Лидл ::9::

• 65 686
  • 736
  •   1
Отговори
# 285
Брашното Кастело си е супер(дори и в момента хлебопекарната омеси едно тесто за пица от него).За всичко го ползвам и забележки нямам Peace
Исках да похваля и ориза дългозърнест.Тук бях чела че хвалите Medium grain rice,но веднъж реших да взема от другия леко резервирана - чист,не се скашква(е,ако не се превари де Simple Smile ) Доволна съм и харесвам на пазарувам в Лидл Peace
Брашното ми хареса.Днес питките станаха супер. Може ли на лични рецептата за тестото за пица. Mr. Green

И да попитам има ли в Лидл някакъв антистатик за дрехи.Нещо напоследък много ми се наелектризира косата  и на малката също.С какво да пера полар, за да нямам този проблем?

# 286
  • София
а някой да е пробвал веро от лидл  - как са ?

# 287
  • Велико Търново
а някой да е пробвал веро от лидл  - как са ?
В момента съм с такова от Лидл, да ти кажа биват, ама с уговорката, че го позлвам рядко. За цената мисля, че е добре.

# 288
Аз съм много доволна от В5 синьото веро,гъсто е,много време го ползвах и хубаво измива.Мъжът ми си измил ръцете от масло с него и ми каза такова само да купувам Laughing.Сега ползвам зеленото ама е боза. Close много воднисто.

# 289
  • на Земята
Аз използвах жълтото веро и изобщо не съм впечатлена.Дори нямах търпение да свърши.

# 290
  • София
мъжът ми някакво жълто взел, доста течновато изглежда, ще го видим, все ще свърши вероятно. После и синьото може да пробваме, а това не е на В5, някакво друго е.

# 291
  • Плевен
още един доволен от жълтото веро w5  - само да не му вдигат цената, че аман

# 292
Само аз ли съм с някакво оранжево-червено? Но не бих се оплакала, бива, дори майка, дето все кусури намира, го хареса. Laughing

# 293
  • София
а оранжево-червеното В5 ли е?

# 294
а оранжево-червеното В5 ли е?

Не, ето тая хубост е, мандаринка. Преди него бях с някакъв зелен Пур, който ме изнерви, направо си беше някакво менте, нищо общо нямаше с другите такива, отдавна го ползвам. Та след него, мандаринката чак ми се стори по-добра. Laughing

# 295
  • София
а нашият такъв но жълт.

# 296
  • Велико Търново
Не, ето тая хубост е, мандаринка. Преди него бях с някакъв зелен Пур, който ме изнерви, направо си беше някакво менте, нищо общо нямаше с другите такива, отдавна го ползвам. Та след него, мандаринката чак ми се стори по-добра. Laughing

И аз съм с такова, само че зелено.

# 297
  • Варна
Да си изкажа мнението за сокоизстисквачката- купих я с голямо желание, защото пуснаха промоцията точно когато ми трябваше сокоизстисквачка,а освен това тъкмо мислех да вземам от Технополис за 250 лв. на Филипс. Малко се разочаровах след няколкодневното й използване. Прави ми впечатление, че изпуска и месестата част от плодовете и зеленчуците, които се цедят и така сокът не става напълно бистър. Или поне по-голямата част от него след утаяване. Просто в съдът с улей, който се намира под филтъра се събират по- едри части от плода и те преминават в каничката със сок. При първите 1-2 ябълки е добре, но след това се задръства и трябва филтъра и този съд да се почистят и чак тогава да се продължи. Съвсем не е така , както пише, че може да се изстисква 30 минути без прекъсване. Май вече съжалявам ,че не си взех тази на Филипс. Иначе не мисля да я връщам, ще си караме с нея, вече й хванах цаката. Дано да не се повреди.

# 298

И аз съм с такова, само че зелено.
И ние ползваме това и ще купя отново същото.Доволна съм,но някой път ще купя и синьото В5 да пробваме.

# 299
Очите ми останаха в чорапогащниците от утре, детските, много ми трябва точно сив на черни точки  Wink Моята е около 116 см, кой размер да взема- отговарят ли си или по- големичкия  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт