Плетки коледни творим и с любов ще ги дарим - 78

• 98 182
  • 735
  •   1
Отговори
# 390
  • София
http://blogs.mk.ru/users/3344739/post123090486/  - оттук  Party
Тенкс, Пуф  Hug

# 391
Блу айс,много я харесвам и аз тази тунико-рокля.Планирала съм я с Виолет,но би станала ис Бегония.Да не говорим че има и Виолетс лурекс за по-официален ефект.Само дето не знам кога ще и дойде времето! newsm78

# 392
На мен любима ми е Хармония.Малко по-дебела е и плетивото пада елегантно.

# 393
  • София
Толкова красоти показвате и с такава скорост, че глава да ти се замае  Grinning
Додо, страхотни са ти есенните ръкавички, а листовият шал върви трепач!
Чудни плетки от pilito, особено момчешкия пуловер.
Страхотно е тръгнал и пуловерът на Pufana.

Едно шалче от мен към шапката на младежа. Пак си му прикачих етикетче (свалено от риза на баща му), че много сиво ми стоеше това сиво:

http://carmelabiscuit.blogspot.com/2011/11/diagonalley.html

# 394
Страхотно е тръгнал и пуловерът на Pufana.

Мисиии  bouquet

Много сладък шал се е получил! Да го носи малкият мъж с много радост и гордост.  Hug

Може ли да споделиш плетката на шалчето, че много ми хареса, но за .... моето кръстче да си направя подобен колан?

# 395
  • София
Много сладък шал се е получил! Да го носи малкият мъж с много радост и гордост.  Hug

Може ли да споделиш плетката на шалчето, че много ми хареса, но за .... моето кръстче да си направя подобен колан?

Пуфи, благодаря  Hug
Плетката е от проста по-проста, само внимание иска:
ластична плетка 2 х 2, но на всеки втори ред ластикът се отмества с една бримка.

ллооллоо
ллооллоо
оллоолло
оллоолло
ооллоолл
ооллоолл

# 396
Разбрах те перфектно, защото си мислех че е така! Благодаря ти много. Отива в папка/мозъчна клетка - проекти.  Joy

Честит имен ден на Пилитооооо -

Последна редакция: чт, 24 ное 2011, 16:17 от big pufana

# 397
Привет  bouquet

Наистина да му се замае главата на човек от толкова красоти Hug  bouquet

Аз ще покажа един пуловер на Коско, който майка ми му изплете, много му се радвам, плетен е целия на обръч, цветовете са бяло и тъмно синьо, но нещо не се вижда много добре на снимката!!!

Днес се разписвам с НЕ мои неща, но пък толкова им се радвам, че реших да ги споделя с вас! Hug

Честит имен ден на празнуващите!!!  bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: пт, 25 ное 2011, 15:35 от Bulechka™

# 398
  • София
Мерси  Hug
Айде малко почерпушка  Wink

Мерси Карамелена  Hug и шала е хубав, ще копвам и аз идеята в базата плетачни данни
Добри приятели имаш Булечкее Да им се радва дълго младежа!

# 399
Привет  bouquet

Аз ще покажа един пуловер на Коско, който майка ми му изплете, много му се радвам, плетен е целия на обръч, цветовете са бяло и тъмно синьо, но нещо не се вижда много добре на снимката!!!

И един плетен смърф, който една приятелка оплете за Коско, а той в момента спинка с него.

Днес се разписвам с НЕ мои неща, но пък толкова им се радвам, че реших да ги споделя с вас! Hug

Честит имен ден на празнуващите!!!  bouquet  bouquet  bouquet

Много е хубав пуловера на Коско!  bouquet Тъкмо вчера споделих че ми е много трудно с плетивата за моя 5 годишен малчуган.За съжаление хубавите модели са предимно за момиченца! Cry

# 400
Честит празник, който празнува днес!
Благодаря ви за инфото за преждите Пуфана, Калинка, Додо, Амели, Рая, Пилито, дано не съм пропуснала някого.

Исках да пробвам жакета на Инок (Жемчужный паучок. Жакет крючком от Oscar de la Renta). Тя ми даде линка към темата в осинката.  Изчетох я, и ми направи впечатление, че това, което показваха изплетено от Самър, стои по-висящо и отпуснато. На мен по-ми харесва варианта на Инок, по-стегнато и със запазена форма.  Исках да пипна самъра, но в магазина нямаха от нея. Заговорихме се с продавачката, обясних, че търся нещо на основата на памук с малко синтетика, и тя ми предложи Лилия. Видях, че е като изплетен шнур, и мисля, че ще се плете гладко на една кука. Но друго си е мнението на хора, които са го правили!  bouquet

Булечка, стахотен пуловер със синя платка!
Кармела, много стилен мъжки шал!
На Пилито подложката е много идейна! Фейвъритнах си я!
Пуфана, много харесвам такива краища на плетките!
Додо, по-често трябва да влизам в блога ти, винаги има какво да научи човек от там!
Ти ме вкара в размисъл с този шал. Понеже оставам на тема шалове, бях решила да започна розовия с плетениците и ажурената плетка от Ravelry, и трябва да изфантазирам и барета с мотивите от него, че и безпръстови ръкавици до лакътя....Засега граничните условия на задачата се свеждат само до цвят, ще търся Орхидея 211, от там нататък имам свобода да действам. Ще го мисля, докато купя преждата.... newsm78

# 401
Благодаря ви, момичета!!! Майка ми с много желание изплете пуловера за Коско! Heart Eyes
Аси личи, че и смърфа е плетен с много желание! Hug

Привет  bouquet

Честит имен ден на празнуващите!!!  bouquet  bouquet  bouquet

Много е хубав пуловера на Коско!  bouquet Тъкмо вчера споделих че ми е много трудно с плетивата за моя 5 годишен малчуган.За съжаление хубавите модели са предимно за момиченца! Cry

Ако ти харесва, ползвай модела!!! Hug

Последна редакция: пт, 25 ное 2011, 15:35 от Bulechka™

# 402
bobi7315 тук има доста модели за момченца над 4 годишна възраст. Може да харесаш нещо.

# 403
  • София
Blue_eyes, аз плетох тази туника-рокля от Виолет. Много подходяща прежда за подобни рокли. Ето и резултата

Пуфи, супер се получава   Hug
Додо, да покажеш готов шал  Simple Smile
pilito супер пуровер, а подложки ги взех в предвид за подаръци за Нова година   bouquet
Carmela Biscuit супер комплектче
Рая, шапчица за малка госпожица е много сладка.
Боби, аз имам същия проблем, нали и аз съм с мъже. Та време от време ми се налага да си измислям какво да им изплета, голяма работа..... Сега умувам над обикновена памучно пуловерче за малкия към Нова година с дракончета, но какво ли ще се получи още не знам  Mr. Green
Bulechka™ страхотен пуловер и смърф  Hug
Сне*инка комплекта за малката госпожица е супер. За жакета - мога да кажа че го плетох с някаква страна италианска прежда от бобина, нямаше надписи, но мисля че е с вълна, а и самата нишка е плътна, а не мека. Просто идеално става за жакети-сака.

Ако някой изпуснах - да ме извини  Embarassed

# 404
Инок, благодаря за поясненията! Ще пробвам с тази прежда, която ми препоръчаха момичетата, тя има лек блясък, и мисля, че добре ще се съчетае с подходяща по цвят тон в тон сатенена панделка. Мисля, че твърдостта ще я докарам с по-тънка кука.

Ето я манекенката ми в целия и блясък! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт