Лидл ::9::

• 65 721
  • 736
  •   1
Отговори
# 240
  • София
никой. може да пробва този за обем, но аз също съм с мазна коса и не ми пасна на косата.

# 241
  • Пловдив
Това със шампоаните си е строго иднивидуално! Аз също си купих от зеления за обем, косата ми е нормална, но след друг който е по- скъп, този някак ми стои различно Confused Може и внушение да е може и на мен да ми действа по различен начин...

# 242
  • София
не знам, мъжът ми е с нормална коса и мн го хареса, каза, че е първият от много време, от който не го сърбяла косата...(от това се оплакваше от разни хед енд шоудърс, нивеа, дав и т.н.)

# 243
  • Пловдив
Благодаря ви за отговорите! Инструктирах го и тръгнаха с малката на пазар, докато мама сготви ужааасно калорично ядене с лидълски продукти Grinning.

п.п. Докато публикувам се прибраха. С "червен" шампоан  Joy (всъщност същия който имаме в къщи). Иначе "знайш колко време ги гледах и се чудих". И това при условие, че половин час преди да тръгнат казах зелен за обем, пък и той чете на английски, поне големите букви отпред да беше прочел.

Последна редакция: нд, 20 ное 2011, 12:37 от Pesheck

# 244
Решек, за 2 лева няма какво да се ядосваш ! Ти ще купиш !
А мама , какво приготви с лидълските продукти ? Нещо в последно време сме се
отворили само на ядене ! Joy А са пости.

# 245
  • Пловдив
И аз реших, че за тази цена няма смисъл да се ядосвам. Но ми стана смешно.
Иначе от лидълски продукти приготвих нещо, което е мнооого далече от постите. Котлети с топено сирене, гъби и готварска сметана. Пък после, що надебеляваме по празниците Laughing.

# 246
Като заговорихте за шприца,да кажа и аз че съм много доволна от него.
Купуван е преди,но някой макар и не по темата,който го е ползвал за сладки,може ли да ми пусне рецепта.Знам,че има готварска тема,но това което има там не ми допадна.
Май все не улучвам това,корто помня от едно време.Или пък паметта ми изневерява?

# 247
  • Балчи-Варна
Върнах си сокоизтисквачката безпроблемно и си напазарувах доволно.

# 248
Точно заради безпроблемното връщане на стоки Лидл ми е любимия магазин - така мога спокойно да си купя, да пробвам у дома и да реша окончателно. Мисля, че тази им политика е печеливша, защото като знам, че мога да върна стоката пазарувам доста повече, а съм връщала досега само 3 пъти и то заради  сгрешен размер. Въобще, фен съм им  Grinning

# 249
И аз реших, че за тази цена няма смисъл да се ядосвам. Но ми стана смешно.
Иначе от лидълски продукти приготвих нещо, което е мнооого далече от постите. Котлети с топено сирене, гъби и готварска сметана. Пък после, що надебеляваме по празниците Laughing.
+1 Peace Страхотно ! С него върви и мерлото,което беше на промо . Препоръчвам !
/не боли глава, много фино и на добра цена/

# 250
Миналата година по това време си купих шприца. Оттогава само веднъж опитах да направя сладки - маслени. Станаха, не е да не са станали - но половината тесто се навря в дръжката на шприца (куха е) и така после замина в мивката. Разглабя се и може да се мие, ама не е в това въпросът.  Crossing Arms

# 251
Гледах преди малко новата брошура и реших,че тази седмица няма нищо интересно.Но сигурно през ден пак ще съм там,както казва мама"Ще ти пишат иначе отсъствие!"Този кухненски робот го гледах преди месец и нещо в немския им сайт,добре изглежда. Grinning,но много парички.

# 252
  • Велико Търново
Хвърлила съм око на книжаката с приказки, струва ми се добра цена. Четвъртък съм там да я видя отблизо. Днес вече се отчетох с пазар - купих от Мерлото, довечера ще се пробва и разни други дреболии, нищо особено.

# 253
  • София
ооо лидл - най-накрая зимни якета, гащеризони и ръкавички за деца Simple Smile  дано и на живо биват.

# 254
ооо лидл - най-накрая зимни якета, гащеризони и ръкавички за деца Simple Smile  дано и на живо биват.
Гледайки промоциите се сетих за теб.Дано си вземете и ползвате с удоволствие дрешките......

Общи условия

Активация на акаунт