Лидл ::9::

• 65 670
  • 736
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Приятели,пробвали ли сте готовите смеси за кекс Белбейк,които стоят на охладената витрина с цена 4,99лева.Тук в Пловдив са вече на цена 2,49 и се чудя дали да взема.Ако някой е пробвал нека сподели Grinning

И аз тази вечер много му се чудих и накрая взех. Според нас е много вкусен. Даже детето ми се примоли да закусва в къщи кексче, а не в градината.

# 391
  • София
3/4-тите момчешки чорапки мн ми харесаха, мислех, че са като тези, които пускаха с ботушките, но не са, на стъпалчето тези са одпълнително удебелени да изолират  супер Wink

Последна редакция: чт, 24 ное 2011, 22:53 от Angel_Dust

# 392
Какво се прави при смяна на размер. С кого се говори?
Обаждаш се на касите,те викат управител или просто някой от персонала идва с теб за да ти помогне да намериш съответния номер......или да ти върнат парите,ако няма такъв.

# 393
  • София
jf ;fge r ksucoe od ir e mrte.fq 'e id jdurldq kf pd ;ek ir e m,rsjkd rpkekdod=

Ако това е оплакване, че рендетата
са свършили, съгласна съм.  Laughing
Мъжът ми ме успокои, че има много, а
докато аз стигна до магазина към 17ч.,
нямаше нито едно! Кажете поне хубави
ли са?

# 394
Приятели,пробвали ли сте готовите смеси за кекс Белбейк,които стоят на охладената витрина с цена 4,99лева.Тук в Пловдив са вече на цена 2,49 и се чудя дали да взема.Ако някой е пробвал нека сподели Grinning

И аз тази вечер много му се чудих и накрая взех. Според нас е много вкусен. Даже детето ми се примоли да закусва в къщи кексче, а не в градината.
Ot koi vid vzehte

# 395
  • София
Ot koi vid vzehte

Ние пробвахме мраморния кекс тази вечер - никак не е лош. Половинката омете 2/3 преди още аз да стигна до десерта Mr. Green

# 396
  • София
Какво се прави при смяна на размер. С кого се говори?
Обаждаш се на касите,те викат управител или просто някой от персонала идва с теб за да ти помогне да намериш съответния номер......или да ти върнат парите,ако няма такъв.
Когато на мен ми се наложи, се обадих на касата, тя извика охраната, за да види, че влизам със тяхна стока и после нямах проблем.. Не са идвали с мен.

# 397
Някой знае ли в Бс къде са останали детските чорапогащници? В Изгрев вчера са свършили мн бързо Confused
За рендетата така и не разбрах хубави ли са....
П.С.
Да спират тези промоции на шоколад, че ще се търкаляме до Коледа Embarassed

# 398
Здравейте.
Искам и аз да попитам относно връщането на стока, никога не съм го правила и се чувствам адски неудобно. Embarassed
Искам да върна една откопчаваща се метална тава, но проблемът е, че не пазя нито касова бележка, нито пък  картонената опаковка.  Как мислите, да пробвам ли или да си е ,,вечно'' моя? Simple Smile

# 399
Здравейте.
Искам и аз да попитам относно връщането на стока, никога не съм го правила и се чувствам адски неудобно. Embarassed
Искам да върна една откопчаваща се метална тава, но проблемът е, че не пазя нито касова бележка, нито пък  картонената опаковка.  Как мислите, да пробвам ли или да си е ,,вечно'' моя? Simple Smile
отиваш и обясняваш, че не пазиш бележката, викат управител и ти връщат парите, трябва да си настоятелна. Аз така миналата седмица върнах ботуши, които се скъсаха, а детето ги беше носило 4-5 пъти, нямах касовата бележка, като ги маркираха и веднага им излезе кода и ми върнаха парите. Дано не си я ползвала, та да има откъде да видят този код Peace

# 400
Здравейте.
отиваш и обясняваш, че не пазиш бележката, викат управител и ти връщат парите, трябва да си настоятелна. Аз така миналата седмица върнах ботуши, които се скъсаха, а детето ги беше носило 4-5 пъти, нямах касовата бележка, като ги маркираха и веднага им излезе кода и ми върнаха парите. Дано не си я ползвала, та да има откъде да видят този код Peace

Разбира се, че има от къде да видят кода. На сайта им е упоменато, че връщат пари без касова бележка!

# 401
  • Пловдив
Верно е , че трябва да си търсим правата, но аз не бих върнала стока. Просто съм такъв човек! Преценявам добре преди да купя, ако не си поемам риска! Някак ми е неудобно да ходя да се моля да ми върнат стока или да ми заменят. Въпрос на усещане!
Та интересно ми е какво става с върнатата стока? Може би я връщат по места и ние я купувяаме отново или...?

# 402
  • София
3/4-тите момчешки чорапки мн ми харесаха, мислех, че са като тези, които пускаха с ботушките, но не са, на стъпалчето тези са одпълнително удебелени да изолират  супер Wink
Чорапи и аз взех Simple Smile
Снощи големия набарал книгата. Мислех да е подарък за именния му ден, но тц. Казах, че Дядо Коледа я е изпуснал, докато проверява дали е слушал...не се върза особено Joy

# 403
  • София
ами ако не  е  ползвана, вероятно я слагат пак да се продават, не виждам нищо ненормално в това, ако е ползвана, може би я бракуват или нещо такова....

# 404
  • Pb
...
Снощи големия набарал книгата. Мислех да е подарък за именния му ден, но тц...
Поради съображения за сигурност държа коледния подарък в офиса, че да не се налага на дядото да мисли нов подарък  Laughing
сори за оффа

Общи условия

Активация на акаунт