Лидл ::9::

• 65 707
  • 736
  •   1
Отговори
# 255
  • London, baby
Някой купи ли си от миксера за 44лв? Не попаднах на мнения, пък гледам в магазина все си стоят непокътнати.

# 256
Момичете брашното кастело хубаво ли е? Става ли за кифлички ,хляб, сладки.

# 257

На мен не ми хареса, стана тъмно тестото, но купувах преди 2-3 месеца, вече може да е друга партида  Peace

# 258
Само веднъж съм вземала,за хлебопекарната.Топката тесто стана като камък твърда,чак машинката спря,не искаше да върти.Изкарах тестото и реших да го правя на питка.Не се точеше въобще.едва оформих нещо като кифлички.И накрая жилава не се ядеше....

# 259
  • Pb
Таблетките за миална и на мен ми се наложи да ги пробвам. Бях изключително скептично настроена. Е, оказа се, че за цената си наистина се справят доста добре.

# 260
Досега близо една година съм ползвала брашното и не съм имала забележки. Всичко си бухва както трябва - и хляба и сладкишите. Но последния път наистина хлябът стана тъмен  Thinking

# 261

Взех си от скорошната промоция брашно и правих с него хляб в хлебопекарната - стана много хубав, така че аз съм доволна.

Таблетките за съдомиялна също ми харесват.

# 262
Тя на мен брашното много ми харесва, от близо 6 месеца само от него купувам.  Peace

viessmanka малко по-назад в темата се коментираше миксера. Аз си взех и съм много доволна. Peace

От новата промоция си харесах шприца, чорапогащник за малката, крем сирене, шоколада с лешник, сирене и бисквити с парченца шоколад.

От нехранителните стоки много малко неща пускат, като разглеждам немската брошура там колко голям е асортимента и ги показват стоките за 2 седмици напред. Crossing Arms

# 263
Мерси момичета, изпекох кифлички станаха страхотни.

# 264
Досега близо една година съм ползвала брашното и не съм имала забележки. Всичко си бухва както трябва - и хляба и сладкишите. Но последния път наистина хлябът стана тъмен  Thinking
+1  Peaceза брашното и солта !
Мерлото още ли е на промо?

# 265
  • Велико Търново
Да, и аз си помислих, че е до вчера, ама и днес беше.

# 266
Здравейте,как ви се струва кантара от предстоящата промоция в четвъртък http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/index_13077.htm

# 267
  • София
Аз брашното не го харесвам никак. Пробвах няколко пъти, защото тук четях, че е хубаво- тъмно, тъмно стои, никак не ми хареса.
 От таблетите за съдомиялна съм много доволна.

# 268
  • София
аз правех с това брашно едни курабийки с тиква и лимоновите мъфини(но на кекс), които бяха дадени преди няколко страници.... станаха си чудесни...може би ако печеш хляб да се усети нещо по...но за мен си е най-нормално брашно.

# 269
  • София
Аз също не съм доволна от брашното Кастело
и спрях да го купувам. Много е тъмно, тестото
изобщо не се точи, питката, направена с него,
беше пълен провал.

Общи условия

Активация на акаунт