

# 616
  • КиТ
Кат' търсите, търсете и на Ник поне. Джулиетка трябва да намерим на кой да я пробутаме Thinking. Ханк дали ще я иска, ама пък какво лошо е направил човека, та да му се натресе тази newsm78

Е за Ник,аз съм избрана,кво да избираме  Mr. Green bowuu bowuu bowuu bowuu

# 617
  • гр. София

Е за Ник,аз съм избрана,кво да избираме  Mr. Green bowuu bowuu bowuu bowuu

Нали се сещаш, че с това изказване ще всееш раздор в партията ви?  Mr. Green

# 618
  • КиТ
Няма  Mr. Green smile3534 smile3534 smile3534

# 619
  • гр. София
Ти си знаеш. Вашата партия си е ваша работа.  Laughing
Но чакай да ти предложа нещо докато не съм забравила - понеже гледам, че темата напредва, та си мислех дали си съгласна като правиш следващата тема (нали ти ще я правиш?) всяка партия да си предложи снимка на своя лидер, която да е за първия пост. Става ли така?
Нека и другите кажат дали са съгласни, разбира се  Peace

# 620
  • София
Но чакай да ти предложа нещо докато не съм забравила - понеже гледам, че темата напредва, та си мислех дали си съгласна като правиш следващата тема (нали ти ще я правиш?) всяка партия да си предложи снимка на своя лидер, която да е за първия пост. Става ли така?
И една моя снимка, над всички останали, като председател на Народното събрание, нали? Laughing Laughing Joy

# 621
  • 221B Baker Street
Koято и снимка на Ник да изберете за първа страница,все едно - той е толкова сладък на всички,че просто няма значение... Sunglasses 

# 622
  • гр. София
И една моя снимка, над всички останали, като председател на Народното събрание, нали? Laughing Laughing Joy

Ма много ясно!  Joy Joy Joy

Подбрах няколко еднотипни снимки евентуално за новата тема. Който я прави ще си реши дали да ги ползва:

# 623
  • гр. София
а не някоя накипрена и нагримосана Златка-патка.  Naughty

smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

Ти се смееш, но виж какво рече човекът на Златка:

Mr. Green

# 624
  • 221B Baker Street
Според мен снимките трябва да са по-малки... Peace
И ако има такива да сложим,наполовина животинка,наполовина човек... Grinning
Ако мА разбрахтИ какво сА Упитвам да кажа... Whistling Mr. Green

# 625
  • гр. София
Снимките могат да се намалят до размера, избран от правещия темата. Това не е проблем.  Peace

Аз пък намерих един млад Саша (от 2001 г.):
Скрит текст:

# 626
Аз , като ги харесвам всички , под коя снимка да се пльосна? Или може би под целия каст , а най - добре под празна рамка  Laughing

# 627
  • КиТ

Няма проблем,аз ще я правя естествено  Mr. Green bowuu bowuu bowuu
Снимките ще се намалят  Peace

# 628
  • 221B Baker Street
Снимките могат да се намалят до размера, избран от правещия темата. Това не е проблем.  Peace

Аз пък намерих един млад Саша (от 2001 г.):
Скрит текст:

Мммм,Убавец... Grinning

# 629
  • гр. София
Убавец, убавец, ма ти си с друга партийна принадлежност  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт