Иде ми да си хвърля дипломата от ПУ

• 14 250
  • 225
  •   1
Отговори
# 120
Лично Аз се срамувам от Стоичков.
Ако той е,,синоним на победата на малката ни абсолютно непозната страна ",жална ни е майка.

# 121
  • София
Лично Аз се срамувам от Стоичков.
Ако той е,,синоним на победата на малката ни абсолютно непозната страна ",жална ни е майка.

Или по-актуалното "алма ни матерна"  Laughing

# 122

Стоичков е един неграмотен човек, който е тъп като галош и не се сеща, че точно този клуб не му е по мярка, за да се откаже (

Стоичков не е тъп ,
от теб , например , не е по-тъп , колкото и да не ти се вярва ,
може да не умее да се изразява , но е доста умен ,
вярвай ми ,
пенкилери като теб , Трещерица и останалата дружина , дето сте във всяка тема  - безчет , но талантливи хора - малцина ,

Карло Анчелоти също стана д-р х.к. , без да има никакъв  принос за ПУ , и зала му кръстиха ,кой знае защо , ама дипломи не хвърчаха

# 123
Щом знаеш, че ние сме във всяка тема, значи или и ти там или съвпаденията на плюнките ти стават прекалено много  Mr. Green Пий си хап1ето и си лягай, късничко стана  Hug

# 124
чакат те много кенефи за чистене в Англия  Mr. Green

# 125
  • До хладилника, който обичам
Редно е сега БАН-ските старчета да получат по една Златна обувка, иначе не е честно.

Не ми се иска това да остане незабелязано  hahaha hahaha hahaha

# 126
  • на плажа
Дано да не бъркам - "България нищо не ми е дала, народът също" не бяха ли думи на Стоичков?

Велик българин е, няма спор. Rolling Eyes
А какво точно му е дала държавата или народът? На теб какво ти е дала? Даваме само ние. Давал е и той.

# 127
чакат те много кенефи за чистене в Англия  Mr. Green

С удоволствие бих чистила кенефи, вместо да живея в тях  Joy Мерси   bouquet

# 128
Ей, ама момичета, не се научихте значи - пише се СтоЙчков! Mr. Green
Сега сериозно - раздвоена съм - през 1994 година бях супер горда, че съм българка. Обаче после, гледайки различните му изцепки, си промених мнението за него. Не бих се взела толкова на сериозно, че чак да ме бърка, с какви титли увенчават СтоЙчков/ Mr. Green/. Всяко чудо за три дни! Утре ще си отиде в Испания и голяма работа - доктор ли е, професор ли е - на мен няма да ми стане нито по-добре, нито по-зле. Яжте, пийте, носете си новите дрехи и животът да си продължава. Peace

# 129
Яжте, пийте, носете си новите дрехи и животът да си продължава. Peace
И се бръснете с,,Жилет" Mr. Green

# 130
Яжте, пийте, носете си новите дрехи и животът да си продължава. Peace

Много вярно.

# 131
  • Ямбол
Аз пък забелязвам, че в последно време СтоЙчков много го лансират и то къде ли не. В политиката, все някъде се изказва "дълбокомислено". Готви се за някъде той или пък го готвят, ама да видим.
Колкото и да е умен, за мен е простак и не бих го подкрепила в област различна от спорта.

# 132
пенкилери като теб , Трещерица и останалата дружина , дето сте във всяка тема  - безчет , но талантливи хора - малцина ,

Благодаря, благодаря.  Самият факт, че ме слагаш в група с 10 стинки и други подобни , ме ласкае.
Па я че ти кажем - ни с курец съм ви запомнила, ни со паре.

# 133
Мен тази новина хич не ме вълнува. По-скоро ме вълнува ето тази: http://www.dnevnik.bg/ekobiznes/2011/11/14/1204047_euractiv_bulg … no_mrusen_vuzduh/

# 134
Христо Стоичков имаше талант и наистина успя с невероятен хъс, агресия и упоритост, да постигне много.Талантът и постиженията му в спорта са неоспорими, даже мисля, че втори като него във футбола, скоро няма да имаме.Евалата му, за което.Но това по никакъв начин не променя фактите, че е и простак, и прост, и никак не мога да асоцирам името му с "доктор хонорис кауза".

Общи условия

Активация на акаунт