Лидл ::9::

• 65 675
  • 736
  •   1
Отговори
# 360
Благодаря ти raja_nikol

# 361
  • Pb
Сутринта забравих да взема от сиренето  smile3538 а 100 % няма да има вече и помен от него.

Бонбоните от съботната промоция стават за цената си, прилични за черпене, но не очаквай все пак прекалено много.

Някой да е виждал в Лидл горчица, ама да в буркан?

# 362
  • София
Момичета, кажете ми има ли от този марципан и в Лидл в Тракия, Пловдив Simple Smile Вече няколко пъти не мога да го открия, но винаги съм с малкия и нямам възможност за много разглеждане ooooh!

Днес от промоцията си взехме многоооо от любимите шоколади Wink Но лудницата беше голяма, имах чувството, че ще се претрепят тези хора за едно пиле  #2gunfire

# 363
  • София
ходихме, само грейка и чорапи взех, ръкавиците не ми харесаха, якетата ужасно тънки.
Междо другото якетата и грейките за момичета са  малко по-дебели, така че взех, кафява грейка  уж момичешка.
шприца нещо не ми вдъхна доверие...не че разбирам много, но не взех и от него...
все пак съм доволна за грейката.

# 364
  • софия
ММ е дежурен на промоции. Купил е каска и ски очила, книжката, фенерче и ски ръкавици. Айсберг, разбира се. Миналата седмица 2 пъти взимахме. Зимата много я уважаваме тази салатка.
zvanche, как са размерите на ръкавиците, че ще поръчвам на друг да ходи, и не мога да се ориентирам - по години ли са - например 5-6, 7-8?
Ами, честно казано не знам как е номерацията. Купувахме на малката едни ръкавици за колелото и по техния номер. Мисля, че са като за години, но не съм сигурна. Мъжът ми каза, че според него, размер 5.5 ще й станат (тя е на 5 г. и 4 м.). Довечера ще мога да кажа със сигурност.

# 365
  • Бургас
и ние се разписахме сутринта.
взехме от плодовата извара/малката си хапва по няколко на ден/,
крема за мазане,бисквитките с парченца шоколад/ей сега едната кутия "изчезна" Blush/
 и чаршаф/ще го пробвам и ако става ще взема още,материята е страшно приятна/
и портокали взехме/само една мрежичка за проба Wink/ и за последно прясното мляко на Пилос
/в къщи много го харесваме и последно време само него купувам Peace/
Шприца нещо...не ми вдъхва доверие и се отказах/засега/.
Книгата-имаше една отворена и не ми хареса.

# 366
  • София
Аз шприц купих, но не съм го отваряла. Довечера ще имам отзиви.
Купихме ски екипировката с ръкавици, чорапи...Дали са добри не знам. В специализираните магазини са на тройна цена...А ще ги ползва една 5 до 10 дни...
Купих и от книжките с приказки Simple Smile

# 367
Аз си взех шприца и ми харесва определено. Утре ще го пробвам и ще споделя как е.
Шоколад 2бр., сирене 3бр., бисквити 2бр., крем сирене 2бр., свински врат 2бр. - довечера ще го готвя и чорапогащник.
Бонбоните на мен много ми харесват, вътре са 40бр. Като ги отворя и щерката идва да ми брои колко съм изяла. Laughing Ще пращам майка ми събота сутринта да вземе, че и мъжа ми е рожденик и ще черпи с тях на работата. Peace
Е, днес наистина голяма блъсканица беше, особено при крем сиренето, щяха да ме смачкат с тези колички. Whistling

# 368
  • София
О, и аз изпуснах шоколада с цели лешници Simple Smile
А книжки взех и за подаръци Simple Smile

# 369
  • Sofia
Купихме ски екипировката с ръкавици, чорапи...Дали са добри не знам. В специализираните магазини са на тройна цена...А ще ги ползва една 5 до 10 дни...
Ааа, Дони, ние не ги ползваме само за ски тези екипи - ако ходим в студ и сняг до градината или на разходка, сме с него Heart Eyes И ние се уредихме  - от 2 седмици се оглеждам, и бях потресена от цените, ако харесам нещо по-прилично, нямаше нашия номер.
zvanche, няма нужда, не ги гледай - свекърва ми е преценила, че стават за внучката.

# 370
Книгата е много луксозна и красива, но текстовете са малко шантави - сякаш без начало и край, въобще съм раздвоена в мнението си. Такова издание с нормални приказки би струвало поне 25 лв. и затова ще й дам шанс - довечера ще чета на децата и ако я харесат, ще я оставя, ако не - ще я върна.
Имам си вече и шприц - малко сложна ми се вижда употребата му с всичките тези приставки, но определено изглежда супер.
Днес за първи път опитах и шоколада- просто страхотен, наистина.
Но отново прекалих в покупките... Embarassed
А бонбоните аз много ги харесвам- често си купувам от тях и без повод.

# 371
Момичета, кажете ми има ли от този марципан и в Лидл в Тракия, Пловдив Simple Smile Вече няколко пъти не мога да го открия, но винаги съм с малкия и нямам възможност за много разглеждане ooooh!

В средата на магазина го търси,преди редицата с кошници с нехранителни стоки/от страната дето са обикновено тези с червените етикети,намалените/,при другите коледни лакомства,на най-горния рафт.

# 372
  • София
Ааа, Дони, ние не ги ползваме само за ски тези екипи - ако ходим в студ и сняг до градината или на разходка, сме с него Heart Eyes И ние се уредихме  - от 2 седмици се оглеждам, и бях потресена от цените, ако харесам нещо по-прилично, нямаше нашия номер.
zvanche, няма нужда, не ги гледай - свекърва ми е преценила, че стават за внучката.
Веси, на мен момичешките ми харесват повече. Миналата година не го пуснахме на ски училище, че нямаше екип - сега вече е готов Hug

# 373
  • Варна
Шприцът не е ли с много малка вместимост? Пише само 100 мл.

# 374
  • София

аз точно понеже няма да е за ски, а за града не харесах якетата, като караш се загряваш яко, вероятно се предполага, че си и с термо бельо целият, обаче за градски студ са си тънки тези.

Общи условия

Активация на акаунт