Седем часа разлика - тема 4

• 37 990
  • 721
  •   1
Отговори
# 390
Начинът, по който Мая се приготвяше за срещата с Пол, не беше като за среща с тати. : ) Някак имаше едно вълнение, една суета ако щеш да бъде хубава, да бъде харесана. А и репликата "За хубава ли ме смятате?" Не знам,  ако се окаже, че са баща и дъщеря наистина ще се изненадам, защото сега нещата повече ми отиват към увлечение и авантюра.
Именно тази сцена снощи много ясно показа, че Мая по някакъв начин е увлечена от адвоката Пол. Затова не ми се ще да е истинският й баща, защото после ще изживее още едно разочарование.

# 391
Начинът, по който Мая се приготвяше за срещата с Пол, не беше като за среща с тати. : ) Някак имаше едно вълнение, една суета ако щеш да бъде хубава, да бъде харесана. А и репликата "За хубава ли ме смятате?" Не знам,  ако се окаже, че са баща и дъщеря наистина ще се изненадам, защото сега нещата повече ми отиват към увлечение и авантюра.
Именно тази сцена снощи много ясно показа, че Мая по някакъв начин е увлечена от адвоката Пол. Затова не ми се ще да е истинският й баща, защото после ще изживее още едно разочарование.
Проблемът си е ней, за чий се увлича по много по-възрастен от нея мъж.
Да ви призная, след ''Седем часа разлика'', ''Стъклен дом'' ми се струва блудкав. Сега ще тегля "Под прикритие'', кофти, че се засичат, трябваше единият да бъде в събота.

# 392
и аз мисля така.

# 393
Мен не ме дразните "бавното" разследване - филмът не е и не претендира да е "От местопрестъплението", освен разкриването на престъплението, което както някой спомена, е неофициално, се случват още много сюжетни линии.  А за описанието " много красив мъж/младеж" нито в сцената с момичето, нито с бившия прокурор беше показано, че разговорът свършва до там, че да кажем, че Иванов е чул "много красив мъж" и е спрял да разпитва-

Това с Васко не го бях забелязала... може би е съюзник на Тео? newsm78

Дядо ти Лука явно умишлено нищо не разследва, така си мисля аз. От великото му разследване, единственото, което направи, беше да си намери пистолета - явно пистолетът му е по-важен и от двамата внуци. Образът му е много добре направен.
Мисля си и за изчезналия пистолет на Таня. Като стана изнасилването, после имаше човек на Милото в дома й -а  не знам защо съм останала с впечатление, че и Тренера има ключ?

Абе някой беше писал, че първи сезон ще продължи до края на ноември, то това е след една седмица?!

# 394
Тая принципната Стефанакова каква излезе. Вече е крайно време да кажат кой е тоя красив нападател. Да не е помислило момичето Гончев за красив. Joy А за Мая и Станкофф, понякога след пост-травматичен стрес пациента се влюбва в психиатъра си, а в случая Станкофф е опора за Мая. Супер тъпо ще е да е е влюбена в него. Много повече в живота и липсва бащинска фигура, пък дори и да не и е баща, а някаква подкрепа. А жена му как погледна Sick Намислила е нещо тая пачавретина.

# 395
  • Пловдив
Направи ли ви впечатление,че в снощната серия бяха забрявили за 7-те часа разлика  Laughing Даваха ги как спят едновременно,е не показваха часа отдолу,но все пак... ooooh!
А и Стоева се чу с Мая,радваше се,но един от въпросите и беше-Да не си влюбена...Ох,това ли е по-важно???Кога се оправи,та кога да се влюби...
А и Боянчо супер много ме дразни,а за тая патка Нинчето да не говорим.
И забелязахте ли как се беше изпотил Иванов,докото държеше на мушка Милото  Laughing Sunglasses Направо реки му течаха по челото на тоя човек...Бая зор в тая сцена.

# 396
На Васко не му е читава работата

# 397
....А и Стоева се чу с Мая,радваше се,но един от въпросите и беше-Да не си влюбена...Ох,това ли е по-важно???Кога се оправи,та кога да се влюби......
Една майка най-добре познава детето си. И понякога инстинктивно питат и задават въпроси, като че предусещат нещо.

Тая принципната Стефанакова каква излезе. ....
Снощи ми мина еретическата мисъл, че Тео може да е дете на тренера Rolling Eyes

# 398

Тая принципната Стефанакова каква излезе. ....
Снощи ми мина еретическата мисъл, че Тео може да е дете на тренера Rolling Eyes
[/quote]

Нищо чудно,тя Светлето излезе к...а голяма.
Мен много ме издразни,че Боян разказа на Цвета за Мая.Като му се каже да не казва на никой,това значи на НИКОЙ.Какво отиде да дрънка???

# 399
Хенриета-Анна, и на мен снощи ми мина тази еретическа мисъл за Тео.
Стефанакова явно отдавна има връзка с Тренера. Може Кирил Гоцев да е биологичен баща
на Тео, но да не го знае.
Отново великолепна, впечатляваща игра на Ваня Цветкова. Хареса ми и Милото.
Роки също много добре се справя с ролята. Хареса ми неговата реплика- "Нали съм син
на Милото, научил съм се да прибирам пистолети, още преди да съм научил буквите!"
Но защо Милото ще кани Таня Стоева на вечеря? Дали пък не е замислил нещо за нея?
Или просто наистина е много влюбен в нея и си търси разни поводи за срещи.
Според мен за историята с изчезналия пистолет- струва ми се, че има намеса Гончев.
Той не можа да излезе от ситуацията убедително. А Таня Стоева трябва вече да е
много бдителна. Същото се отнася и за Боян. Иван Иванов според мен е истински.
Може би нещо лошо му се е случило в миналото. Но не ми се вярва да е лош спрямо Стоева.
Гончев определено ме съмнява.

# 400
Интересна серия, отново!
На мен също ми мина през ум, че бащата на Тео може да е Гоцев.
Сега да видим къде ще се озове Тео и кой е този красавец голям  Rolling Eyes
В началото на филма Таня Стоева нали каза, че ще се гледа делото на Касабови за МОЛ-а,  красавецът да не е Чичо Чарли  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Явор и той мистериозно изчезна някъде  Thinking
Цвета и тя големи акъли дава,  беше ми симпатична, ама с тия акъли нещо ме издразни, как може да дава съвет на Боян едва ли не да каже на Таня, че ако не му помогне с милото, няма да гледа Мая при него, много тъпо.
Алеся и тя дали няма да е пионка на някой, е предстои да видим.И май на най-интересното и ще има край на първи сезон  Crossing Arms

# 401
момичета, абе аз уж гледам внимателно, а нападението над .... /не мога да го различа този човек/, любовника на Стефанаковата, съм го изпуснала.  Shocked в коя серия е било?

четох последните няколко страници, доколкото разбирам любовника на Стефанакова е треньора на МИлото и Таня, който беше в Ню Уорк? нали така?

той ли е този същия, който нападнаха в парка?

по-напред се споменава нападение над прокурор и тренера, като различни хора, а аз не правя разлика, или лицата си приличат или е един и същи човек, много ми се изплъзна този момент.

# 402
момичета, абе аз уж гледам внимателно, а нападението над .... /не мога да го различа този човек/, любовника на Стефанаковата, съм го изпуснала.  Shocked в коя серия е било?

четох последните няколко страници, доколкото разбирам любовника на Стефанакова е треньора на МИлото и Таня, който беше в Ню Уорк? нали така?

той ли е този същия, който нападнаха в парка?

по-напред се споменава нападение над прокурор и тренера, като различни хора, а аз не правя разлика, или лицата си приличат или е един и същи човек, много ми се изплъзна този момент.

Не са един и същ човек, нападнат е само прокурора - този, който извади скицата с йероглифа, който спря Иванов да не набие къртицата на Милото. Коцев е друг човек, не е нападан от никого.

# 403
Мика много ти благодаря за отговора, тъкмо гледах вчерашните серии и не мога да навържа нещата. Гледам толкова филми, никога не ми се е случвало да бъркам образи, тук изобщо не мога да различа тренера и нападнатия прокурор, изглеждат ми като близнаци  Crazy
сега превъртам и по-назад сериите, за да видя кой кой е. ако нещо пак не ми е ясно, ще питам.

а нападението над прокурора изобщо не го знам кога е било.

щом Миро е намесен там, заедно с красивият младеж с маските, излиза че МИро има общо с нападението над Мая. Аз си мисля, би трябвало, Мая да е бременна, и чакам всеки момент да го покажат.  Confused

# 404
Мика много ти благодаря за отговора, тъкмо гледах вчерашните серии и не мога да навържа нещата. Гледам толкова филми, никога не ми се е случвало да бъркам образи, тук изобщо не мога да различа тренера и нападнатия прокурор, изглеждат ми като близнаци  Crazy
сега превъртам и по-назад сериите, за да видя кой кой е. ако нещо пак не ми е ясно, ще питам.

а нападението над прокурора изобщо не го знам кога е било.

щом Миро е намесен там, заедно с красивият младеж с маските, излиза че МИро има общо с нападението над Мая. Аз си мисля, би трябвало, Мая да е бременна, и чакам всеки момент да го покажат.  Confused

Още първия епизод, то с това започна - набиха Боян и нападнаха прокурора, после Иванов го смени. Малко е странно Миро да е действал срещу Таня, след като се обясни колко й е близък и колко много й дължи, да не забравяме и че се набута в брутална ситуация със сина на Милото. Ако Милото беше разбрал, Таня можеше и да пожали, но на Миро нямаше да му се размине така леко. Та ако Миро е готов на това заради Таня, защо ще напада Мая?! Ако момичето е бременно би било отвратително сапунено клише, а и не виждам накъде могат да ни отведат с това. Тя явно се е влюбила в адвоката, една бременност ще създаде ненужни усложнения в момента. Скоро ще разберем Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт