Grimm

• 27 187
  • 723
  •   1
Отговори
# 630
  • 221B Baker Street
Убавец, убавец, ма ти си с друга партийна принадлежност  Mr. Green

Ееее,сЯ,като съм на диета,да не ахкам пред витрината с тортите ли?! Mr. Green

# 631
  • гр. София
 hahaha
Ама какво сравнение направи!  Joy

# 632
  • 221B Baker Street
hahaha
Ама какво сравнение направи!  Joy

Ми тъй де... Laughing

# 633
  • гр. София
Ох, гледам клипчето с изрязаната сцена от последния епизод и чета коментарите под него.
Ще припадна  Joy

- ooooh Sasha aha
- Sasha need more scenes shirtless
- They deleted THAT. Shame on them. It was perfect (това все едно аз съм го писала  Mr. Green)
- Shirtless scene haaaaaaaa capt renard yup
- I think a lot of us wish we were in her place. I do! (това е по адрес на Миа  Laughing)
- OK, is it bad that I wish I was in her place? (и това също)
- Ooh yeah. Renard gets some action!
- Uhhh... ruhroh! (нечленоразделно, но смислено  Mr. Green)

# 634
Така, така  Joy    И в този дух бих предложила за представянето на нашата партия едни снимки, пропити с много партиен укрепващ дух   Mr. Green   

Не знам дали ще ги одобрите, но поне тук да ги погледаме. Дори и да са манипи, нека ги погледаме. Но може и да не са  Grinning

# 635
  • гр. София
Лиленце, не са манип.  Peace
Но не са и снимки на капитан Ренар. Това е Сам Адама от "Каприка" (двете най-крайни поне).

В първия момент реших, че това ти е подписа и щях да те похваля пред колектива за твърдата политическа позиция  Laughing

# 636
Да, Розе, съгласна съм, снимките не са политически коректни  Grinning  Имах желание да допълня картинката  Embarassed  под " мундира"  Ще взема да разгледам и другите превъплъщения на Саша , засърбя ме любопитство  Grinning 

Крайно време е да си направя нов подпис, времето за размисъл свърши  Grinning

# 637
  • гр. София
Е, приятел в нужда се познава  Hug
Ето ти го капитанът под мундира:

сезон 1, еп. 13 Three Coins in a Fuchsbau

Скрит текст:

# 638
Ох, гледам клипчето с изрязаната сцена от последния епизод и чета коментарите под него.
Ще припадна  Joy
....
- Uhhh... ruhroh! (нечленоразделно, но смислено   Mr. Green)
Смислено е, ами, превежда се "Оооххх, котьооооуу!" (в случая лисичкоооу)  Joy

Казвате не е политически коректно да не е в образа, фююю, а аз каква снимка намерих. /цък/  Heart Eyes

Тогава, Вълчовата партия, к'во ще кажете, съпартийките?  Flutter /цък на последната/

# 639
  • гр. София
Ще припадна  Joy
....
- Uhhh... ruhroh! (нечленоразделно, но смислено   Mr. Green)
Смислено е, ами, превежда се "Оооххх, котьооооуу!" (в случая лисичкоооу)  Joy

Охххх, не мога повечеееее  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Последната снимка на Вълчо е от сесия, която е правена на всички и е много хубава впрочем! Няма да намалявам снимките, че направо е грехота:

# 640
  • КиТ
Темата вече я подготвих,така че мобилизирайте се да я пускам  Crazy Joy Joy Joy Като гледам,ако се стегнете утре,може да вЪ огрее  Whistling Whistling Whistling

# 641
Като гледам,ако се стегнете утре,може да вЪ огрее  Whistling Whistling Whistling
Ти сега военно положение ли обявяваш, или може би мобилизация?  hahaha  Hug

Според мен последната обща снимка влиза одма на заглавната страница. Плами?  Hug

# 642
  • КиТ
Приемете го както решите,просто да си знаете Whistling Whistling Whistling

# 643
  • София
Пламено, да почнем вече да подкупваме с кебапчета и кюфтета ( може и малко лютеничка), че вече ми писна от това френско говорящото бе, отвсякъде ме гледа hahaha. Време е за честни избори Peace

# 644
  • КиТ
Пламено, да почнем вече да подкупваме с кебапчета и кюфтета ( може и малко лютеничка), че вече ми писна от това френско говорящото бе, отвсякъде ме гледа hahaha. Време е за честни избори Peace

Съгласна съм,трябва да има снимков материал и на другите партиии,капитана малко нагарча  Whistling Joy Joy Joy Joy Няма ли перчеми,не е работа  Naughty Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт