Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви доходи се вземат предвид по време на неплатен отпуск, когато няма брак?
Как мога да плащам осигуровките си по време на неплатен отпуск с фиктивен трудов договор?
Как мога да използвам натрупания си платен отпуск след 2-3 години, след като съм използвал неплатен отпуск?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви доходи се вземат предвид по време на неплатен отпуск, когато няма брак?
-
Как мога да плащам осигуровките си по време на неплатен отпуск с фиктивен трудов договор?
-
Как мога да използвам натрупания си платен отпуск след 2-3 години, след като съм използвал неплатен отпуск?
Повечето компании имат политика за предварително подаване на молба за използване на платен отпуск. Обикновено е необходимо 7-дневно предизвестие. Важно е да информирате работодателя си за намерението си да използвате натрупан платен отпуск след изтичането на неплатения отпуск. След завръщане на работа трябва да изчистите натрупаната си платена отпуска, без да се прехвърля за следващата година, ако се връщате през 2012 г.
-
Как ще се отрази на майчинството ми, ако работя на свободна практика след болничен?
-
Как мога да прехвърля майчинството си на майка ми и да се върна на работа при друг работодател?