КЛУБ НА АНОНИМНИТЕ АРТОХОЛИЦИ -тема 11

• 29 629
  • 724
  •   1
Отговори
# 690
Момичета, Hug Hug Hug
Не бях влизала отдавна в тази тема и толкова много сте изписали.
Хриси, много съжалявам за поредния неуспех. bouquet
Дарленка, честита двойна радост! Толкова е вълнуващо това, което споделяш (как си видяла сърчицата на бебчетата при прегледа), просълзих се!Пожелавам ти една спокойна бременност и две пухкави сладурчета на финала!  bouquet
Пинко, стискам палци всичко да върви добре.
Бамба, толкова съжалявам за отрицателния резултат. Cry
И се надявам съвсем скоро всички да се изнесем от тази темичка! Praynig

Последна редакция: пт, 16 дек 2011, 10:22 от Жълта Роза

# 691
Maлииии каква тишина тука,след вчерашният изпълнен с мъка ден Mr. Green

# 692
  • София
Амиии,аз "ближа рани"  Mr. Green,Бамба,предполагам,също...та,сега е ред да раздвижат обстановката тези,които активно почиват  Mr. Green

# 693
  • София
Нищо не ближа аз, съвсем все едно нищо не ми се е случвало напоследък  Rolling Eyes
Скъсват ми д-то от работа в края на годината, няма време за подробности  Mr. Green
Искат обаче да кажа кога ще излизам в отпуска, че откъде да знам аз отсега.

# 694
  • София
Ми,навсякъде го искат  #Cussing out...това,заради малоумниците,които приеха този изкелефенчен закон,че да си вържат гащите и да не им се натрупват да изплащат обезщетения,като си съкращават държавните служители-от лятото на 2010 ще си планирам отпуската за 2012 #2gunfire

# 695
  • София
А дали мога да кажа август пък да я ползвам април  newsm78
Само ме стимулират така да излизам в ненужни болнични.

# 696
А дали мога да кажа август пък да я ползвам април  newsm78
Само ме стимулират така да излизам в ненужни болнични.

Може, ако се споразумееш с шефа си. Пишеш му едно любезно писмо, че поради семейни причини няма да можеш да използваш отпуската си април, а август. Ако той е ОК и се разбереш и с колргите си, за да не изчезнете всички август, няма проблем. Разбира се трябва да издухаш всички дни до края на 2012 (ако не излезеш в болнични или в майчинство Simple Smile.

А пък иначе това с графика хич не е лошо нещо. Не съм в държавна фирма, но имам колеги, които едва успяваха да си вземат по 10-тина дена на година. При нас график имаше и преди, защото като дойтат празници или лятото всеки иска да излиза и става лудница.

Последна редакция: пт, 16 дек 2011, 14:26 от f(x)

# 697
  • София
При нас няма проблем. Просто ни ги искаха,за да направят графика и "да виси на видно място",че да не отнесат глобите

# 698
Oх момичета ,направо ви съжалявам,като ви чета , всичко трябва да планирате ,то не бяха процедури ,болнични,сега и отпуски,аз поне тия ядове ги нямам,аз съм си в отпуск целогодишно Mr. Green

# 699
  • Варна
Тези глупости с отпуските ги искат задължително и ако не се попълни графика глобяват работодателя, аз понеже съм от страната на работодателя в нашата фирма сме им казали на служителите да ги пишат долу горе, ако могат да ги планират добре, ако не пишат каквото дойде а когато им се налага тогава ги пускаме поне държавата не ни налага и да ги спазваме както сме ги планирали по рано

Така че пиши горе долу ако работодателят ти е свестен няма да имаш проблеми

# 700
  • София
Бамба, на твоя работодател му е за предпочитане да си взимаш болничен за процедурите, защото тогава осигуровките ти ги плаща държавата, а не той (иначе той ги плаща по време на платения ти отпуск) така че не си ги стискай тия болнични  Laughing, за какво ги плащате тия луди осигуровки, за да ги харчат общинските болници, дето убиват, вместо да лекуват ли?

А графика на отпуските винаги може да се променя, стига да се споразумеете с колега, който е в състояние да ви замести.

А август малко болници работят, как така ще имате стимулации тогава? Или в чужбина?

# 701
Oх момичета ,направо ви съжалявам,като ви чета , всичко трябва да планирате ,то не бяха процедури ,болнични,сега и отпуски,аз поне тия ядове ги нямам,аз съм си в отпуск целогодишно Mr. Green

Ами да ти кажа, планирането едно на ръка, ами и разбран шеф да имаш трябва. Че особено като е в друг град процедурата, сложна работа е с отсъствията.

Аз ходих на преглед, видях дребното, че мърда и сега малко спокойствие. И сега седя и си рева тихичко и кротичко. Ако ме питате защо, не мога да ви кажа  Outta Joint.

# 702
И аз преди идиотски не си пусках болнични ама вече не ги жаля толкова пари ми отдържат за осигуровки, а като отида дори в държавна болница ми искат пари за всичко и да родиш пак ще ти вземат пари, така че вече не ги щадя, даже като тръгвам за стимулацията си вземам от личната.
f(x)  Hug от бременните хормони ще да е.

# 703
  • София
И сега седя и си рева тихичко и кротичко. Ако ме питате защо, не мога да ви кажа  Outta Joint.

И аз така като теб - вчера следобед заради Бамба и Дорчето, а вечерта ходихме на кино и гледахме "Новогодишна нощ", е те там какъв рев му теглих, добре, че беше тъмно, та само мъж ми ме усети.

# 704
фиксче,хайде вече сълзи само от щастие Grinning

Общи условия

Активация на акаунт