Лидл ::9::

• 65 671
  • 736
  •   1
Отговори
# 375
  • софия
Виждам, че разбирате от ски екипировка. Купихме каската, но ние нищо не разбираме. Дали е добра или да я връщам? Тази година сме решили да пращаме зверуна на ски училище и ще трябва.

# 376
  • София
аз не разбирам, но за якетата разпитвах, каращи ски, хем тяхните са скъпи маркови и казаха, че с тънките им е студено в града , а докато карат иначе са супер, защото в дебелите  се сваряват(има и дебели, моето е такова). А тези момчешките бяха непросто тънки, ми изключително тънки, по-тънки от есенните, които пускаха по-рано в лидл.

# 377
и ние се разписахме сутринта.
взехме от плодовата извара/малката си хапва по няколко на ден/,
крема за мазане,бисквитките с парченца шоколад/ей сега едната кутия "изчезна" Blush/
 и чаршаф/ще го пробвам и ако става ще взема още,материята е страшно приятна/
и портокали взехме/само една мрежичка за проба Wink/ и за последно прясното мляко на Пилос
/в къщи много го харесваме и последно време само него купувам Peace/
Шприца нещо...не ми вдъхва доверие и се отказах/засега/.
Книгата-имаше една отворена и не ми хареса.

Моля те, кажи дали си доволна от чаршафа, струва парите,плътна ли е материята?

# 378
  • София
*Люба* благодаря много  Hug

# 379
А за рендето има някакви отзиви? newsm78
И аз това питам Blush

# 380
  • София-Лагера
Отзиви за рендето?
И аз взех шприц,пиле,пържоли,шоколад,сирене,рукола /много е хубава/ Heart Eyes

# 381
  • Бургас

Моля те, кажи дали си доволна от чаршафа, струва парите,плътна ли е материята?

Много съм доволна,направо "заспа" на наш`та Пристичка Laughing
вече е изпран и нямам търпение да влиза в употреба.
Много приятен и един мекичък,плътен,създава ми усещане за топличко и уютно
/аз съм супер зиморничева и ценя тез горните показатели Mr. Green/
дори уведомих съпружието,че утре или събота пак ще ходим за поне още 2 чаршафа Peace

и ще гледам да взема и от Айсберг-а ,че днес забравих.

# 382
Днес купих кухненския робот, но съм разочарована. Твърде шумен е, а звукът се променя по време на работа. Не успява дори на най-високата степен да разбие добре яйца със захар за кекс. Честно казано, не посмях да го измъчвам със стъргане на морков.
Надявам се да нямам проблем с връщането му. Имате ли опит с това, какво да очаквам?
Не искам подмяна с друг, а връщане на парите.

# 383
Чикита, аз връщах два пъти неща и не е имало проблем. Отиваш с касовата бележка на касата, викат управителя да им отключи касата и ти дават парите. Поне в нашия лидл - стара загора е така.

# 384
Навсякъде е така-не е необходимо да се обясняваш,казваш,че искаш да го върнеш и изчакваш управител,за да може касиерката да ти върне парите.

# 385
За чаршафа с ластик ли става въпрос?Че като прочетох,че става за Приста,се заинтригувах.

# 386
  • Пловдив
Аз ползвам немски бархетни чаршафи за зимата. Страхотни са, но днес не посмях да взема долен чаршаф, защото размера на матрака на леглото на дъщеря ми е 90/190 и с този размер на чаршафа ми се стори, че няма да е добре. Може ли тези, които са купили чаршафи и са премерили да ми кажат дали за моя размер матрак ще станат. Знам, че мога да връщам стока без проблем, връщала съм от чаршафите с Мечо Пух, защото беше объркан размерът, взех два комплекта, които се оказаха различни и не съм имала никакъв проблем, но днес се поколебах, защото не ми се разкарва в този студ пак до магазина, че и с детето.......

Книжката с приказки е идеална за възрастта на дъщеря ми. Не възнамерявам да и я чета, но тя си я разглежда с голямо удоволствие и си фантазира по картинките. Иначе страхотна книга с приказки поръчах миналата година от Рийдърс Дайджест. Тази година пак съм поръчала български народни приказки.

# 387
Чаршафите стават ли за матраци 90/ 200?

# 388
Приятели,пробвали ли сте готовите смеси за кекс Белбейк,които стоят на охладената витрина с цена 4,99лева.Тук в Пловдив са вече на цена 2,49 и се чудя дали да взема.Ако някой е пробвал нека сподели Grinning

# 389
Какво се прави при смяна на размер. С кого се говори?

Общи условия

Активация на акаунт