Лидл ::9::

• 65 687
  • 736
  •   1
Отговори
# 270
  • София
За брашното да не би да е от партидата? Аз от много време купувам и то точно за хляб и тестени неща. За торти и сладки взимам друго. Може да е малко по-тъмно, но иначе не съм имала никога проблем с хляб или питка, а мога да кажа, че ги правя постоянно.  Thinking

# 271
  • София
Аз съм купувала от различни партиди брашно- минат се не минат две седмици и си взимах да пробвам. Правя хляб всеки ден . Не ми хареса нито веднъж това брашно.

# 272
  • у нас
днес си взехме от универсалната подправка, зърнестото сирене и лютивия кетчуп
от последните две останах приятно изненадана- подправката още не съм я пробвала Rolling Eyes

# 273
Здравейте,как ви се струва кантара от предстоящата промоция в четвъртък http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/index_13077.htm
Струва ми се много добре  Simple Smile  Ако се вредя ще си купя, че не съм доволна от моята механична везна.

# 274
  • София
От брашно правя само мъфини и нямам забележки от Кастело до момента.

# 275
  • в малка крепост
Привет и от мен, момичета!

Не съм писала отдавна, но ви чета когато мога. Ето, днес цялата тема наведнъж я минах  Wink
За брашното искам да кажа: от година време не купувам брашно на ниска цена - винаги е отвратително. И затова не си купих и от това. Напоследък хубаво брашно не се улучва често  Sad
Обаче искам да похваля чаршафите, които идват в четвъртък на промоция, с единствената уговорка да са наистина "бархетни", както ги описват в сайта. Имам такива, купени от Австрия и Германия и не са мръднали вече 2-3 години. И цвета им също не е избледнял (моите са едно бледо лилаво). А да не казвам колко са пухкави (имат приятен хаф от лицевата страна) и колко греят. За зимния сезон са повече от добри. Сега ме е яд, че само малки размери ще има, а ми се искаше и още 2 големи, за спалня да си взема.
Ако са такива, каквито ви описвам не се колебайте - ще останете повече от доволни! 

Да ви попитам, тези които сте взимали напоследък от сиренето Ливади, как ви се стори? У нас много се консумира сирене и миналият път, когато беше на промоция (големите опаковки по килограм) си взех 3 бр. Но и трите се оказаха адски ронливи. Ронеше се толкова на ситно, все едно беше суха, стара извара, все едно съм го рендосвала на най-ситното на рендето. Ужас!

# 276
  • София
никаква промяна в сиренето не виждам, ние вече само такова ядем и си е супер.

# 277
Да питам - живата мая харесвате ли я?
Гледам, че е немска и се изкушавам да си взема, но досега имах турска и все изчаквах да свърши...

# 278
Да питам - живата мая харесвате ли я?
Гледам, че е немска и се изкушавам да си взема, но досега имах турска и все изчаквах да свърши...
Хубава е, нормална, мая като мая.

# 279
  • в малка крепост
Значи пак ще си взема от Ливадито От четвъртък е на промоция. И ние само от него + Sofra купуваме. Иначе, и Котидж (зърнестото) е много добро.

Добра е маята - дийства безотказно. Само дето след замразяване (аз купувам по много, за да имам подръка и я държа във фризера) по-трудничко и се сваля обвивката. От станьол е, и като е замръзнало кубчето, станьола е здраво залепнал за него. Но ако не действате като мен, няма да имате никакъв проблем.

# 280
Вкъщи пък сме само на Софра-та, Ливади-те още не сме пробвали, ще взема да купя тоя път от него. А зърнестото съвсем целенасочено спрях да купувам, защото , като го отворя и хвана лъжичката, отива наведнъж. Embarassed Уф, много ми е вкусно! Heart Eyes

# 281
Добра е маята - дийства безотказно. Само дето след замразяване (аз купувам по много, за да имам подръка и я държа във фризера) по-трудничко и се сваля обвивката. От станьол е, и като е замръзнало кубчето, станьола е здраво залепнал за него. Но ако не действате като мен, няма да имате никакъв проблем.

И аз тъй правя и като залепне, измивам кубчето за момент под течаща топла вода и се разлепя Simple Smile

# 282
Имам въпрос към пробвалите сокоизстисквачката - ябълките твърди ли бяха или от по-мек сорт? Това има голямо значение. Аз ползвам стара българска сокоизстисквачка, която меки ябълки и каквото и да е меко не може да изстиска, иначе си работи безотказно. Но искам да си купя нова и тъкмо се навих.
Вече попрегледах няколко модела и се отказах - дават им работа по 40 сек. или 1 мин. и после да почива. На едната даваха 3 пъти с почивка по 1 минута. Тук ми хареса, че може 30 мин. наведнъж, както моята работи без да я спирам и правя няколко чаши сок.

# 283
  • Бургас
Четох само последната страница, но да споделя, че прясната мая е много хубава и то на половин цена в сравнение с турската... Редовно купувам, но не съм я замразявала. Брашното не е лошо, но не е и кой знае какво.

# 284
Брашното Кастело си е супер(дори и в момента хлебопекарната омеси едно тесто за пица от него).За всичко го ползвам и забележки нямам Peace
Исках да похваля и ориза дългозърнест.Тук бях чела че хвалите Medium grain rice,но веднъж реших да взема от другия леко резервирана - чист,не се скашква(е,ако не се превари де Simple Smile ) Доволна съм и харесвам на пазарувам в Лидл Peace

Общи условия

Активация на акаунт