Конкурс „Моето дете расте с Fisher Price“

• 33 611
  • 234
  •   1
Отговори
# 60
Представям ви Мадлен Йосифова, 1 год и 5 м, от София, с най-любимата й играчка от Фишер прайс.

Тази играчка е специална, не защото е единствената от тази марка, а защото е играчка All in one! Ако прочетете ще се убедите и вие Wink)
Никога не съм предполагала, че толкова семпла играчка, без музика и светлинки би грабнала вниманието на едно дете за толкова дълго време.
 Получихме я като подарък от наша близка  приятелка още при раждането на Мади.
Когато бебка започна да се обръща на звуци, да впечатлява от  различните цветове играчката влезе и в употреба. Оттогава е с нея, и учудващо как това малко същество намери толкова  приложения на играчката в течение на времето. Тя растеше с нея и се развиваше!
В перида  2-6 месец най-горния ринг с топченца  беше любимата и дрънкалка, толкова удобна за малката крехка ръчичка на нашето слънчице...
В периода на седналото положение (6-9 м) на Мади, когато я подпирахме с възглавници, учейки я да седи, играчката бе интересна с това, че има много рингове и така детето изучаваше всеки един. А колко прекрасно плуват те във ваната й да не говорим, едва я изкарваме от банята...
В периода  на никнене на зъбки, който продължава и до сега   мъничето ни честони напомня  на бебе булдог с кръгъл кокъл в уста. Явно добре облекчава венците и е нейната  незаменима „чесалка” въпреки другите предложения от мама от други марки!
След като започна да пълзи като ранен войник на фронта (9-11м) вече успяваше да ги нанизва, макар и в грешна последователност. Люлееше го, влачеше го, обръщаше го и се заливаше от смях от това, че са се изнизали ринговете. Странно за мен, но с радост наблюдавах „новата” й  игра.
След прохождането (14м+) вече момичето намери в нея не само играчката, но и новите си „женски” аксесоари за ръчички и крачета!!! Нанизваше ги където може и по колкото може  и гордо ни демонстрираше колко е „фешън”  със звука „Аууу”, а ние трябваше да се впечатлим и да отговорим със същото.

Сега вече учим цветовете, благодарение на различните оцветени рингове и вероятно и в бъдеще тази играчка ще бъде НАЙ-ЛЮБИМАТА на МАДЛЕН!!!!
 (Имаме още  няколко дрънкалки и морското конче с приятните звуци от океана, които май ще останат на мама любимите, но не и на Мади.)

# 61

Здравейте,
Това е моят син Мариян Киров. В момента е на 1 година и 5 месеца. Много обичаме да се забавляваме с играчката на Fisher Price. Не знаем точно как се играе с нея, но той много обича да си строи кула от веселите кубчета. Много се забавлява с тази играчка и според мен тя подпомага развитието му. Ярките цветове и удобната форма са много подходящи за сина ми. На другата снимка е на около 2 месеца. Много му допадаше шезлонга-люлка на Fisher Price. Много е стабилна и с предпазни колани, което не позволява на малките палавници да паднат от нея. Дълго използвахме тази люлка понеже е подходяща и за по-големи деца. Много сме доволни от продуктите на Fisher Price.

Цитат
Zdraveite tova e moqt sin Mariqn Kirov v momenta e na 1 godina i 5 meseca.Mnogo obichame da se zabavlqvame s igrackata na Fisher price neznaem kak tocno se igrae s neq no toi mnogo obicha da si stroi kyla ot veselite kypcheta.Mnogo se zabavlqva s tazi igracka i spored men podpomaga razvitieto my.Qrkite cvetove i ydobnata forma sa mnogo podhodqshi za sina mi.Na drygata snimka e na okolo 2 meseca mnogo my dopadashe sezlonga lulka na Fisher price.Mnogo e stabilna i s predpazni kolani koeto ne pozvolqva na malkite palavnici da padnat ot neq.Dalgo izpolzvahme tazi lylka poneje e podhodqshta i za po golemi deca.Mnogo sme dovolni ot prodyktite na Fisher price.

Моля спазвайте правилата на сайта и пишете на кирилица!
Писането на кирилица тук е задължително!

Последна редакция: вт, 22 ное 2011, 12:46 от Mamma

# 62
Извинете ме, не исках да звуча грубо,просто аз избирах,избирах,защото мога да ви кача по 6-7 снимки на всяка с различна играчка на Фишър Прайс,но спазих регламента...
Напълно разбираемо  Grinning И със сигурност е трудно, когато у дома има талантлив малък фотомодел. Затова и имате уверението на организаторите, че се взимат предвид по 3 снимки на участник, и водещото е не броя снимки, а хубава снимка, придружена с интересна история.

kalina kirova, успях да видя и вашите снимки, казвам, за да не се притеснявате, че не се виждат заради таговете в постинга.

# 63

Това е Екатерина на 1 годинка. Това е една от любимите и играчки, защото е музикална, а и е много забавна, защото освен фигурките и тенджерката, много често има и други играчки, а всички дрънчат чудесно вътре. Другата функция с поставянето на фигурките и цветовете тепърва ще ги изучаваме.

Цитат
Tova e Ekaterina na 1godinka.Tova e edna ot lubimite i igrachki,zashoto e muzikalna,a i e mnogo zabavna za6otot osven figurkite v tendjerkata mnogo chesto ima i drygi igrachki a vsichki drunchat chudesno vutre.Drygata funkciq s postavqneto na figyrkite i cvetovete tepurva shte gi izuchavame.

Моля спазвайте правилата на сайта и пишете на кирилица!
Писането на кирилица тук е задължително!

Последна редакция: вт, 22 ное 2011, 12:49 от Mamma

# 64
Здравейте, на снимките е моето малко момченце Димо. Той е на 1 година и 5 месеца. Играе си с играчките на Fisher Price, откакто навърши 7 месеца. Играчките са образoвателни и са пригодени за различните периоди от развитието на детето. Димо си играе с играчките на Fisher Price всеки ден, те му помагат да развива логическото си мислене и да подобрява двигателните си способности.

Ръчички, ушички, очички, носле...

Къпи патиии...

Дзън-дзън...

# 65
Моят син Ростислав е на 3 години и отрасна с продуктите на Fisher price . Деня преди да отида да родя се разхождахме в хиполенд и там ми грабна погледа тяхното корито естествено едната баба вече беше купила корито и падна една разправия, ама нали е първо дете и съответно след като мина раждането успешно таткото ми съобщи, че имам така желаното корито, а също и изненада люлка.Тя наистина ми беше незаменим помощник през безсънните нощи с баткото.След това купихме проходилка, гърне, кученце, телефон и други още играчки. Сега си извадих отново люлката за малката бебка, но баткото си я позна от снимките и  #Crazy http://prikachi.com/images/788/4064788z.jpg. А паячето малко http://prikachi.com/images/787/4064787q.jpg не спира да го слушам.

Последна редакция: вт, 22 ное 2011, 10:06 от martid

# 66
  • София
Здравейте, имам  син на почти 4 години и дъщеря на 6 месеца. Имаме кученцето на Fisher Prise от 3 години . От него синът ми научи доста думички и песни. Сега като добър батко  го подари на сестричката си, въпреки , че от време на време си играе и той  с него. Бебка ужасно много се радва на кученцето  Grinning .

Ето я и Елена  с любимото кученце  

Това е моя най-добър приятел

Така се гушкаме с моето приятелче  Heart Eyes

Героите са уморени, голяма игра падна  Grinning

Последна редакция: вт, 22 ное 2011, 10:10 от nellyli

# 67

Последна редакция: вт, 22 ное 2011, 12:51 от Mamma

# 68

моето моми4енце се казва Траяна и е на 1 г. и 2 мес.  обожава да си играе с жираф4ето на Fisher Price и сортера .в момента у4им формите и и е мн интересно.за коледа сме ре6или да и вземем зебрата ,просто 6те е мн щастлива.за мен това е наи-добрата възможна марка на пазара и децата направо я обожават.игрите с Fisher Price  са безкрайни...

# 69
  • гр.София

Това е моята дъщеря Мила тя е на 1г.и 8мес.,заедно с най-добрия си приятел.
Кученцето на Fisher Price е на английски език ,но това не и пречи да се забавлява и танцува с него.Благодарение на него научихми къде е нослето ,коремчето ,ушичките,вече се ориентира и в цветовете.
Те са неразделни ,когато пътуваме кученцето е първото нещо ,което се слага в багажа.Не на последно място това най-здравата играчка.Имаме я от осем месеца и е издържала на всички изрази на обич/стискане,мачкане и т.н./ от страна на дъщеря ми.
Този конкурс е една чудесна възможност да благодаря на създателите на тези прекрасни играчки и да пожелая успех на всички! Hug

# 70
Станислав който е на 6м. често си играе с музикалните ключове .
Първо като ги вземе започва едно дълго обяснение към тях  от рода на "Гага-га  ГА-га ГА", което все още се опитваме да разберем какво означава newsm78.След това прочувствено слово ,което е насочено към играчката започва постепенно облизване от всички страни последвано от опит да се напъхат всичките 3 ключа в устата.След няколко безуспешни опита това да стане започва доволното чесане на венците с всеки един от ключовете ,отново с  опит този път да пъхне цялата играчка в устата.Опитвайки от всички страни с удоволствие констатира  ideauu ,че тя може и да пее, и така доволно играта може да продължи достатъчно дълго ,че да може Мама да свърши и нещо из къщи.
С трите ключа на играчката успешно масажира венците си ,а с музикалните бутони успешно се учи на следствие и причина.
Няма нужда да обяснявам колко са полезни, качествени и красиви играчките на Fisher Price
http://prikachi.com/images/136/4066136N.jpg
http://prikachi.com/images/131/4066131h.jpg
http://prikachi.com/images/143/4066143E.jpg

Последна редакция: вт, 22 ное 2011, 13:33 от Несса

# 71

Здравейте,

Това е синът ми Ангел.На снимката е на година и един месец.Въпреки,че нашето куче говори и пее на английски детето не е спряло да играе с него и да го гушка.Получи го когато беше на три месеца.Когато не знае къде е ме хваща за ръка и ми казва:"мамо,бау бау"и тръгваме да го търсим.Да си призная даже и на мен ми е забавно това кученце.
Успех на всички участници.

# 72
Прекрасни снимки и истории  Grinning И много креативни! Има дори видео  Grinning все пак, понеже конкурсът е за снимка, придружена с история към нея, видеото е чудесен придружителен материал, но за участие в конкурса трябва снимка  Grinning

# 73

Здравейте!
Това е дъщеря ми Карина.
На снимката е на първия си рожден ден, а на малките снимки е нашата колекция от играчки на Fisher Price.
Започна с активната гимнастика, когато беше на около 3 месеца.След това слушаше мелодиите на аквариума и гледаше рибките. Като порастна се научи сама да ги пуска и да им сменя песничките. Много си харесва и ринговете с патето, както и кубчетата с различни личица.Опитва се и да ги имитира. А музикалният плеър е играчката, която си носи навсякъде.
Сега вече е на година и седем месеца и се справя все по-добре с формичките за сортиране.
Аз също харесвам играчките на Fisher Price. Смятам, че са добре направени, от качествени материали и изпълняват много успешно функциите си, а именно, да забавляват и едновременно с това да обучават децата.

# 74
Здравейте.Това е Мариела ,в момента е на 5 м и 27 дни.
Музикалната въртележка я купихме още преди да се роди.На снимката е на 1м и 10 дни,но вече забеляза,че над главичката и са първите и приятели.

Тук Мариела е на 2 м и 12 дни.Кончето ни е любимо,обича да го хапе и мачка,и доста се впечатлява от светещото му коремче.Беше подарък за първия и имен ден.На нея кончето не и действа приспивателно,по скоро като го види започва да маха с ръчички ,да рита с крачета и да крещи от удоволствие.

На тази снимка Мариела е на 3 м и 20 дни в активната гимнастика и ръководство по чертане.Обожава да се оглежда в огледалцето и да пуска малкия черен пингвин да пее.

Общи условия

Активация на акаунт