Мама Седмокласник стяга и за здраве и успехи силно се надява -2/Предколедна/

• 44 879
  • 744
  •   1
Отговори
# 60
  • Пловдив
Нямам проблем с фейсбук. Няма регистрация там и не чати  . Имам проблем обаче с игрите на лаптопа му.

# 61
Търсех нещо за шестокласник, но намерих това
http://izpitai.me/
може да ви е интересно

Благодаря!

# 62
  • София
Два пробни изпита 2011 СМГ:

http://dox.bg/files/dw?a=ed0cfdcf05

# 63
  • В най - голямото село
Carmela Biscuit    bouquet

# 64
На школата днес има 4 ка на преразказа и 5.75 на теста.
Стискайте палци на щерката за по-добро представяне следобед на зоновото в Русе!

# 65
  • София
Стискам палци на всички, които имат скоро ПИ!
 Снощи ми звънна госпожата по Мат от школата да ми каже, че днес ще имат консултация и, че не е доволна от щерката. Най-добра била в групата, а допускала  грешки от разсеяност -вярно решена задача, а задраскан друг отговор и други от рода ooooh! Домашните пък били написани просто за да има домашно. Не мога да се плача, много се труди, в у-ще е най-добра в класа, но не успява да си подреди засега приоритетите, а времето напредва. Отделя много време и се шашка например за контролно по музика или пък по география, а нещата от школата ги претупва. Говорихме-за пореден път, че най-важните предмети тази година са БЕЛ и Мат и, че не ме интересуват другите предмети. В своя защита ми изтъква, че и по БЕЛ, и по МАТ има само 6, и че другите си пишели домашните в междучасието...
Такива ми ти работи засега при нас, надявам се да са здрави пък накрая каквото дойде Crazy

# 66
  • Там, където ме обичат
Запис, че съм изпуснала 5 страници и се връщам да прочета от началото, докъде сте стигнали.

# 67
ЗДРАВЕЙТЕ!
Аз оставам безмълвна относно пуберските издънки.....чудя се дали да не потърся прохотерапевт за себе си?!
Относно Актьоркоро майсторство знам само за гимназията в Пловдив, ето и сайта и http://www.skadri.org/main.htm
Иначе търся и в София училище с театрално изкуство. Четох на билборд за новооткрита паралелка по актьорско майстоврство в 145 СОУ в Младост 1А. Ако някой знае нещо повече, моля да сподели!
Как става записването за пробни изпити? Иска ми се да я пратя в СМГ да се види до къде го е добутала.
Утре сме на ХЪШОВЕ от 19ч Wink
Поздрав на всички и спокойна нощ!

Последна редакция: сб, 19 ное 2011, 23:16 от aspasia

# 68
  • Когато нямам работа ... просто седя и си хубавея
и аз да следя темата

# 69
  • София
Опитах се пак да пробутам идеята с Хъшове, обаче срещнах такъв отпор и възмущение от произведението, сякаш ги карам да ринат тор!  Laughing
Все си повтарям да не се пренавивам на тема кандидатстване, но на моменти  ме хваща стадното чувство. Какво да искам повече от детето - учи си съвестно, пише, старае се, рядко мрънка - изобщо, за човек на шестдневна работна седмица, сее държи геройски! Каквото стане - такова, надявам се да извади и достатъчно количество късмет.

# 70
 Andariel, пак си права.и аз се усещам на моменти, но мойта само един поглед ми хвърля и спирам с надувките!

Момичета, нашето зоново беше с танците.Децата ги оставиха предпоследни, 5 ти по-точно.Голямо лоби, голямо нещо, но така е в колективните спортове!

# 71
  • София
Franceska, важно е учстието. Сигурна съм, че децата са се изкефили. За лобито - май...та му (сори за израза, но по-точен не ми идва)  Grinning
Моето момиче се разболя в петък вечер и днес не можа да отиде на школа. Вирус е и се надявам да се пребори без усложнеиния. Давам й регулярно разни айлачи и масаж й правих ( колкото си мога).
Иначе се е поотпуснала малко, но то пък не може да все "на педал". На контролно по математика беше объркала + и - по невъобразим начин.  Simple Smile Как й идва на ум - не знам, няма никаква логика  Grinning Аз за това все й казавам, че ги слага по красота, а не по смисъл. Задачите, които са с изписване на цялото решение ги е решила без грешка.

# 72
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Franceska, то в този спорт се иска много силен гръб в съдийството ..., ама ти си го знаеш  Wink Важното е децата да са доволни от себе си Simple Smile

На Хъшове нашите ще ходят през декември с класа и класната им, която е по БЕЛ ..., та за това отказа да ходи с нас Simple Smile

Днес ми сервира 4,04 на пробния по математика в школата ... Ей, много греши от бързане на първата част, а на втората сама ми каза още след изпита, че се е оплела ... Но по-лошото е, че като говоря, че трябва да се решават тестове и по мат. и по БЕЛ извън тези, които са им за домашно, започва един рев и оправдание, че няма време, че е претоварена и уморена, че задачите от школата са достатъчно ...  ooooh! Няма оправия ... Дано да й "светне", че трябва още много усилия да положи Simple Smile

Ами ... от мен това Simple Smile

Лек ден!!!

# 73
  • Там, където ме обичат
Момичета, а дали от някоя школа ще споделите ПИ, че и ние да се видим на какво ниво сме Praynig

# 74
  • София
Добро утро на всички!

Предлагам да си създадем поща в abv.bg и там в DOX oа качваме пробни изпити и други материали! Споделете опит, ако знаете как е било миналата година!

Усмихнат и слънчев ден!    bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт