Лидл ::9::

• 65 731
  • 736
  •   1
Отговори
# 225
Къде виждате какво ще има другата седмица? newsm78

Ето тук! Peace

# 226
# 227
  • Велико Търново
Аз също съм доволна от таблетките за съдомиялна, купувам и сол, и гланц от там. Според мен за цената си мият перфектно.
Отчетох се с прах за цветно, пробвах универсалния преди това, хареса ми, варената шунка, кашкавал, яйца, стикери и още дреболии. А взех и от захаросаните плодове най-накрая, след като ги хвалихте и днес спретнах един кекс, стана срахотен.

# 228
Шприца определено ми влиза в списъка, че моят мъжа ми го счупи. Mr. Green Иначе беше много хубав, донесоха ми го от Швейцария, но този за 11лв. ще върши работа според мен.
За първи път май пускат предварително промоции за четвъртък.

# 229
  • Балчи-Варна
Благодаря на всички за мненията за сокоизтисквачката, аз я  върнах днес и сега съм спокойна! Иначе ние доста често пазаруваме от лидл и сме много доволни! Хранителните продукти вече доста са обсъждани, няма какво ново да добавя. От промоцията взех прах за цветно пране, но не съм го пробвала още. Само да кажа за таблетките за съдомиялна - аз съм доволна, вече 3-4 пъти мия с тях и съдовете са си идеално измити, не виждам разлика с другите. Видях,че има доста  недоволни, но явно си е до миялна!
и аз утре ще връщам моята,моля те сподели какво им каза,как реагираха и изобщо имаше ли проблем при връщането
Благодаря

# 230
Да направя и аз реклама на шприца,миналата година като отидох за първи път в Лидл си го купих,обаче за 14 лева.Много е хубав и с много приставки:naughty: Stasi76 като гледам правиш торти,чудесна работа ще ти свърши. Simple Smile

# 231
Благодаря на всички за мненията за сокоизтисквачката, аз я  върнах днес и сега съм спокойна! Иначе ние доста често пазаруваме от лидл и сме много доволни! Хранителните продукти вече доста са обсъждани, няма какво ново да добавя. От промоцията взех прах за цветно пране, но не съм го пробвала още. Само да кажа за таблетките за съдомиялна - аз съм доволна, вече 3-4 пъти мия с тях и съдовете са си идеално измити, не виждам разлика с другите. Видях,че има доста  недоволни, но явно си е до миялна!
и аз утре ще връщам моята,моля те сподели какво им каза,как реагираха и изобщо имаше ли проблем при връщането
Благодаря
Не се притеснявай, а отивай смело. Аз казах, че искам да я върна, дойде управителя, отвори касата и ми върна парите, взе сокоизстисквачката, даже не я отвори, не ме пита нищо!

# 232
Ако сте ползвали някой от шампоаните ще кажете ли дали са ви харесали? Тези на Cien или този, който сега е намален с бадем? newsm78

# 233
Ако сте ползвали някой от шампоаните ще кажете ли дали са ви харесали? Тези на Cien или този, който сега е намален с бадем? newsm78
В бялата непрозрачна опаковка е хубав както и душ гелът

# 234
  • Хасково
Аз си взех шприца от английския Лидл  и този път се чувствам прецакана, защото там цената беше 8 паунда, но пък от самия шприц съм супер доволна.

# 235
keisi-f шприца по-скоро ще влиза в употреба за сладки, че децата много ги харесват, а иначе за тортите по-удобен ми е поша.  Wink

# 236
  • Бургас
и аз съм хвърлила око на шприца.
Имам страхотни спомени как като малки помагахме на майка ми
и ще се пробвам да осигуря такива  и на мойта скакалечка Grinning
иначе и чаршафите изглеждат добре,но ще преценя на място newsm78
също и книжката с приказки-ще е чудесен Коледен подарък Simple Smile

# 237
В бялата непрозрачна опаковка е хубав както и душ гелът
+1 Peace За първи път си измих косата /за обем/ вчера - доволна съм.
Само не зная дали няма да образува пърхут  newsm78

# 238
Ами незнам,ако има такъв против пърхут може и да се получи.Но аз ги ползвам тези шампоани от половин година и съм доволна нямам пърхут,само ги сменям зелен,червен.... Grinning

# 239
  • Пловдив
Момичета, кой от шампоаните е за мазна коса? Че моят мъж ползва заедно с мен този с розово, но не му понася добре на косата.

Общи условия

Активация на акаунт