Хотелите във Велинград - 2

• 83 567
  • 746
  •   1
Отговори
# 360
Във Велинград има и други хубави кръчми, освен Том и Нези. Да, в Том и Нези Класик е скъпичко, а в другата е вкусно и евтино, стига да не търсите луксозна обстановка. ДРуги хубави ресторанти с готвена храна - "Чинарите"/ с обедно меню/. Също и богата кухня за вечеря, големи салати, р-т "Милениум" - страхотна кухня също, нормални цени. "При Киселия" - близо до езеро Клептуза - хубава , чиста кръчма, с евтини и вкусни неща, особено мезенца и салатки/ за хората, които са отседнали в  СВ. Спас  или Акватоник е удобна/.
Още един глас за р-т Милениум страхотна кухня.Салата от 500гр Peace

# 361
Във Велинград има и други хубави кръчми, освен Том и Нези. Да, в Том и Нези Класик е скъпичко, а в другата е вкусно и евтино, стига да не търсите луксозна обстановка. ДРуги хубави ресторанти с готвена храна - "Чинарите"/ с обедно меню/. Също и богата кухня за вечеря, големи салати, р-т "Милениум" - страхотна кухня също, нормални цени. "При Киселия" - близо до езеро Клептуза - хубава , чиста кръчма, с евтини и вкусни неща, особено мезенца и салатки/ за хората, които са отседнали в  СВ. Спас  или Акватоник е удобна/. Ресторанта пък срещу таверна Омар/ в Хотел Рич/ предлага много вкусни овчи пържоли на дъска. Дано все още ги има.

Ще знаем за следващия път. Благодаря! Ние опитахме едно съвсем ново заведение (бивша пицария встрани от хотел Абир, ако не се лъжа; съвсем на центъра) - модерна обстановка, храната беше прилична, но персоналът не беше много ориентиран, още дори нямаха менюта. Всъщност откриването май е било през уикенда.

# 362
Ресторантът пък срещу таверна Омар/ в Хотел Рич/ предлага много вкусни овчи пържоли на дъска. Дано все още ги има.
Ммм, "Луковицата" Peace - "институцията" на овнешките пържоли.  Heart Eyes

Последна редакция: ср, 21 мар 2012, 18:51 от Лариса

# 363
  • София
Ресторантът пък срещу таверна Омар/ в Хотел Рич/ предлага много вкусни овчи пържоли на дъска. Дано все още ги има.
Ммм, "Луковицата" Peace - "институцията" на овчите пържоли.  Heart Eyes
"Овнешки" пържоли: имаме колега от Велинград и той все за тях говори.  Joy newsm78.
Луковица я видяхме само отвън минавайки от "Лъки лайт" към центъра. Съжалявам за непосещението ни в Милениум Sad, но ще имаме причина в най скоро време да се върнем във Велинград.
Доста се колебаем за едно посещение в "Рич", мисля още има ваучери, но не можем да се организираме времево.

# 364
"Овнешки" пържоли: имаме колега от Велинград и той все за тях говори.  Joy newsm78.
Луковица я видяхме само отвън минавайки от "Лъки лайт" към центъра. Съжалявам за непосещението ни в Милениум Sad, но ще имаме причина в най скоро време да се върнем във Велинград. Валчерите на Рич са до края на май месец.А промоцията на Лъки Лайт е до юни.Все една от офертите ще я хвана.Запалихте ме и мене по тези овнешки пържоли hahaha
Доста се колебаем за едно посещение в "Рич", мисля още има ваучери, но не можем да се организираме времево.

# 365
  • София
ще посетиме уикенда Велинград и ще споделя впечатления. Ние сме запазили в хотел Здравец.
А този р-т Милениум къде се намира точно, че след толкова много добри отзиви ще го посетиме някой обед.

# 366
ще посетиме уикенда Велинград и ще споделя впечатления. Ние сме запазили в хотел Здравец.
А този р-т Милениум къде се намира точно, че след толкова много добри отзиви ще го посетиме някой обед.
Не знам правилно ли ще ти го обясня Laughingпада се срещу обществения басейн под Рич.Точно до светофарите.

# 367
  • София
Не знам правилно ли ще ти го обясня Laughingпада се срещу обществения басейн под Рич.Точно до светофарите.

разбрах го. ще го намериме без проблем. Мерси много:)

# 368
Няма защо.Дано ви хареса  bouquetИ приятна почивка после да разкажеш че няма много отзиви за този хотел.А и нали е с нови собственици.

# 369
Здравейте и от мен,досега не съм писала в тази тема, но и аз да се включа с мнение!
Ние бяхме за 8 март 3 дни в Свети Спас хотела е супер,но според мен не отговаря за 5 звезди.Храната беше уникална,персонала страхотен/ почистиха стаята и в деня когато напускахме  newsm78/ Имаше много семейства с деца,кои ревливи кои пискливи ,но такива са си ни децата  Laughing
Между другото четох по напред че на рецепция цените са по скъпи от тур операторите,ние се опитахме първо през Съни турс да си направим резервация /тъй като сме им постоянни клиенти/ ,но се оказа, че нощувката през тях е с 80 лева по скъпа от Рецепция.Така си направихме директна резервация в Хотела.

# 370
  • София

Е сега вече ме заинтригувахте с тези овчи пържоли. Направо ми потекоха лигите.
Ще взема да крънкам съпружието за Великден, макар че тогава акцента е на агнешкото.

# 371
Току виж се свършат овнешките пържоли.Ще ги направим хит Joy

# 372
  • София
Аааааа, такива да ги нямаме пък. Ще бия аз толкова път и да свършат пържолите. Макар че като се знам какви сме каръци с моичкия като нищо да свършат.

Извинете за спама.

И за да не оспамвам съвсем гледам Великденски пакет в Аура - аз го разбирам 201 лв двойна стая за три дни. Ама дали е така?

И току що попаднах на това за феновете на Макси:

http://vacanto.bg/offers/Tridneven-SPA-paket-za-dvama-v-nezabrav … -Hotel-i-Spa-MAXI

Изглежда изгодно май.

Последна редакция: ср, 21 мар 2012, 13:08 от тодоричка

# 373
Аааааа, такива да ги нямаме пък. Ще бия аз толкова път и да свършат пържолите. Макар че като се знам какви сме каръци с моичкия като нищо да свършат.

Извинете за спама.

И за да не оспамвам съвсем гледам Великденски пакет в Аура - аз го разбирам 201 лв двойна стая за три дни. Ама дали е така?

И току що попаднах на това за феновете на Макси:

http://vacanto.bg/offers/Tridneven-SPA-paket-za-dvama-v-nezabrav … -Hotel-i-Spa-MAXI

Изглежда изгодно май.

Седмичен пакет е, иначе е супер. Има подобни за Кемпински Банско и за Севтополис. В момента за уикенда има изгоден за един 5-звезден в Банско Премиер Лукшъри Резорт.

# 374
  • у дома
Привети, харесахме хотел Акватоник, но нямат свободни апартаменти - ние сме с две малки деца. Стаите големи ли са, или ще ни е тясно  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт