Лидл ::9::

• 65 654
  • 736
  •   1
Отговори
# 435
Аз,след като се утрепах да търся тези мокри кърпи,и след трикратно ходене установих-в Хаджи Димитър са свършили и стои само табелата с цената над мястото,където трябва да бъдат.И за стикерите прочетох тук,че били хубави,но след промоцията им,вече ги няма.Само на моята миялна явно не й понесоха таблетките и така си стоят.

# 436
Аз,след като се утрепах да търся тези мокри кърпи,и след трикратно ходене установих-в Хаджи Димитър са свършили и стои само табелата с цената над мястото,където трябва да бъдат.И за стикерите прочетох тук,че били хубави,но след промоцията им,вече ги няма.Само на моята миялна явно не й понесоха таблетките и така си стоят.

И в Изток мокрите кърпи са изкупени Confused Нещо напоследък ги разграбват за нула време, а преди доооста дълго отлежаваха по регалите...

# 437
djily какво не й е наред на тавичката? Да не би да е от предишната промоция?
,,Закачам'' се за този цитат и идвам на  ,,отчет'' за прословутата квадратна тавичка с падащ борд от предпоследната като че ли промоция.

Пробвах да я върна- и продавачката, и управителят бяха много мили и любезни, но наистина без баркод няма как да я маркират, а и аз не бях много настоятелна.
Та така - давайте идеи как и за какво да я ползвам. Кексове и блатове за тори почти не се правят в нашата къща.
Пробвах я напълнена с вода - тече, покритието и е много никакво, какво съм гледала когато я купих и аз не знам.

# 438
djily какво не й е наред на тавичката? Да не би да е от предишната промоция?
,,Закачам'' се за този цитат и идвам на  ,,отчет'' за прословутата квадратна тавичка с падащ борд от предпоследната като че ли промоция.

Пробвах да я върна- и продавачката, и управителят бяха много мили и любезни, но наистина без баркод няма как да я маркират, а и аз не бях много настоятелна.
Та така - давайте идеи как и за какво да я ползвам. Кексове и блатове за тори почти не се правят в нашата къща.
Пробвах я напълнена с вода - тече, покритието и е много никакво, какво съм гледала когато я купих и аз не знам.

А всъщност за какво я взе? Аз например ще я ползвам за Тирамису и Еклерова торта, но по принцип за всякаква квадратна торта става. Peace

# 439
  • София
Аз да ви попитам за какво използвате шприца. Купих го с голям мерак, но се оказва, че бисквитките направени с него биха били толкова миниатюрни,  че няма накъде повече, примерно по см и половина едната. Което си е едно нищо. Според мен само за украса на торти може да се ползва. Tired

# 440
  • София
Приятели,пробвали ли сте готовите смеси за кекс Белбейк,които стоят на охладената витрина с цена 4,99лева.Тук в Пловдив са вече на цена 2,49 и се чудя дали да взема.Ако някой е пробвал нека сподели Grinning
И аз тази вечер много му се чудих и накрая взех. Според нас е много вкусен. Даже детето ми се примоли да закусва в къщи кексче, а не в градината.
Ot koi vid vzehte
А как го приготвяш, какво значи разрежете след 50тата минута

Ние пробвахме мраморния кекс тази вечер - никак не е лош. Половинката омете 2/3 преди още аз да стигна до десерта Mr. Green

# 441
А всъщност за какво я взе? Аз например ще я ползвам за Тирамису и Еклерова торта, но по принцип за всякаква квадратна торта става. [/i

Знам ли и аз? newsm78 Wink Simple Smile
Щяхме да ходим на гости, мислих да направя в нея сиропиран сладкиш и така да с тавата да го поднеса. Гостито  се отложи, а в последствие пробвах и тавата, че не задържа течности, и така...

Но пък тук и сега е момента да благодаря на всички пишещи и споделящи в темата -имам чудесни попадения, благодарение на вас.  
Благодаря ви!  bouquet

# 442
djily, слагай в тавата готварска хартия и ще успееш да си я използваш  Peace

Аз си взех шоколади с целите лешници, но аз все от тях си взимам така, че знам , че ще ни харесат.

Бира взех от стъклените шишета Perlenbacher, много ни хареса и се чудя дали да не ида да купя повече  newsm78

Ако в понеделник има все още от дет. книги ще взема за подарък една.

Пилешкото месо е хубаво в Лидл, от известно време в Кауфланд е едно желирано много гадно.

Бях си взимала от дъските за рязане, едни големи тъмни за 7,99лв., много съм доволна.

# 443
  • София
Разбира се, наминах и днес през ЛИДЛ.
Понякога си мисля, че много зле за джоба
ми се получи това, че го построиха точно
срещу моя блок.  Laughing
Беше голямото купуване на бонбоните от 2.79лв.
Хората купуваха по 5-6 кутии. Аз да не остана
по-назад взех две.  Mr. Green
Купих и от рекламираните мокри кърпи. В магазина
в "Овча купел" си ги има без проблем. Поне засега.

# 444
  • София
Ааа хем с повод , хем само две кутии бонбонии...
Да си жива и здрава, София Л.!

# 445
Аз пък взех 7 кутии от бонбоните. Mr. Green Доста празници и рождени дни се задават.

Шприца си е много хубав, а ЕТО и резултата. Peace

# 446
  • София
Ааа хем с повод , хем само две кутии бонбонии...
Да си жива и здрава, София Л.!

Хехе, хвана ме, Geraldine! Wink
Благодаря ти!  Hug

Да пoчерпя тогава и тук с парченце
домашно Тирамису, правено изцяло
oт лидълски продукти. Ама, наистина,
от-до продуктите са от ЛИДЛ, мен
направо за рекламен агент да ме вземат.  Mr. Green

Поводът е. че днес имам рожден ден.  Simple Smile

# 447
Поводът е. че днес имам рожден ден.  Simple Smile

Честит рожден ден!

Тирамисуто изглежда разкошно Wink Да ти е сладко!

# 448
  • София
Шприца си е много хубав, а ЕТО и резултата. Peace

Стаси
, страхотни сладки си направила!  Hug
Ти си другият рекламен агент.  Laughing

Шехина, благодаря!  Hug

# 449
  • София
Моля за рецептите за тези сладки на лични, много, много моля! Hug

Общи условия

Активация на акаунт