Мама Седмокласник стяга и за здраве и успехи силно се надява -2/Предколедна/

• 45 021
  • 744
  •   2
Отговори
# 375
Аз изрично й заръчах да стои до края. Не знам какво е направила, че няма тел. днес,а има ходене докъм 15.00.

# 376
  • София
Моята хубавица се прибра преди 1/2 час от олимпиадата. Две задачи й били трудни.
Сега чакам да се появят в нета задачите, за да видим какво е направила наистина.
В математическата тема задачите за София са публикувани от 8:30 сутринта.  Peace

Дайте линк!  Praynig

# 377
  • Добрич
Моята приключила в 11:30. Не решила изобщо 2 или 3 задачи. Едната била от движение, другата обем на някакъв цилиндър (оказа се паралелепипед в последствие Wink). На другите кой знае какво е сътворила. Общо 24 бр. за били.
Аз не очаквам кой знае какво от нея, уви. Confused
Сега е заета с други ангажименти, та ще я видя чак следобед.

Последна редакция: нд, 18 дек 2011, 19:19 от anuschka

# 378
# 379
  • Там, където ме обичат
Ние пък категорично отказахме да се явяваме, било ни писнало от турнири Shocked

# 380
  • София
Разбирам го, детето, и на мен ми писна Simple Smile)) Хем само изпълнявам ролята на шофьор. Затова му казах на моя син, че предпочитам да си иде на курса по БЕЛ, вместо на олимпиада, но той да си реши. И съм доволна, че предпочете курса - и без това българският ни е по-големият проблем....

# 381
  • София
Първи впечатления от олимпиадата-не решила 15-та и 22-ра, а на 24-та измислила само един възможен случай newsm78. Като цяло и дошло в повече 4 часа мислене, заболяла я главата и т.н. Решила по-трудни, препънала се в по-лесни задачи, както се казва "взехме участие" Laughing

# 382
  • София
Моето пък вчера беше на школа по БЕЛ, днес сутринта на олимпиада,
в момента на пробен по БЕЛ, след това има да учи за утре  Shocked
Да идва ваканцията, че множко им дойде на децата.
Иначе олимпиадата като за първи кръг не ми се видя лесна,
но пък задачата от PISA (ако приемем за такава 22) не е нещо необичайно,
просто са включили и диаграма към задача за пропорции.
Доколкото хвърлих поглед, девойката е сбъркала една от лесните
и не е видяла, че има и второ решение на второто подусловие на 21 зад.  Simple Smile

# 383
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
А има ли някъде вече отговорите на задачите от олимпиадата?

# 384
  • София
А има ли някъде вече отговорите на задачите от олимпиадата?

Не съм видяла, аз ги изрешавах набързо.

# 385
А някъде имало ли е вече класно по математика и какви задачи са дали?

# 386
  • Там, където ме обичат
А някъде имало ли е вече класно по математика и какви задачи са дали?
При нас само класното по БЕЛ мина.

# 387
  • София
Добро утро на всички!

Предколедната седмица започна! Вижда се вече почивката там в далечината, че последната седмица беше доста напрегната - състезания, класни, уроци....

Успешна и усмихната предколедна седмица!

# 388

Тези са за София. Всяка област е със свои задачи. Нашите са били различни. Имало е текстови задачи- за s, v, t  и обем на паралелепипед(с вода нещо си...)

# 389
  • София

Тези са за София. Всяка област е със свои задачи. Нашите са били различни. Имало е текстови задачи- за s, v, t  и обем на паралелепипед(с вода нещо си...)

Дайте и задази от провинцията да им хвърлим едно око! Нали това трябва да е вече окончателния формат на изпита!!  newsm78 newsm78

Общи условия

Активация на акаунт