Лидл ::9::

• 65 734
  • 736
  •   1
Отговори
# 210
  • о`майна лунна нощ е
Някой питаше за комплектите за душ за Лидл Тракия. Сега се връщам от там. Имаше ги - цената - малко над 22 лева, ако не греша. Бяха между 5 и 10 бройки в кошницата.

# 211
А пак аз днес си купих сокоизстисквачката - смлях един морков и това и беше- не работи   Sad Сега какво да правя , ще ми я вземат ли утре, направо не искам въобще другар развали ми се изцяло желанието да я имам.

И аз я взех, и не съм доволна - не изстисква хубаво плодовете, остава много сок в тях! Аз изстисках 3 големи моркова и две ябълки, и през това време 2 пъти се задръсти цедката, и трябваше да я изваждам и да я мия , за да продължа. Това е първата сокоизстисквачка, която ползвам и незнам, дали е нормално това. Моля, някой, който има опит да пише. А дали, щом вече съм я ползвала веднъж, мога да  я върна?

Последна редакция: сб, 19 ное 2011, 10:18 от pipi_82

# 212
  • София-в сърцата на моите деца
А пак аз днес си купих сокоизстисквачката - смлях един морков и това и беше- не работи   Sad Сега какво да правя , ще ми я вземат ли утре, направо не искам въобще другар развали ми се изцяло желанието да я имам.

И аз я взех, и не съм доволна - не изстисква хубаво плодовете, остава много сок в тях! Аз изстисках 3 големи моркова и две ябълки, и през това време 2 пъти се задръсти цедката, и трябваше да я изваждам и да я мия , за да продължа. Това е първата сокоизстисквачка която ползвам и незнам, дали е нормално това. Моля, някой, който има опит да пише. А дали, щом вече съм я ползвала веднъж, мога да  я върна?

Може да я върнеш без обяснения даже!Не ти върши работа и толкоз Peace

# 213
Не съм виждала сокоизстисквачка, която да работи на друг принцип. Аз предварително настъргвам моркова или ябълката, така наистина се изстискват добре, но пак трябва да я чистиш постоянно. По-лесно е да сложиш настърганото в марля и да стискаш с ръка.

# 214
Аз само да кажа,че преди 3 дена най-сетне се наканих да влеза в Лидл(не ми е близо).
Купих 1 бр китайско зеле(е,не само това), а в последствие прочетох на касовата бележка маркирано салата Айсберг. Разлика в цената има. Но така е,като държа бебе в едната ръка и не гледам на място  hahaha

Успешни покупки на всички ви  Hug

# 215
  • София-в сърцата на моите деца
Аз само да кажа,че преди 3 дена най-сетне се наканих да влеза в Лидл(не ми е близо).
Купих 1 бр китайско зеле(е,не само това), а в последствие прочетох на касовата бележка маркирано салата Айсберг. Разлика в цената има. Но така е,като държа бебе в едната ръка и не гледам на място  hahaha

Успешни покупки на всички ви  Hug
Ами аз доколкото знам салатата "Айсберг" е китайско зеле newsm78

# 216
didiela, нищо общо  Peace

# 217
  • София
Не съм виждала сокоизстисквачка, която да работи на друг принцип. Аз предварително настъргвам моркова или ябълката, така наистина се изстискват добре, но пак трябва да я чистиш постоянно. По-лесно е да сложиш настърганото в марля и да стискаш с ръка.
е за какво ти е тогава сокоизтисквачка, щом ще стържеш плодовете? Аз имам робот на Мулинекс и част от него е сокоизстисквачка. Ами излизат ми сухи като слама стърготини, изобщо не мога да изстискам сок от тях.  Peace Особено пък от морков. И изобщо не прекъсвам да чистя. Peace
Явно тяхната сокоизтисквачка не струва!

# 218
  • Бургас
И на мен не ми е много ясно как така ще се запушва цедката и ще я миете по средата на цеденето. За стъргането да не говорим... Аз имам една сокоизтисквачка Солак сигурно от преди 10 г. и освен това е с по-малка мощност, мисля че 300-350 вата беше и си цеди много добре, само дето й се отчупи едно парченце пластмаса от капака и накрая не се опалзотворява много добре плода, но иначе няма проблем с цеденето.

# 219
  • Балчи-Варна
Вчера си направих сок от 1 ябълка мн.голяма и беше ок.Но,снощи от 15 ябълки не става и не става.Утре отивам да я връщам.

# 220
  • Пловдив
Брех тези сокоизтисквачки явно са...

# 221
  • Пловдив
Добре че не улучих в такъв случай! То аз никога не улучвам, но...все пак! Така не ме е яд! Sunglasses
Днес имаше почти всичко в големи кол-ва от промоциите, без моцарела. Ееее понаучиха се да зареждат като хората промоционалните стоки накрая.
Взех си течен прах за цветно, вино / бяхте писали че става/ , шоколади и всичко друго не промоционално...общо 100лв. Този Лидъл, хем не ми е близо, хем ходя редовно!

# 222
 Благодаря на всички за мненията за сокоизтисквачката, аз я  върнах днес и сега съм спокойна! Иначе ние доста често пазаруваме от лидл и сме много доволни! Хранителните продукти вече доста са обсъждани, няма какво ново да добавя. От промоцията взех прах за цветно пране, но не съм го пробвала още. Само да кажа за таблетките за съдомиялна - аз съм доволна, вече 3-4 пъти мия с тях и съдовете са си идеално измити, не виждам разлика с другите. Видях,че има доста  недоволни, но явно си е до миялна!

# 223
  • София
А този шприц който ще е от четвъртък дали ще е хубав, имало ли го е друг път?
Аз се загледах и по книжката с приказки....въпреки, че не знам заслужава ли си сигурно половината приказки ще ги имаме по други книжки....иначе изглежда със сладки илюстрации

# 224
А този шприц който ще е от четвъртък дали ще е хубав, имало ли го е друг път?
Аз се загледах и по книжката с приказки....въпреки, че не знам заслужава ли си сигурно половината приказки ще ги имаме по други книжки....иначе изглежда със сладки илюстрации
Къде виждате какво ще има другата седмица? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт