Банята, 17та тема!

• 102 046
  • 808
  •   1
Отговори
# 600
  • София

Искам да се консултирам с вас за друго - понеже банята е голяма и е 2 в 1 - баня с тоалетна, и понеже всички вкъщи без биде не можем да дишаме Simple Smile , та сме се спряли на вариант тоалетна с биде 2 в 1 - някой има ли някакви впечатления... До сега бяхме с отделни в другата баня, но в новата искаме да спестим малко място, че трябва да вкараме и бойлера вътре... То вярно, че темата е за баня, не за WC, но линийката м/у двете е тънка, затова пиша тук Simple Smile

Благодаря предварително на всички, а аз продължавам да ви гледам баните с удоволствие.

http://www.aquaservice.bg/index.php/promocii
едно чудесно решение - биде приставка, и именно сега при ремонта е момента, може да се направят отделни изводи за него, вместо да се ползват тези на мивката

mimmss може да направите вратичка от алуминий/pvc. Нещо като ревизионните шахти за водомерите, но по ваш размер.

стига да не е в самата баня, защото все пак ще е шкаф, макар и в ъгъла, отделно трябва да е обслужваем(да се смени при необходимост) мисля че ако няма друго място за бойлера и той ще е в банята то поне да е по-малък(и съответно по-мощен) че един 80 литров newsm78
Благодаря, сериозно ме заинтригува с първото предложение!
Колкото до бойлера, 80-литров ще е... И вратата ще е по цялата му височина и дължина естествено, именно за да е обслужваем Simple Smile

# 601
  • София
anitsa   bouquet

~iddi~ отваря се "Active смесител стоящ за умивалник с аксесоари"

# 602
Някой знае ли колко струва Такава врата ?

гледах я в Баумакс, но ми казаха, че не могат да ми дадат цена, тъй като е нов артикул...Страх ме е да не ме отрежат яката в цената... В краен случай ще сложим просто плъзгаща се врата между мокрото помещение и банята.

# 603
Някой знае ли колко струва Такава врата ?

гледах я в Баумакс, но ми казаха, че не могат да ми дадат цена, тъй като е нов артикул...Страх ме е да не ме отрежат яката в цената... В краен случай ще сложим просто плъзгаща се врата между мокрото помещение и банята.

Много е хубава, и на мен ми хареса. Я драсни някой ред като разбереш колко е  Hug

# 604
Добре, ще пиша... Много си я харесах ама ако е яка пара...ще минем на простичка от PVC Simple Smile

# 605
  • Sofia, Bulgaria
Колкото до бойлера, 80-литров ще е... И вратата ще е по цялата му височина и дължина естествено, именно за да е обслужваем Simple Smile
един бойлер си е като трън в очите в банята, принципно Светлю Шишков прави бойлери по желание изцяло на клиента, но имат и серийно производство... примерно имат модел 30л  9кв #Crazy което си е направо проточен

Последна редакция: чт, 26 апр 2012, 08:31 от Любенов Любомир

# 606
  • София
един бойлер си е като трън в очите в банята, принципно Светлю Шишков прави бойлери по желание изцяло на клиента, но имат и серийно производство... примерно имат модел 30л  9кв #Crazy което си е направо проточен

Именно затова ще го скрия в шкаф, защото и аз не понасям да се вижда...

KaRoLa супер е вратата!

Вижте какво намерих за нея

http://interiorblog.com/plazgashti-stakleni-vrati-ot-foaporte.html

след снимките има коментари, все е някакво инфо...

И сайта на фирмата
http://www.foaporte.it/

Последна редакция: чт, 26 апр 2012, 08:46 от mimmss

# 607
mimmss,   bouquet  bouquet Аз четох първият линк с коментарите и тя ми даде надежда, че може и да е по-достъпна цената ама знам ли кой каква надценка си е сложил...Нали знаете,че при нас нещата изглеждат малко по-различно от другите държави.. Но се надявам да не ни порежат през кръста с цената. Смятам да пуснем няколко запитвания до фирми, които предлагат такива цени и да видим кой колко ще ни каже...

Това с тая врата ще стане като със стъклените пръчки вместо фризовете, които вече си избивам от главата  Whistling Whistling Whistling

# 608
От няколко дена обикалям магазини за пло4ки във Варна.
Ще споделя с вас ,ако мога на някой да съм полезна.
В магазин "Сима" нещо не им бях симпати4на и .....нищо от тях.
"Филбо" - страхотно обслужване,избор и цени.
"Геотех"- едно моми4е Павлина ми  разказа играта Laughing.Много добър търговец,който ме спе4ели и ще пазаря от тях някой неща.
"Аква лайт" до Е ОН  на ЖП гарата имат супер промоции на много неща.Една дама с две думи разбра  идеята ми.
"Мартинели" също има промоции на декори и други неща.
От тях ето това:

Гамата е по-разли4на оба4е Wink

# 609
  • София
Много ми харесва този декор... до последно се колебаех в цвета на нашата баня - такова топло бежово-кафяво или ярко... Накрая решихме да е нещо слънчево, с ярки цветове... и сега изпитвам малко носталгия към бежовото... сигурно ако бях решила да е то, щях да мисля ака за червено-жълтото... Grinning

Вие как си избрахте цветовете за банята и въобще стаите? Аз специално за банята го реших след като сестра ми си направи червенo-бяла баня - много ми хареса, но аз вмъкнах и вълто-оранжаво. Принципно не обичам да има две стаи в къщата в еднакви цветове, но така се случи, че и двете се повтарят цветово - детската WC е в розово-лилаво в тон със съаята на малката /там нямаше как, защото са си комплект Simple Smile /, голямата баня ще е в червено-жълто-оранжаво като спалнята...

# 610
Аз много се чудех какви цветове да са стаите вкъщи. Кухнята я оставих на мъжът ми да реши, защото го виждах на къде клони... И сега ще е нежно бежова.. Холът ще е в млечно зелено, просто ми харесаха тапетите в магазина...особено цената Simple Smile А спалнята- събудих се една сутрин и реших,че спалнята ни ще е лилава и сме взели точно такива тапети. Тоалетната нямам идея каква ще е все още ама и не ми е толкова важно, тя е мънинка и не ми е толкова дерт. А банята...просто тия цветове ми изглеждат най-свежо като комбинация- Желто и Зелено. Малко по-късно ще ви покажа теракота, който харесахме и стъклените пръчки-фриз, които вече си избих от тиквата  Whistling Whistling Whistling

# 611
  • София
Аз много се чудех какви цветове да са стаите вкъщи. Кухнята я оставих на мъжът ми да реши, защото го виждах на къде клони... И сега ще е нежно бежова.. Холът ще е в млечно зелено, просто ми харесаха тапетите в магазина...особено цената Simple Smile А спалнята- събудих се една сутрин и реших,че спалнята ни ще е лилава и сме взели точно такива тапети. Тоалетната нямам идея каква ще е все още ама и не ми е толкова важно, тя е мънинка и не ми е толкова дерт. А банята...просто тия цветове ми изглеждат най-свежо като комбинация- Желто и Зелено. Малко по-късно ще ви покажа теракота, който харесахме и стъклените пръчки-фриз, които вече си избих от тиквата  Whistling Whistling Whistling

Лилавото май ни е пощурило всички напоследък. Ние правихме основен ремонт на цялата къща есента и смених всички стаи, без спалнята. Тя ще си стои червена вовеки веков, защото имам едни червени завеси, които обажавам и не бих ги сменила за нищо на света... пътеките също Simple Smile Иначе дневната беше оранжаво-кафява - сега е мнооооого лилава, кухнята беше жълто-зелена на лимони и чайничета, сега е черно-бяла със някакви заврънтулки тип цветя тук там Simple Smile Антрето от жълто-оранжаво стана бежово+венге, банята от синьо-бяла, сега ще е червено-жълто-оранжаво-бяла Simple Smile С тази разлика, че синята си остава, просто направихме втора Simple Smile Имам грандиозни решения за стълбището между двата етажа, но мъжа ми не ще и да ме чуе Grinning

Нямам търпение да видя въпросните стъклени пръчици...

# 612
Чак сега се наканих да кача снимките на пръчките Simple Smile

Зелено със синьо май бяха 34
Само зелени тия бяха 17 лв

Плочките за теракота за банята

Последна редакция: чт, 26 апр 2012, 16:11 от KaRoLa

# 613
KaRoLa не отваря втория линк със 'само зелени'  Wink А зеления теракота е същия като нашия май.

За цветовете ...и нашата спалня е в лилаво  Laughing Банята както някой писа до последно се двоумих между млечно топло кафяво съчетано с шоколадово кафяво и другата комбинация която избрах - светло зелено , нещо свежо  Wink Та сега и с носталгия гледам кафявите  Laughing

Коридора един ден съм го решила в нещо много неутрално да бъде, светло бежово най вероятно. Остава да реша цветовете са кухнята и хола, които ще превърнем в едно помещение и не съм много сигурна за цветовете, предполагам че ще са в една цветова гама  Rolling Eyes

# 614
Оправено  Peace

Общи условия

Активация на акаунт