Лидл ::9::

• 65 715
  • 736
  •   1
Отговори
# 345
  • Sofia
ММ е дежурен на промоции. Купил е каска и ски очила, книжката, фенерче и ски ръкавици. Айсберг, разбира се. Миналата седмица 2 пъти взимахме. Зимата много я уважаваме тази салатка.
zvanche, как са размерите на ръкавиците, че ще поръчвам на друг да ходи, и не мога да се ориентирам - по години ли са - например 5-6, 7-8?

# 346
И къде ли са тези мокри кърпи за почистване-гледах,гледах,връщах се и при козметиката,и при поч.препарати и не ги видях/в Х.Д./.Имаше само два вида влажни кърпи за деца.А къде ли стоят?

# 347
  • Русе
   Angel_Dust, имаше голямо струпване на хора при якетата и затова не можах да ги разгледам. Иначе като количество бяха много в нашия лидъл, надявам се и при вас Wink

# 348
  • Viena
В Изток са при почистващите препарати,пакета е син с малко жълто ,а марката е W5,страхотни са.

# 349
  • Велико Търново
Книжаката си струва според мен. Приказките са късички, написани са с доста дребен шрифт, за сметка на картинките. Но за тази цена мисля, че е идеална.

За шприца не знам и аз защо се отказах, ще чакам впечатления:)

# 350
И аз взех книжката, но се замислям дали да не я върна.
Приказките всъщност са кратки елементарни разказчета. Приказките се очаква да внушават някаква поука у четящия/слушащия. С две думи - не съм очарована.

# 351
Ауу,благодаря много за информацията и за кърпите,и за книгата!Книгата май няма да е интересна за 3-4 годишно,а?

# 352
  • у нас
и аз да се отчета Peace
взех от портокалите за фреш дано  не са мн кисели
крема за мазане-ако знаех че е толкова хубав щях да взема още Grinning
купих си и дегиталния кантар-предпоследния Laughing
сиренето Лавади - харесва ми-малко и безсолно
кетчуп един има от него обикновен и лют- харесаха ми
и разбира се шоколадите и чипса от 1лв- много ги уважаваме Peace

# 353
От днешното промо само любимият шоколад + сирене !

# 354
Ей момичета ще изкупите шоколада,оставете и за мен. Mr. Green
Ще се ходи днес то е ясно.

# 355
  • София
Някой да евземал от чаените свещи, добре ли горят?

# 356
тези бонбони ще са на промоция в събота http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/4182_13148.htm
дали са хубави

# 357
  • Viena
А за рендето има някакви отзиви? newsm78

# 358
  • Бургас
Днес се засилих за книжката с приказките, но не ми хареса.Имаше една разпечатана и видях че са кратки историйки ,а не приказки.
Купих от любимия шоколад и от крема за мазане,много го похвалихте и реших да пробвам Peace
Бисквитките с парченца шоколад са много вкусни ,плодовата извара също.
Бонбоните от събота и аз ги набелязах дано някой сподели дали са вкусни. Simple Smile

# 359
Вкусни са и са много- към 40  Peace Пробвайте ги, за тия пари...

Общи условия

Активация на акаунт