Лидл ::9::

• 65 733
  • 736
  •   1
Отговори
# 405
  • Бургас
За чаршафа с ластик ли става въпрос?Че като прочетох,че става за Приста,се заинтригувах.

за него  Peace

Чаршафите стават ли за матраци 90/ 200?

мисля че ще стане,нали р-ра е 90-100*200 newsm78

# 406
Значи викаш,"заспа" на Пристата?Защото аз точно за Приста ми трябва и много се чудих,нали р-ра е 90/100,а Пристите са 120/190.Ама сега като чета и си викам,дори и да не й седи добре на Пристата,мога да го върна,нали.И за книгата взех да се чудя...Не е лесно!

# 407
Момичета дайте рецепта за сладкиш, подходящ за захаросаните им плодове, че си купих и сега се чудя какво да ги правя. newsm78
Благодаря.  bouquet

# 408
  • София
и в обикновен кекс да ги сложиш, ще стане мн вкусно Wink

иначе ето една от техните си http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/10274_12969.htm за щолен Wink

# 409
  • о`майна лунна нощ е
Момичета дайте рецепта за сладкиш, подходящ за захаросаните им плодове, че си купих и сега се чудя какво да ги правя. newsm78
Благодаря.  bouquet

Дай ги на мен  Mr. Green
Майтапя се. Наистина и в обикновен кекс да ги сложиш, пак "стоят" вкусно в него.  Peace

# 410
Верно е , че трябва да си търсим правата, но аз не бих върнала стока. Просто съм такъв човек! Преценявам добре преди да купя, ако не си поемам риска!

Направо си жената-мечта за моят мъж! Wink Laughing.
Аз уж избирам, премислям, колебая се - и това не се приключва с покупката. Напротив- след това двойно повече са колебанията ,,за'' и ,,против''.
А тук имаме регламентирано право за замяна и връщане, не съм за парите, с кеф ще ги изхарча за друго от магазина, но тавичката ми беше една от най-неразумните и първосигнални покупки.

# 411
djily какво не й е наред на тавичката? Да не би да е от предишната промоция?

# 412
Здравейте.
Искам и аз да попитам относно връщането на стока, никога не съм го правила и се чувствам адски неудобно. Embarassed
Искам да върна една откопчаваща се метална тава, но проблемът е, че не пазя нито касова бележка, нито пък  картонената опаковка.  Как мислите, да пробвам ли или да си е ,,вечно'' моя? Simple Smile
отиваш и обясняваш, че не пазиш бележката, викат управител и ти връщат парите, трябва да си настоятелна. Аз така миналата седмица върнах ботуши, които се скъсаха, а детето ги беше носило 4-5 пъти, нямах касовата бележка, като ги маркираха и веднага им излезе кода и ми върнаха парите. Дано не си я ползвала, та да има откъде да видят този код Peace

След като не пази картонената опаковка, как ще видят баркод, за да маркират и да излезе сумата?! А и на сайта им изрично пише срещу касова бележка.

# 413
  • Пловдив
А продават ли в Лидл кори за баница Rolling Eyes

# 414
А продават ли в Лидл кори за баница Rolling Eyes

Да, и са хубави, тънки, 500 гр. Аз съм доволна  Peace

# 415
ако няма картонена опаковка, затова имах предвид да не я е ползвала, може би на дъното или отстрани да има някаква лепенка. На ботушите кода беше на фабрично зашита лентичка отвътре на самите тях. Да отива и да пробва, иначе няма как да знае дали ще я върнат Peace И по-настоятелно както вече писах, че на мен първия път когато ходих зам. управител ми каза, че не може без касовата бележка, а вечерта самия управител с две думи ме разбра и станаха нещата.

# 416
 На страницата пише, че нехранителни се връщат срещу касов бон  Peace Казвам го само, за да няма объркване. Иначе нищо не и пречи да пробва

За да сте сигурни в това, Вие можете:

да върнете хранителни продукти закупени от нас по всяко време и без да представяте касов бон;
да върнете нехранителните продукти закупени от нас в рамките на 1 месец срещу представяне на касов бон;
да върнете горепосочените продукти във всеки от филиалите на Lidl в страната;
да се обърнете към сътрудниците ни на безплатния телефон относно продукти в гаранция след изтичане на едномесечния период.

# 417
Някой успя ли да разгледа детската книжка "365 приказки за лека нощ"? Хубави ли са картинките вътре?

# 418
  • София
пише отзиви за книжлето на предната или по-предната страница, че и снимки имаше.

# 419
  • у нас
и аз съм доволна от корите за баница Peace

похвал и за обезмаслителя

Общи условия

Активация на акаунт