Лидл ::9::

• 65 634
  • 736
  •   1
Отговори
# 480
  • у нас
ох днес ще ходя да купя от тези кърпи Whistling
и аз съм доволна от кантарчето-барем сега отслабна като мие под ръка Whistling
има едни зеленчукови бульончета някой да  е купувал от тях- при подправките са
и имат ли кафе от сорта на 3 в1 newsm78

# 481
ще  взема и аз тези кърпички да ги пробвам, другият път като пазаруваме - а каква им е цената?

Цената е 2.59лв. за 80бр. кърпички.
Голяма зарибявка с тези кърпички, по горе беше писано че чешмата заблестявала с тях, е аз днес пробвах  с обикновенни мокри, и моята заблестя Wink

# 482
  • София
ми те не са по-скъпи от обикновенни мокри, така че лошо не виждам да купя точно тях Wink

# 483
  • Бургас
Влизам да споделя че ръчния чопър, който беше на промоция преди няколко седмици, е идеален за рязане на лук. Simple SmileЩе го пробвам и за друго.Бях го вдигнала като видях че се върти а не да се натиска както исках аз,но днес викам хайде да го пробвам.Доволна съм Peace
Също така бонбоните от вчерашната промоция доста ми харесаха.

# 484
Голяма зарибявка с тези кърпички, по горе беше писано че чешмата заблестявала с тях, е аз днес пробвах  с обикновенни мокри, и моята заблестя Wink

ogan1, аз писах, може и друг да е имало, но няма как да покажа колко бяха замърсени мивката и чешмата, просто реших да пробвам кърпичките и всичко взе, че се изчисти и светна. Иначе вкъщи надали някой оставя чак толкова занемарени мивки, чешми и т.н., така че може и другите кърпички да вършат работа, не съм пробвала. Peace

luchkata, сега ще взема да съжалявам за чопъра, чудех се чудих, не го купих, а точно лук като режа, рева като магаре, не можах да свикна. Ами, ще продължавам да си търся нещо такова, та макар и само за лук.  Peace

# 485
  • гр.Варна
Имаше много хубава и лесна рецепта в темата за сладкиш с ананас и сметана- може ли някой да ми помогне да я намеря  Hug

# 486
# 487
  • София
До нас в "Младост"4 почти построиха любимия магазин "Лидл".
Знаете ли от коя дата ще го отварят официално,че ми писна да мъкна торбите от "Лидл" Изток?

# 488
Кашкавалчето е утре на промо !

# 489
  • София
аз този не го харесвам.

# 490
Аз се влюбих в "Galereux".Страхотен кашкавал!+35 Peace Joy

# 491
  • Велико Търново
Аз се влюбих в "Galereux".Страхотен кашкавал!+35 Peace Joy
+1 Simple Smile

# 492
  • София
аз също, имах предвид, че не харесвам, този който от понеделник е на промоция.

# 493
  • у нас
като говорим за кърпички да кажа че съм доволна и от детските мокри... тужорс май се казваха и от др. съм взимала също не съм с кофти впечатление Peace
има един кашкавал 750 гр около 7-8 лв- аз се чудя той дали е читав newsm78
и за бульончетата да попитам пак Embarassed

# 494
като говорим за кърпички да кажа че съм доволна и от детските мокри... тужорс май се казваха и от др. съм взимала също не съм с кофти впечатление Peace
има един кашкавал 750 гр около 7-8 лв- аз се чудя той дали е читав newsm78
и за бульончетата да попитам пак Embarassed

Точно за него говорим, че е хубав.Вземай смело! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт