Лидл ::9::

  • 65 568
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
  • софия
  • Мнения: 30 221
Току-що направих нещо като ризото с италианския ориз. Перфектен! Не се скашка или слепи, на зрънца си е. До сега ризото съм правила само с бланширан, че с него грешки не стават, но той не е за ризото.

# 661
  • Viena
  • Мнения: 3 949
И аз вчера направих ризотото с зеленчуци,добавих малко лук,чесън и манатарки и стана много добре,довечера пастата с див чесън е на дневен ред.

# 662
  • софия
  • Мнения: 30 221
И аз вчера направих ризотото с зеленчуци,добавих малко лук,чесън и манатарки и стана много добре,довечера пастата с див чесън е на дневен ред.
Ама аз го правих с ориза Medium Grand (в синята опаковка). Не с полу-готовите смески Peace
Просто потвърждавам това, което и преди се обсъждаше за този ориз - много в хубав.

# 663
  • у нас
  • Мнения: 1 894

една приятелка ме почерпи с един сладкиш- бил от тия на Лидл дето се забъркват и хоп във фурната. Каза че струвал около 4 лв и му  се добавя само едно яйце и 100гр масло. Много ми хареса, направо мога да изям цяла тава Laughing обаче хабер си нямам къде да го търся и опаковката каква е- та пооооомооооощ Praynig Praynig
има шоколадов  вкус - малко като на жадната монахиня(ненаситната калугерка Laughing)



Това предполагам е Браунис-а. И аз останах много доволна от него. В кутията имаше и картонена тавичка, в която да се изпече.
Бингоооо Party Party Party Party
сега ми го донесе- облизвам се и се питам да го направя ли или да прибера кутията и да чака празниците Confused

не е от френските, но май е от коледните newsm78 *peony*, имаш ли идея дали е от гостуващите или зареждат редовно Praynig
и още нещо- ако е от коледните очаква ли се до празниците да попълват липсите newsm78

# 664
  • Мнения: 1 045
Tommelise, за съжаление нямам представа дали е от постоянните доставки, но пък може и да питаме. 

# 665
  • у нас
  • Мнения: 1 894
Tommelise, за съжаление нямам представа дали е от постоянните доставки, но пък може и да питаме. 
със сигурност Peace

# 666
  • Мнения: 119

една приятелка ме почерпи с един сладкиш- бил от тия на Лидл дето се забъркват и хоп във фурната. Каза че струвал около 4 лв и му  се добавя само едно яйце и 100гр масло. Много ми хареса, направо мога да изям цяла тава Laughing обаче хабер си нямам къде да го търся и опаковката каква е- та пооооомооооощ Praynig Praynig
има шоколадов  вкус - малко като на жадната монахиня(ненаситната калугерка Laughing)



Това предполагам е Браунис-а. И аз останах много доволна от него. В кутията имаше и картонена тавичка, в която да се изпече.
Бингоооо Party Party Party Party
сега ми го донесе- облизвам се и се питам да го направя ли или да прибера кутията и да чака празниците Confused

не е от френските, но май е от коледните newsm78 *peony*, имаш ли идея дали е от гостуващите или зареждат редовно Praynig
и още нещо- ако е от коледните очаква ли се до празниците да попълват липсите newsm78

Брауниса е от промоцията на Белбейк и също не е от постоянните за жалост. Аз реших, че е този от френската серия, понеже към Брауниса се добавя и вода + яйце и масло.

# 667
  • Мнения: 5
И аз вчера направих ризотото с зеленчуци,добавих малко лук,чесън и манатарки и стана много добре,довечера пастата с див чесън е на дневен ред.
Ама аз го правих с ориза Medium Grand (в синята опаковка). Не с полу-готовите смески Peace
Просто потвърждавам това, което и преди се обсъждаше за този ориз - много в хубав.
+1, наистина е хубав. Последните няколко пъти все от него купуваме.  Peace

# 668
  • Мнения: 258
Моля за СЪВЕТ!Взех от бутер тестото на на Лидл, но не е един голям лист, а един дебел пласт 19/12см.Какво да правя с него  newsm78 исках банички да правя, но сега не знам дали ще се получи нещо  newsm78 Мислех, че е един сгънат пласт.Някой взимал ли е да даде съвет?

# 669
  • Мнения: 22 867
Моля за СЪВЕТ!Взех от бутер тестото на на Лидл, но не е един голям лист, а един дебел пласт 19/12см.


От нета:
В някои страни бутертестото не се продава разточено, като при нас, а на голям калъп. Купуваш, размразяваш, точиш, изрязваш... Не всички гнили капиталисти са разглезени като нас......  

Пропуснах - не съм го ползвала, но се каня.

# 670
  • София
  • Мнения: 2 649
Моля за СЪВЕТ!Взех от бутер тестото на на Лидл, но не е един голям лист, а един дебел пласт 19/12см.Какво да правя с него  newsm78 исках банички да правя, но сега не знам дали ще се получи нещо  newsm78 Мислех, че е един сгънат пласт.Някой взимал ли е да даде съвет?
, както ти е казала Labrex, разточваш го на набрашнена повърхност. Страхотно е и друг път съм го казвала. Много по-вкусно е от това на Белла и мирише на масло.  Peace

# 671
  • Мнения: 258
Моля за СЪВЕТ!Взех от бутер тестото на на Лидл, но не е един голям лист, а един дебел пласт 19/12см.


От нета:
В някои страни бутертестото не се продава разточено, като при нас, а на голям калъп. Купуваш, размразяваш, точиш, изрязваш... Не всички гнили капиталисти са разглезени като нас......  

Пропуснах - не съм го ползвала, но се каня.
Благодаря за съвета.Зачудих се защото на други теста специално пише да не се разточват.  bouquet
Нямам точилка изненадаха ме doh

# 672
  • Мнения: 22 867
Нямам точилка изненадаха ме doh

Стъклена бутилка става, поне с такава съм точила! Grinning Peace

# 673
  • Мнения: 538
Нямам точилка изненадаха ме doh

Стъклена бутилка става, поне с такава съм точила! Grinning Peace

Аз пък го нарязах предварително на квадратчета и после ги разточих с дървеното чукало. Моето е цилиндрично. Станаха страхотни бутерки със сиренце и шоколад.  Peace

# 674
  • Мнения: 258
Благодаря ви момичета, страхотни сте!  bouquet
Утре ще пиша как е станало.Аз взех от кренвиршите Пикок и мисля да направя бутерки с кренвирш и кашкавал и със сирене.Дано се получи.

Общи условия

Активация на акаунт