Иде ми да си хвърля дипломата от ПУ

• 14 242
  • 225
  •   1
Отговори
# 165
По време на изборите не знам на кого бе хрумнала извратената идея да покани за коментар в студиото на БНТ1 Христо Стоичков и Нешка Робева. Нямам представа дали го има някъде качено, из сайта на телевизията, или някъде другаде, но гледката "Христо Стоичков говори за политика с Нешка Робева" е нещо, което ме разсмиваше дни наред.

Всъщност едно не може да им се отрече на момчетата от отбора през 1994-та - така добре си осребриха и осребряват успеха, постигнат тогава, че на практика държавата им е върнала с лихвите за еуфорията и щастливите мигове, които ни донесоха тогава. Лошото е, че не знаят кога да спрат, и искат все още и още, и още, което ще им изиграе доста лоша услуга - 1994-та мина и замина, а безобразията, които вършат в момента, се виждат, и чувстват осезаемо.
И някак няма логика нещо, случило се преди толкова години да ти дава една вечна индулгенция за недосегаемост и всенародно обожание.

# 166
Сутринта един гражданин звъня в бТВ и обяснява: "Здравейте, знаете ли какво направих, когато чух, че са дали титлата на Стоичков - купих си билет за Лондон, всичките ми роднини са там, сега отивам и аз. Сега ви се обаждам от аерогарата, не смятам да се връщам."
Това му било отношението към случката.

# 167
Ами вероятно и той препочита да мие кенефи, отколкото да живее в тях  Mr. Green

# 168
Бърди, успехите на Стоичков са за аплодисменти, да. Както и на Ст. Костадинова, Станка Златева, М.Гроздева, Екатерина Дафовска и още много ( да не ги изреждам сега всички, че са доста за малката ни държавица ) прославили България с постиженията си, а не с IQ - то си.
Не знам защо ги съвместявате двете неща. Задължително ли е, като си доказал се спортист, да си и професор, за да получиш аплодисменти и признание?  

# 169
Бърди, успехите на Стоичков са за аплодисменти, да. Както и на Ст. Костадинова, Станка Златева, М.Гроздева, Екатерина Дафовска и още много ( да не ги изреждам сега всички, че са доста за малката ни държавица ) прославили България с постиженията си, а не с IQ - то си.
Не знам защо ги съвместявате двете неща. Задължително ли е, като си доказал се спортист, да си и професор, за да получиш аплодисменти и признание? 
И аз това питам,кому е необходимо???Или отново крием себезагубата си в отрицанието на другите Mr. Green

Последна редакция: вт, 15 ное 2011, 13:39 от Мараа

# 170
Пак си пишем  без да вникваме в отсрещната теза Peace.
Естествено, че са аплодисменти спортните му постижения Peace. Да му кръстят стадион, зала, дори и хонорис на НСА....защото орден Стара планина за тези му постижения има вече..

Обаче доктор от ПУ си е трагикомично откъдето и да го погледеш, при това дори не е за дарения, а за "съдействие" за държавна помощ, т.е. чиста лакейщина...
Разбира се, това си право на ПУ Peace.

# 171

Нека не бъркаме аплодисментите и признанието с разрешението да се дерибейства, да се погазва или заобикаля закона, и да се вършат откровени престъпления.
Признанието и уважението се заслужават и отстояват, а не се дължат априори.

Но, разбира се, тук никой не е чувал за срастването на спортистите с мафията, и за безобразните неща, които се вършат от тези толкова заслужили уважение хора...

# 172
...хм ,по тая логика тук никой не е чувал и за срастването на професорите с корупцията Whistling

# 173
  • София
Съни, успехите на терена са си успехи на терена. Заради тях обаче не мога да уважавам някой, който извън ритането на топката е еманация на всичко тъпо и просто.
По тази логика и на Стависки да му ръкопляскаме, понеже има успехи за аплодисменти.
Не мога да разграничавам футболиста от човека, за мен са едно.

# 174
Добре, де, къде толкова ни познават и разпознават страната ни по Стоичков?
Може да има няколко държави, които да помнят изявите му в спорта, но те далеч не са "целия свят".
Не помня в Дания ил;и Швеция да съм казвала от къде съм и да са ме тупвали по рамото одобрително и с друмите: "А, Стоичков!". Или пък в Индия, например.
В Щатите също не знам всеки втори да ни знае дори къде се намираме на картата. Ама, извинете, те там по default ги считаме за прости, нали така беше?
В Япония ни познават по кис. мляко, да кажем или пък по нашия сумист там, макар че имаше някакви истории и там, и не съм сигурна доколко чувствата им са приятни, свързвайки ни точно с него...
По други места също ни познават, но далеч не е точно със Стоичков.
Така че - стига с това "целия свят!", моля!  Peace

# 175
   Оф, много странно... Как пък когато награждаваха Иван Славков с всЕкакви хонорис кауза и кауза пердута и ордени на планини, никой професор не се изстъпи да се омерзи публично, и нито един гражданин не замина в протест за Лондон, а сега, разбираш ли, възмутени масово и три дена медийни ревове.

Да, не му отива на Стоичков такава титла, но и превземките доста надминават повода.

# 176
В Египет буквално всеки след като чуе България и моментално възкликва 'Стоичков!!' с широка усмивка. Даже силно ръкостискане отнесох, заради това, че съм му сънародничка.

# 177
Ех, че чудно лице има България? Айнцу, цвайнцу, драйн, ту дрън!

# 178

В Щатите също не знам всеки втори да ни знае дори къде се намираме на картата. Ама, извинете, те там по default ги считаме за прости, нали така беше?

Е как? - световното '94 беше там. После и играеше в щатите .....
Абе възмущавайте се колкото щете. Аз предпочитам да се радвам на всичко, а не да плюя за щяло и за нещяло. Омръзна ми все някой да е недоволен от нещо. Егати и негативизма дето бълва всеки 2-ри  ooooh!

# 179
sunny day, права си, и ние трябва да се гордеем с нещо/някой. Какво като е Стоичков? И Хасан е хора!

Общи условия

Активация на акаунт