Хотелите във Велинград - 2

• 83 540
  • 746
  •   1
Отговори
# 465
  • гр.Варна
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.3488507764202.2153067.1 … 681565&type=3
ето го целият ми албум със снимки.Първо бяхме в Боженци,а после във Велинград!
Дано Ви харесат! Hug

# 466
  • Велико Търново
mama_na_kiki, наистина, прекрасна почивка сте си направили!

# 467
Момичета, майка ми поръча да проверя за хотел, в който може да се отиде с направление от личен лекар и да се ползват процедури, с Гугъл открих хотел Зора и хотел Орхидея.
Знаете ли дали има и други хотели, които работят по клинична пътека?
А някакви отзиви за Зора и Орхидея?
Предварително благодаря на отзовалите се!  Hug

# 468
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.3488507764202.2153067.1 … 681565&type=3
ето го целият ми албум със снимки.Първо бяхме в Боженци,а после във Велинград!
Дано Ви харесат! Hug
прекрасно е  bouquet

# 469
Момичета, аз не съм писала досега тук, но много моля за помощ. Във Велинград съм била само веднъж преди 2 години в хотел Аура и останахме доволни, за категория три звезди си е супер хотелчето. Сега на въпроса искам да купя ваучери за по-луксозен хотел  за много близка приятелка, има рожден ден след три дни. В еха.бг има няколко предложения бях се спряла на Свети Спас и Гранд хотела , четейки вашите отзиви по-напред в темата, но като се разрових в интернет направо се уплаших и сега не знам какво да избера, ако някой ме посъветва ще съм му много благодарна Praynig
П.П.Впрочем има оферти за Рич, Бор и Макси( но него не го предпочитам, зашото ваучера трябва да се ползва до края на май). Моля посъветвайте ме ,защото вече се оплетох като пиле в кълчища и не знам какво да направя newsm78. Предварително благодаря  bouquet!

Последна редакция: нд, 06 май 2012, 13:50 от sisitons

# 470
  • София
Защо си се уплашила от Спас?

Това е един от малкото хотели в България, в който всичко съответства на цената си. И един от още по-малкото, в които персоналът не те третира според возилото ти и това колко скъпо вино си купуваш в ресторанта - винаги усмихнати и вежливи хора.
Това за мен е слънчево и приветливо място с перфектните басейни.

Важно за мен също е, че там никога, никога не мога да чуя чалга, нито да срещна простащина и мегаломания. Simple Smile

Ти какво търсиш?

# 471
Ох, Пепеляши, толкова ти благодаря и така ме успокои, приятелката ми е докторка мрази чалга ,мегаломания и простотия, както и аз между впрочем, то и затова сме приятелки. Точно това търся ,което си написала ,направо камък ми падна от сърцето , много благодаря, това беше и първоначалният ми избор,веднага си ги купувам  bouquet!

# 472
За Свети Спас са все хубави отзивите.А се слави и с хубава кухня от еко продукт Peace

# 473
  • софия
Може ли мнение за ЛЪки Лайт? Цените в ресторанта като в Селект ли са, или по- нормални?

# 474
Може ли мнение за ЛЪки Лайт? Цените в ресторанта като в Селект ли са, или по- нормални?
Хотела е супер.Не мога да сравня цените между Лъки и Селект/Селект не сме го посещавали/но според мен цените в Лъки Лайт са повече от нормални.Имат в сайта си меню с цени от там можеш да се ориентираш и да сравниш.Ако нещо друго те интересува питай

# 475
  • София
Хотела е супер.Не мога да сравня цените между Лъки и Селект/Селект не сме го посещавали/но според мен цените в Лъки Лайт са повече от нормални.Имат в сайта си меню с цени от там можеш да се ориентираш и да сравниш.Ако нещо друго те интересува питай
Потвърждавам, цените в Лъки са си най-нормални и приемливи. Не мога да сравня със цените в Селект, защото не сме били там. Храната в Лъки беше вкусна и ни хареса много.

# 476
  • София
Мъжът ми беше миналата година май месец в Селект - изобщо не е доволен, нито кухня, нито хотел, нищооо....
В петък се върнахме от Олимп - чист е хотела и басейна, но отношението на персонала е повече от лошо, на рецепция биваше, но в ресторанта-нямам думи. Категорично не отговаря на категорията си от 4 звезди. Закуската беше без коментар.

# 477
  • Резерват "Северозапад"
В петък се прибрахме от 3 - дневна почивка във Велинград - хотел Рич.
Като цяло плюсовете бяха много повече от минусите и си изкарахме добре. Времето беше разкошно и открих плажният сезон на външния басейн на хотела Laughing/който беше неподържан - паяжини около шезлонгите и умрели оси във водата Confused/. Вътрешният басейн също ме разочарова - олющени краища и наистина опасен ръб в единият му край - водата обаче беше много топла и приятна.
Спа центъра - приятна релакс зона и сауна, но странно защо когато в 9 часа започва работа съоръженията не са загрети и една жена към 10,30 реши да влезе да почисти с кофа и парцал, докато ние си лежахме на топлите лежанки newsm78...ето такива дребни неща не са доизпипани.
Най-големият плюс - Таверна Омар - прекрасна храна и обслужване Heart Eyes, доста високи цени, но с отстъпката стават поносими.
Джакузитата - вътрешното - доста разнебитено, но работеше. Външното - пълно с листа и боклуци и не работеше Mr. Green...
Ние бяхме настроени за спокойна и позитивна почивка и въпреки накои дразнещи недостатъци на хотела, като цяло останахме доволни.

# 478
  • София
била съм с гранд хотела и определено го препоръчвам.
мислиме да пробваме Св. Спас.
За макси съм чувала само добри отзиви, но ми се вижда малко скъпичко.....

# 479
  • Велико Търново
sisitons, може ли линк към офертата за Лъки Лайт?

Общи условия

Активация на акаунт