Лидл ::9::

• 65 756
  • 736
  •   1
Отговори
# 165
  • Бургас
снощи взех от чорапките по 1,99лв /и от трите вида/
тънички са,но за в/у чаропогашник са ОК.
Взехме и от полцата/бордо и бяло/много съм доволна,
макар че бордото пуска малко боя.
Разбира се не пропуснах любимият шоколад с лешници-5бр Mr. Green
за жалост нямаше от крема за мазане на Пилос,
който в къщи много се тачи Crossing Arms
взех и слам на TWINNER Класик-а
/мойта скакалечка много го харесва и винаги гледам да имаме от него/

# 166
  • Балчи-Варна
В момента пия сок от ябълки.Много е добра сокоизтисквачката.Чисти се лесно,има си четка за ситото.За тези пари е окей.Преди 5-6г. бях си купила една за към 180лв.и за 1-1.5години се развали.Ако някой има нужда въобще да не се замисля,а да купува.

# 167
И аз вчера купих гъбки  Simple Smile Контролната везна отчете 420 гр., а на касовата бележка пише 418 гр.  Sunglasses И тоя път касиерката като ги постави на касата си вдигна ръцете, изчака около 3 секунди и тогава ги маркира.

# 168
  • Пловдив
За гофретника никой не сподели мнение newsm78 Доста му се чудя аз...

# 169
Много се чудя от вчера за квадратната форма за печене от 11 лева,ама май ще я взема Grinning,че докато се начудя няма да има Grinning.Вчера взех кашкавал от промоционалния-хубав е.А за гофретника предполагам ,че ще е добър.Аз по едно време се бях навила да си взема,ама се отказах понеже ще го ползвам рядко и вкъщи ме разобедиха.

# 170
  • Бургас
Крема за мазане Пилос много ми го хвали една колежка. Преди време взех от всички видове по 1, но като го отворих вкъщи се оказа, че изобщо не се маже, а се рони. Явно е бил замръзнал, отделяше му се и вода... Отидох и го върнах. На следващата промоция купих само за колежката, но и тя се оплака от същото и повече не смея да пробвам.

Някой купувал ли е от ароматизаторите за кола - 8лв, 3 флакончета са в опаковката. Интересува ме дали се усещат, силни ли са и на какво мирише summertime, другите са горе долу ясни - роза и бриз Simple Smile

# 171
Аз се сдобих с две формички за мъфини в коледни форми - много добре изглеждат, ще видим готовите произведения как ще са, че нещо малки ми се виждат.  В тази връзка може ли някоя от кулинарките в темата да ме напъти към изпитана рецепта за кексчета/мъфини (така и не знам разликата), че аз съм пишман сладкарка  Praynig

# 172
снощи взех от чорапките по 1,99лв /и от трите вида/
тънички са,но за в/у чаропогашник са ОК.
Взехме и от полцата/бордо и бяло/много съм доволна,
макар че бордото пуска малко боя.
Разбира се не пропуснах любимият шоколад с лешници-5бр Mr. Green
за жалост нямаше от крема за мазане на Пилос,
който в къщи много се тачи Crossing Arms
взех и слам на TWINNER Класик-а
/мойта скакалечка много го харесва и винаги гледам да имаме от него/

И ние много го харесваме този салам, но не ви ли притеснява натриевия нитрит, който съдържа? Thinking

# 173
  • София
Здравейте, имам въпрос към тези купили сокоизстисквачката и вече изпробвали я Simple Smile Прави ли т.н бистър сок т.е без частици вътре? Изрично търсим такава, аналога и е една на Филипс, но доста по-скъпа, затова искам да разбера дали ще ни свърши работа.

# 174
Крема за мазане Пилос много ми го хвали една колежка. Преди време взех от всички видове по 1, но като го отворих вкъщи се оказа, че изобщо не се маже, а се рони. Явно е бил замръзнал, отделяше му се и вода... Отидох и го върнах. На следващата промоция купих само за колежката, но и тя се оплака от същото и повече не смея да пробвам.

Явно в магазина не са го съхранявали както трябва. В къщи много харесваме този крем и го купуваме редовно, не сме имали такива проблеми досега.

# 175

Явно в магазина не са го съхранявали както трябва. В къщи много харесваме този крем и го купуваме редовно, не сме имали такива проблеми досега.

И ние редовно използваме този крем и не сме попадали на лош продукт.

# 176
  • Балчи-Варна
Както я дават на видеото сокоизтисвачката дори се налива без пяната,тя остава в каничката.Няма парченца,а можеш и през цедка да я сипеш в чашката за по-сигурно.Абе за тези пари си заслужава от всякъде.

# 177
  • о`майна лунна нощ е
След толкова много изчетени страници за марципана, реших и аз да го пробвам. Горчивият вкус на марципан НИКОГА не ми е харесвал, но си казах, че щом толкова го хвалите ще си купя и аз да го опитам. Взех си с хуга пълнеж и просто няма такава вкусотия! Умрях от кеф докато го ядох! Сега ме е яд, че съм си взела само един. След като го опитах, днес цял ден съм си мислела на работата за него  Embarassed Срамота! Разбирам ви много добре защо го криете от децата   Mr. Green
Ха-ха, ще дойдете на моето накрая  Mr. Green
Не обичам нуга и вчера пропуснах да взема марципана с нея /само такъв имаше/. За сметка на това не успях да купя яйца - сещате се в колко часа в магазина вече са били само спомен. Заредих с шоколади, кашкавал и от обикновения салам  по ваша препоръка.

# 178
  • София
Супер! Сама дано е останала някъде, че както изкарват по няколко бройки само...

# 179
След толкова много изчетени страници за марципана, реших и аз да го пробвам. Горчивият вкус на марципан НИКОГА не ми е харесвал, но си казах, че щом толкова го хвалите ще си купя и аз да го опитам. Взех си с хуга пълнеж и просто няма такава вкусотия! Умрях от кеф докато го ядох! Сега ме е яд, че съм си взела само един. След като го опитах, днес цял ден съм си мислела на работата за него  Embarassed Срамота! Разбирам ви много добре защо го криете от децата   Mr. Green
Ха-ха, ще дойдете на моето накрая  Mr. Green
Не обичам нуга и вчера пропуснах да взема марципана с нея /само такъв имаше/. За сметка на това не успях да купя яйца - сещате се в колко часа в магазина вече са били само спомен. Заредих с шоколади, кашкавал и от обикновения салам  по ваша препоръка.

Срам, не срам, хей преди малко се върнах с 3 марципана  Embarassed Също бях обслужена от много мила наша съфорумка, та денят ми тръгна с настроение  Hug

Общи условия

Активация на акаунт