Лидл ::9::

• 65 678
  • 736
  •   1
Отговори
# 330
Взех и книжката с приказките

Можеш ли да кажеш има ли много илюстрации и въобще да споделиш впечатления, че аз ще пазарувам дистанционно  Sunglasses - да знам дали да я поръчвам да ми я вземат.
А защо се отказа от шприца- и аз се колебая дали въобще ще го ползвам, но ако изработката му е добра, май си заслужава...

# 331
  • София
Хубава ли е книжката?
А някакво мнение за ски дрежките как изглеждат? и дали якето е дебело или от най-тънките такива?
(аз толкова ги чаках, накрая не знам днес дали изобщо ще успея да отида)

# 332
  • софия
ММ е дежурен на промоции. Купил е каска и ски очила, книжката, фенерче и ски ръкавици. Айсберг, разбира се. Миналата седмица 2 пъти взимахме. Зимата много я уважаваме тази салатка.

# 333
Да си призная никога не съм яла салата Айсберг  Embarassed, я кажете какво се прави

Ами като марулята...само,че е много крехка и затова се къса Peace Овкусяваш и добавяш какното искаш...

Супер, ще взема, явно я бъркам с нещо друго, за което знам, че има горчив вкус...щом не е това супер
Айсберг ми е любимата салата. Много я обичам с риба тон. А ти сигурно я бъркаш с цикорията, която е горчива. Но също много я обичам - на салата с портокали, мандарини, лимонов сок и захар  Heart Eyes

# 334
  • София
И аз съм много доволна от днешния пазар. Купих си шприца, за който отидох. В Люлинския Лидл имаше всичко от промоциите в големи количества. Някой питаше за комплектите за рисуване- имаше от всички видове.

# 335
Приятелката ми е там в момента, чорапогащниците не можели да се отворят. Поръчах нашия размер пък да видим....

# 336
  • велико търново
И аз бях на пазар тази сутрин. Купих от виното, крем сиренето, бисквитките с парченца шоколад от промоцията и разни дреболии. Взех и книжката с приказките, загледах се и в шрица, ама не взех. Бях се настроила да взема и портокали, ама при нас всички  бяха едни зелени и се отказах, пък и последния път когато взех от там портокали, не бяха хубави - така ги изхвърлих.
-----------------------------------------------------------------------------
scrye как е книжката с хубави рисунки ли е има ли достатъчно?
А чорапогащниците какви са предните не са най- доброто качество като ги поносихме и станаха на топченца заваляни?

# 337
  • София
Да, не могат да се отворят чорапогащниците. Аз взех големия номер и според мен си отговарят съвсем, не ми изглеждат умалени.
И книгите са запечатани. Нито можеш да видиш кои приказки са, нито нищо.

# 338
Момичета,наскоро коментирахте кърпи за почистване.Сега не мога да намеря страницата,но да ме светнете,за мокри кърпи ли иде реч,щото аз днес такива търсих,но не можах да открия.Имаше микрофибърни,но аз търсих влажни,да не би да не съм разбрала нещо.Ох,то и вие едва ли ме разбрахте,ама нейсе...И да,чорапите 3/4 за момчета са хубави,много подходящи за сезона.
А,и ако някой е взел книгата и я е отворил,ще се радвам да сподели мнение.Видя ми се доста луксозна за 11-те си лева,остава и вътре да е на ниво.

# 339
И аз моля за отзиви от купилите книгата!   bouquet

# 340
още един доволен от жълтото веро w5  - само да не му вдигат цената, че аман

И от мен положителен глас за това веро.

# 341
  • Русе
   Аз минах набързо през Лидъл тази сутрин, видях, че книжките са запечатани, надявам се да разкажете подробно за съдържанието. Интересни са ми също комплектите за оцветяване с бои по номера, но изобщо не мога да си представя как се работи с това нещо и за каква възраст е подходящо.
  Отзиви за ски панталоните - купих на каката розов, ръст 122-128, малко дълъг идва, но е просто прекрасен и не се сдържах да го взема! Доста плътен, ще ни свърши работа в студено и мокро време, иначе на ски едва ли ще отидем... Якетата не ги видях, огледах ръкавиците, много са хубави, но вече имаме подобни.
  При нас масово пазаруваха дигиталните везни и шприцове, от всичко имаше по много Simple Smile

# 342
  • София
Якетата в смисъл нямаше ги или просто не им обърна внимание?

# 343
Марисол, точно за мокри кърпи ставаше въпрос.

# 344
Двойния гофретник е супер - не съжалявам , че си го взех.
И аз чакам някой да разкаже за книжката с приказки

Общи условия

Активация на акаунт