Хотелите във Велинград - 2

• 83 567
  • 746
  •   1
Отговори
# 525
Басейните в Маркита, по мои спомени, бяха миниатюрни.

# 526
Да, и аз видях че не са големи, обаче то си зависи и от големината на самия хотел. Какво от това, че басейнът е с олимпийски размери ако е един за триста стаи например?

# 527
  • София
Бих казала, че външните басейни в Маркита са съвсем достатъчни за капацитета на хотела.

А цената напълно съответства на качеството.

П.П. Имам хубави спомени от единствения път, когато съм била в този хотел. Вярно е, че тогава търсехме нещо бюджетно Simple Smile И нагласата ни си беше за такова, така че нямаше място за разочарование.

Няма надценяване, както в хотел Балкан в Чифлик, например. Там направо се оливат с цените, а базата е не по-добра от тази на Маркита.

# 528
Бих казала, че външните басейни в Маркита са съвсем достатъчни за капацитета на хотела.

А цената напълно съответства на качеството.

П.П. Имам хубави спомени от единствения път, когато съм била в този хотел. Вярно е, че тогава търсехме нещо бюджетно Simple Smile И нагласата ни си беше за такова, така че нямаше място за разочарование.

Няма надценяване, както в хотел Балкан в Чифлик, например. Там направо се оливат с цените, а базата е не по-добра от тази на Маркита.
Тъй като разбирам, че си посещавала хотела, може ли да ми кажиш дали имат охраняем паркинг или нещо подобно? Или ако нямат има ли къде да се спре с кола пред хотела, или пък в съседство някакъв паркинг, защото това във Велинград не винаги е възможно.

# 529
  • Бургас
Аз също забелязох ,че басейните на Маркита са малки ,но като се има предвид капацитета на хотела мисля става.В сайта им четох че разполагат с открит и закрит паркинг.В Клептуза басейнът ми изглежда с почти същите размери ,но хотелът е повече от двойно по-голям.

# 530
Да, вярно, че на сайта си го пише това за паркинга - наистина. Въобще мисля, че може да се намери прилично настаняване в хотел  и в по-ниския ценови сегмент във Велинград.

# 531
  • София
Да, вярно, че на сайта си го пише това за паркинга - наистина. Въобще мисля, че може да се намери прилично настаняване в хотел  и в по-ниския ценови сегмент във Велинград.

Така е.
А паркирането ние го направихме пред входа на хотела - неохраняем паркинг. За друг не знам.

# 532
  • София
http://www.lapni.bg/offer/3610/ЛЯТО-2012-ВЪВ-ВЕЛИНГРАД-СВЕТИ-СПАС-5-5-нощувки-със-закуски-и-ВЕЧЕРИ-масажни-вани-с-ароматни-соли-и-WELLNESS-пакет-само-за-379-лв.-на-ЧОВЕК

Тъкмо щях вас да питам и се натъкнах на намаление 30% за Св. Спас  за 5 дни със закуска и вечеря и вани и други. 379 лв на човек.

Моля да ми разкажете през лятото как се беснее на открито (от ненаситни за беснеене деца) в градския парк? Функционират ли водни атракции? Има ли обществен плаж? Била съм само през зимата.

# 533
http://www.lapni.bg/offer/3610/ЛЯТО-2012-ВЪВ-ВЕЛИНГРАД-СВЕТИ-СПАС-5-5-нощувки-със-закуски-и-ВЕЧЕРИ-масажни-вани-с-ароматни-соли-и-WELLNESS-пакет-само-за-379-лв.-на-ЧОВЕК

Тъкмо щях вас да питам и се натъкнах на намаление 30% за Св. Спас  за 5 дни със закуска и вечеря и вани и други. 379 лв на човек.

Моля да ми разкажете през лятото как се беснее на открито (от ненаситни за беснеене деца) в градския парк? Функционират ли водни атракции? Има ли обществен плаж? Била съм само през зимата.
Има обществен плаж който е до хотел Рич.Има парк.Може да направите разходка до езерото Клептуза също има парк с нови люлки може и водно колело да покарате.

# 534
Аз пък днес резервирах пак през lapni.bg в хотел Бор за юли. Добри намаления са пуснали и ми влизат този път в бюджета. Много бяха любезни при резервацията, да видим по-нататък как ще е  Simple Smile До скоро завърналите се - как е пътя до там от София през Белово-Юндола - много ли завои има и с колко се удължава, че основният път е затворен?

# 535
Аз пратих запитване към хотел РиМ, за 5нощувки със закуски, обяда и вечери за 2ма възрастни и 2деца на 2г. и 4г. за периода след 16юли. Крайната цена, която ми дадоха за този вариант е 299лв.
Казвам това, ако случайно на някой с ограничен бюджет му се ходи на Велинград.

# 536
Milittana, през Юндола пътят е по-планински отколкото другия през Варвара, но е с 30 км по-кратък и е като цяло е добър. Минахме оттам миналата седмица и е ок. Приятно изкарване!

# 537
О, много ти благодаря, успокои ме, че така ми се ходи.....вече нямам търпение.

# 538
  • София
във Велинград има много места за беснеене на дечурлигата. Миналата година намерихме много , чисто нови площадки, вкл. и на Клептузата. Така че няма да им е скуно:)

# 539
  • София
Здравейте, изчетох с търсачката доста отрицателни и малко положителни мнения за х-л Елбрус, но всичките са доста остарели.
Та исках да попитам за по-нови впечатления, ако има някой от летен престой там. Търся място за почивка за децата с баба и дядо през август. Самите ние посетихме хотела между Коледа и Нова година за 2 дена само и останахме доволни. Храната беше много вкусна и не ни се е налагало да чакаме много, въпреки че ресторанта беше пълен. Самият хотел беше много добре отоплен и не беше проблем да стигнеш по хавлия от/до басейна. Ползвахме атракционния. Знаете ли как е през летния сезон - откриват ли го и него? А водата във външния също ли е минерална? Градината на хотела дали се поддържа добре? Видяхме, че има катерушки, пързалки...
Ще съм благодарна за всяко по-актуално мнение Simple Smile  

Последна редакция: сб, 30 юни 2012, 17:09 от Jiema

Общи условия

Активация на акаунт