Лидл ::9::

• 65 629
  • 736
  •   1
Отговори
# 495
До нас в "Младост"4 почти построиха любимия магазин "Лидл".
Знаете ли от коя дата ще го отварят официално,че ми писна да мъкна торбите от "Лидл" Изток?

Ох и ние го чакаме с нетърпение този Лидл, че голямо мъкнене е иначе. Дори намалихме пазаруването от Лидл, защото ни писна да ходим до този в Изток. Бях чула, че ще го отварят до края на декември, но ако някой знае нещо от кухнята ще е добре Wink

# 496
  • у нас
Просто Хари  Peace

# 497
  • Pb
Да не остана по-назад реших да пробвам почистващите кърпи, ама не можах да ги намеря тази сутрин.  Rolling Eyes Няколко пъти пребродих сектора с препаратите за почистване, но не видях. Става въпрос за пловдивския на Пещерско. Ако някой знае нещо по въпроса, да помага. Поне взех няколко пакета масло и от зърнената закуска на Goody.
Давам още 1 глас за мокрите кърпи на Tojour. Принципно рядко ползвам, но като ми затрябват вече вземам от тях - липсата на аромат е едно от нещата заради, които ги предпочитам.

# 498
  • Пловдив
Да не остана по-назад реших да пробвам почистващите кърпи, ама не можах да ги намеря тази сутрин.  Rolling Eyes Няколко пъти пребродих сектора с препаратите за почистване, но не видях. Става въпрос за пловдивския на Пещерско. Ако някой знае нещо по въпроса, да помага. Поне взех няколко пакета масло и от зърнената закуска на Goody.
Давам още 1 глас за мокрите кърпи на Tojour. Принципно рядко ползвам, но като ми затрябват вече вземам от тях - липсата на аромат е едно от нещата заради, които ги предпочитам.

Аз ги търсих вчера в същия магазин и питах за тях, но ми казаха, че не били постоянен артикул, а до изчерпване на количествата. До колко е вярно, обаче......времето ще покаже.

# 499
Елхичка , няма ги.И аз пазарувам там но са свършили.Похвалих ги и изчезнаха.Има табелка на която се извиняват  за неудобството и т.н И аз нямам нито 1 в къщи но... ще чакам .Дано не се появят на по-висока цена само.Ще взема да пробвам тези които ползваш ти и си доволна.

# 500
  • Pb
Благодаря ви, момичета!   bouquet
Между другото (както и други са споменали) с бебешките м. кърпи почиствам батериите и стъклените рафтове в банята - мн. хубава работа вършат.

# 501
  • София
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/index_13185.htm
Тази везна досега имало ли я е и някой сдобил ли се е?
Да я похвали, че я харесах да я купувам  Mr. Green

# 502
Тази сутрин и аз си взех шприца. Стаси, много хубаво изглеждат сладките ти и ще ги направя по твоята рецепта.  Hug
Да попитам за мокрите кърпички: стават ли за мебели?
Някой питаше дали има кафе 3 в 1 – да има и на нас много ни харесва като цена и качество. Има и 2 в 1.

# 503
Тези почистващи мокри кърпи W5 ги бях хвалила в миналата тема и снимка им бях пуснала, но никой не ме отрази. Grinning В бургаския Лидл в "Славейков", където ходя, пращи от тях и не са до изчерпване, защото винаги ги има. Аз купувам вече 4 пъти, но са много и бавно свършват. Хубаво напоени са и свалят всякаква мръсотия. Ползвам ги за банята и кухнята, но за мебели - не. За мебели купувам специални, но не от Лидл. Мисля, че тези W5 ще са твърде агресивни и могат да повредят лакираните повърхности, въпреки че не пише нищо конкретно по този въпрос на опаковката.

# 504
  • у нас
Някой питаше дали има кафе 3 в 1 – да има и на нас много ни харесва като цена и качество. Има и 2 в 1.
аз питах Hug а като цена как са, бройка и пир кафетата ли да го търся че оглеждах ама... и ако може заглавие Praynig

# 505
Guess Who, благодаря ти за отговора  Hug
Tommelise , не си спомням точно каква беше цената и наименованието им, защото ги купувахме лятото, но значително по-ниска от тези на Нескафе. Бяха при кафетата и са в кутии и ако не се лъжа бяха по 10 бройки в кутия. Аз също не бях ги виждала, но моя позната ми каза за тях и ме ориентира къде да ги намеря.

# 506
Марката на лидълското 3 в 1 не се сещам, защото не съм купувала от няколко седмици, но цената е 1,69 лв. - почти двойно по-евтино от Нескафе 3 в 1, а вкусът за мен е (почти) абсолютно същият. Количеството в пакетчето е по-голямо от на оригиналното 3 в 1. Само Нескафе е по-сладко, а лидълското - не е толкова сладко, но проблемът се решава с една лъжица захар. Laughing

# 507
  • София
а в лидл има ли кърпички за сушилня?

# 508
  • София
Момичета, а имате ли представа къде изчезна зеленият чай? И трите вида? Няма ги повече от месец вече. А този с кора от грейпфрут ми е любим. Запасите ми привършват... Мъка...

# 509
  • София
ходих вчера в лидл в Надежда - мокри кърпи нямаше!!! Взех само свинско бон филе и пилешко филе и портокали /бяха меко казано ужасни!/.

Общи условия

Активация на акаунт