Лидл ::9::

• 65 649
  • 736
  •   1
Отговори
# 465
  • Пловдив
Аз днес ходих, но от промоциите само шоколад си взех и плодова извара, нямаше бонбони, нямаше крем за мазане. Та пак напълних една торба от графа "други"...
А Котидж сиренето  за какво го ползвате? Че аз като седна с лъжичката  така го изяждам...

# 466
Sophia L. да си жива и здрава! Мерси за почерпката! Наистина трябва да ни вземат за рекламни агенти. Сладките ги направих изцяло с продукти от Лидл, а и шприца ми е от там.  Laughing

Къде се намират почистващите кърпички? Днес като ходих и търсих при перилните препарати, но нищо не открих. newsm78

Laurel на мен не ми се пълни дръжката.

Ето и рецептата за сладките:

250гр. масло на стайна температура
250гр. захар - аз сложих по-малко
2 яйца
щипка сол
ванилия
500гр. брашно - на мен ми пое 600гр.

Маслото се разбива със захарта. Прибавят се яйцата, ванилията и солта, разбива се хубаво. След това тази смес се омесва с брашното. Шприцова се върху суха тава.

# 467
А Котидж сиренето  за какво го ползвате? Че аз като седна с лъжичката  така го изяждам...

Аз най-често го забърквам с три яйца и 1 опаковка майонеза - получава се много вкусен яйчен пастет. По празници правя пълнени яйца със същата смес - ефектно е и вкусно, поне по мой вкус Peace

# 468
  • софия
Похвалвам много едни шоколадови бадеми (зеленото пликче)

Почти са като тези на Линд. Само шоколада е една идея по-сладък и малко по-мек. Но са мноооого добри  Flutter

# 469
  • София
Момичета, много ви благодаря за
хубавите пожелания!  Hug smile3525

Бира взех от стъклените шишета Perlenbacher, много ни хареса и се чудя дали да не ида да купя повече  newsm78

Тази бира е страхотна, отдавна ни
е станала любима. Хич не се чуди,
а иди си купи още.  Laughing

# 470
  • София
Вчера в Люлинския Лидл нямаше почти нищо от промоциите.  Confused

# 471
  • софия
Бира взех от стъклените шишета Perlenbacher, много ни хареса и се чудя дали да не ида да купя повече  newsm78

Тази бира е страхотна, отдавна ни
е станала любима. Хич не се чуди,
а иди си купи още.  Laughing
+1 (даже +2. И от ММ)

# 472
Абе как до сега не съм видяла тези кърпички!!!!Голяма блейка EmbarassedДоволна съм от лазанята,сиренето за мазане,топеното сирене,биричката в стъклени бутилки,таблетките за съдомиялна,един унгарски колбас,шунката на туинер и май от доста работи.Като се замисля основно от там  пазарувам;чакам с нетърпение нова промоция #Crazy луда работа
Да похваля кантара-много добър,а и цената 11 лв.-супер.

# 473
  • София
Точно за кърпичките влизам да благодаря
на момичетата, които ги препоръчаха.
Отворих пакета с намерение да ги пробвам,
избърсвайки печката си след готвене.
Ииии като се почна едно бърсане, неусетно
избърсах цялата кухня.  Mr. Green
Сериозно - толкова лесно и приятно се чисти
с тях, че те обзема вдъхновение. Оказват се
поредния добър продукт на марката W5 -
препоръчвам още жълтото веро и обезмаслителя
на същата марка.

# 474
  • София
и препаратите за под и тоалетна не са никак лоши Wink явно са им добри продуктите. ще  взема и аз тези кърпички да ги пробвам, другият път като пазаруваме - а каква им е цената?

# 475
  • София
ще  взема и аз тези кърпички да ги пробвам, другият път като пазаруваме - а каква им е цената?

Цената е 2.59лв. за 80бр. кърпички.

# 476
  • София
супер, мерси

# 477
  • у дома
ще  взема и аз тези кърпички да ги пробвам, другият път като пазаруваме - а каква им е цената?

Цената е 2.59лв. за 80бр. кърпички.

А в кой сектор са кърпичките-и аз не успях да ги открия в нашия Лидл  Embarassed

# 478
А в кой сектор са кърпичките-и аз не успях да ги открия в нашия Лидл  Embarassed

При препаратите за почистване са Peace

# 479
  • Пловдив
И аз купих от тях-доволна...И още шоколади Blush

Общи условия

Активация на акаунт