Лидл ::9::

• 65 705
  • 736
  •   1
Отговори
# 300
  • София-в сърцата на моите деца
Отваряш и гледаш чорапогащниците.... Peace

# 301

Не, ето тая хубост е, мандаринка. Преди него бях с някакъв зелен Пур, който ме изнерви, направо си беше някакво менте, нищо общо нямаше с другите такива, отдавна го ползвам. Та след него, мандаринката чак ми се стори по-добра. Laughing

И аз точно имах един смотан Пур (синьо шише), с който като сложех на гъбата и успявах да измия най-много две чинии  Close. Сега и аз взех оранжевата мандарина - бива.  Peace

# 302
  • Pb
Чорапогащниците са с по-плитки дъна от българските примерно. Иначе си отговарят на размерите.

Имам сокоизтисквачка на Taurus - прави отличен сок, мощна, цената й е поносима (под 100 лв. мисля беше), но пък дЯтето не обича сок, а само за нас няма да тръгна да се цапотя. Та я харизах на татко.  Като цяло си е голяма хамалогия сокоправенето, предпочитам плодовете да се ядат цели.

Абе, момичета, защо не казвате, че зърнестото сирене било такава квусотия? Снощи си облизахме пръстите.

Не знам дали сте пробвали стерилизираното червено цвекло. Бях взела преди месеци 1 буркан и наскоро го преоткрих в шкафа. Прилича на кисели краставички, но със сладък привкус. Приятно е.

Майонезата в буркан много я уважавам - идеална за салати (няколко дена подред набиваме зеле с майонеза, няма насищане  Grinning).

# 303
  • софия
Очите ми останаха в чорапогащниците от утре, детските, много ми трябва точно сив на черни точки  Wink Моята е около 116 см, кой размер да взема- отговарят ли си или по- големичкия  newsm78
По-големия Peace

# 304
Очите ми останаха в чорапогащниците от утре, детските, много ми трябва точно сив на черни точки  Wink Моята е около 116 см, кой размер да взема- отговарят ли си или по- големичкия  newsm78
По-големия Peace

ОК, пък имам сушилня, ако се наложи ще мине през нея  Mr. Green

# 305
  • у нас
някой да каже нещо за крема за мазане, който от утре е за 1лв newsm78

# 306
  • София
някой да каже нещо за крема за мазане, който от утре е за 1лв newsm78

Ние много го харесваме - според мен е доста по-добър от този на Пилос, който бяха похвалили в предните теми Peace

# 307
  • София
и аз много ги харесвам тези и синия и зеления

# 308
  • у нас
мерсииии, а да споделите нещо за вкусовете newsm78 предполагам че са натурално и с подправки, но да питам Embarassed

# 309
  • Pb
Натуралния го ползвам и за тортени кремове - утре ще се запася. И двата вида са много приятни на вкус.

# 310
Да кажа от какво не съм доволна - от гела за коса (син, в голям флакон като от течен сапун) уж с мокър ефект. Купих го да слагам на бретона на сина ми - той като го пипне 2 пъти с ръка и бретонът става като сресан. Няма мокър ефект и изобщо не е super strong. Наскоро видях, че вече има друг гел - в тубичка, може да пробвам с него.
Не съм доволна от зрелия фасул в пакетите. Съвсем в началото имаше един зрял фасул Боркони, който беше много вкусен и овираше много хубаво. Откакто купих веднъж от него вече не зареждат.
Не съм доволна, че не предлагат елементарни неща като сушен магданоз и пшеничен грис, например.
Не харесвам майонезата в кутийка, както и салатите снежанка и руска (но тома е по-скоро въпрос на вкус). Оцетът също не ми харесва. Усещам лек мирис на оцетна киселина, което означава, че не е 100% натурален. И зехтинът в пластмасово шише не ми хареса. Яде се, но няма онзи вкус на маслина, който би трябвало да има. Можеше да се досетя заради цената.

Мога да похваля кибрита. Много е качествен. Клечките не се чупят в ръцете и пали от раз. Едва ли много хора в днешно време палят с кибрит, но аз обичам  Crazy Харесвам и торбите за смет. Вземаме от сините (май 45 литра бяха).

# 311
Някой може ли да даде мнение за кухненския робот, който е в новата брошура?

# 312
Чувалите са наистина много хубави.Вземам сини,45 литра.Като се скъсат от рулото имат обособена част като отрязани дръжки,за да се върже после чувала.Толкова са здрави и плътни.

# 313
  • Варна
Гледам за утре има ски якета и ски панталони. Дали си залужават като качество  newsm78

# 314
  • софия
Гледам за утре има ски якета и ски панталони. Дали си залужават като качество  newsm78
Аз се чудя за каската и очилата? Нищо не разбирам и нямам идея и като цена дали са добре Confused

Общи условия

Активация на акаунт